Смешки от форума - 16

• 95 639
  • 951
  •   1
Отговори
# 75
Цитат
Samo blondinka bi kazala 4e mozykat e organ

Не, той е крайник.

# 76
Може и само с 1 метод, той е единственият 100 % - въздържанието!
Да бе, а за пердето забрави ли  hahaha  Joy  Joy  Joy
Кажете за пердето, моля!

# 77
За тези индивиди има един много ефективен начин за контрацепция.
Един аналгин. Вземаш аналгина и го стискаш с колене. Не пускаш в никакъв случай!

Направо съм потресена вече...

# 78
Тъкмо щях да напиша вица за аналгин/аспирин и т.н. /вариантите са много/ Sunglasses

Много добре започна темата - смея се с глас на някои от глупотевините Laughing

# 79
Мъжете, обичащи аналния секс:

- или имат някаква потисната хомосексуалност

- или вагините на партньорките им са прекалено широки за техния размер, затова искат нещо по-тесничко, като отвъстието за изхождане

Добрата новина е, че ако партньорката ти не иска анален секс, винаги може да се навие някой твой приятел. Мъжката дупка за дефекация е същата като женската Laughing

Въртях,суках...не си намерих отвъстието   33uu Целият цитат е един уникум, затова го публикувам без съкращения и без никакви поправки, освен болднаното. Червеният цвят е на авторката.

Та вашите отвъстия къде са?  newsm78

# 80
Олеле... smile3511 Уникална простотия!

# 81

Добрата новина е, че ако партньорката ти не иска анален секс, винаги може да се навие някой твой приятел. Мъжката дупка за дефекация е същата като женската Laughing
[/quote]

[/quote]Много добре казано

# 82
Може и само с 1 метод, той е единственият 100 % - въздържанието!
Да бе, а за пердето забрави ли  hahaha  Joy  Joy  Joy
Кажете за пердето, моля!

Има един мръснишки виц как кака Пенка го била събрала (материала) от пердето  Blush

# 83
  • София
За тези индивиди има един много ефективен начин за контрацепция.
Един аналгин. Вземаш аналгина и го стискаш с колене. Не пускаш в никакъв случай!

Направо съм потресена вече...

Аз го знам като чаша лимонада преди или след секс, но вместо него.

# 84
Цитат
А отказа от наследство след като е починал ли се прави или преди това?

Joy Joy Joy

# 85
Цитат
Emma, аз съм правила изненади на ММ няколко пъти. За един негов РД бях взела много балони с хелий (не ме питай как се събраха в колата и каква картинка беше докато ги навра и извадя от нея). Та стаята се напълни с балони, а на връзките им с кламер закачих наши снимки от много места където сме били заедно. Така все едно се разхождаш в стая пълна със спомени Simple Smile А другото е че му направих албум за 14ти февруари "Обичам те защото..." и на всяка страничка имаше сладурска снимка със животинка или бебче с послание отдолу, от рода на "...защото ме караш да се усмихвам", "...защото си малко смахнат" и т.н. Получи се забавно общо взето. Успех ти желая. Много е хубаво че след 6 години все още си правите такива изненади, дано и след 60 имате същия ентусиазъм Simple Smile

Явно някои хора се женят на по 14  Joy Представям си го този мъж всред стаята с балонченца и снимчици, и животинчици, и посланийца!  Joy

# 86
Цитат
...Преди няколко дни ( 4 -5 ) ми направиха свирка без презарватив и за 30 40 сек. си го пъхнах във вагината й, след което се усетих и си сложих веднага кондом...

# 87
  • София
Очаквам тя да пусне тема дали от едното му пъхане за 30-40 сек. може да е бременна. Joy

# 88
  • София
Отново от същата тема за изненадите. Тя цялата е толкова забавна, но ще копирам тук въпроса на потребителката и най-забавните отговори, които е получила.

Цитат
Здравейте,за първи път правя тема,извинете ме ако нещо не е както трябва.
Ето и моето питане.Приятелят ми работи в чужбина и отсъства по няколко месеца.Сега пак е там и наближава да се връща,а мен ми се искаше да го изненадам по някакъв начин,имам някои идеи вече,но проблема е,че ние сме си правили доста изненади и не искам да се повтарят.Малко ме затруднява и това,че не живеем заедно все още (не е готово жилището ни все още). Можете ли да ми дадете някакви идеи и насоки,неща които вие сте правили?Ще съм ви много благодарна  Simple Smile

Цитат
Кажи му че си бременна.

Цитат
Ми, не прави нищо. Знаеш ли как ще се изненада

Цитат
Пострещни го гола, изтегната в леглото, навсякъде разпиляни рози и ароматни свщи, нежна музика , а в катеричката забито едно родно кебапче и му предложи да го изяде  

Цитат
Или направо скочи с парашут върху самолета!  

Цитат
...щом чуеш, че той се приближава към вратата/ти си на нисък старт както се очаква и гориш от нетърпение/ и влезе, ти му сваляш панталоните, гащите и си завираш муцуната да му душиш топките. нашмъркваш се здраво.   може да не ги облизваш точно сега, защото те чака/и него, де/ още една изненада. на една ръка разстояние държиш легенче с вода/сега, тук, пробвалите съфорумки да кажа с топла или студена вода да е пълно/ и му накисваш топките в легенчето. ако потънат, значи в последните 24 не е консумирал извън връзката ви. ако не потънат обаче... не знам  . предлагам да го залееш с водата от легенчето и да го разпънеш за разпит.
повярвай, много ще е изненадан  

Joy Joy Joy

# 89
За 30-40 секунди едва ли е било само едно.

Общи условия

Активация на акаунт