Смешки от форума - 16

• 95 802
  • 951
  •   1
Отговори
# 765
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=820682.msg29385401#new

Жената е пуснала анкета. Прясна.прясна

# 766
Копирайте навреме тук, че чистачите трият преди да имаме възможност да се насладим. Последното вече го няма май.

# 767
  • Пловдив
Аха. И за неща, за които знаете, че ще бъдат изтрити - копирайте самия текст освен линка Simple Smile

# 768
И по-бързо!!!  #2gunfire  Joy Joy Joy

# 769
  • София
Беше пуснала анкета, която гласеше

-- имате ли приятелка
-- шивачка

Откъде можех да зная, че след 2 минути няма да е там?

# 770
А вие незаменими ли сте?
Цитат
Но едно нещо е важно, според мен, за да върви семейството - ако всичко друго ти е осигурено, домашна помощница, пари, ти ТРЯБВА да готвиш. Това е нещото, в което трябва да станеш Н Е З А М Е Н И М А! Защото все пак, съгласи се, все в нещо една жена трябва да е незаменима. А сексът е до време, защото красотата и младостта е до време. Така че, добрата храна остава за цял живот.

# 771
Това е добро, дайте линк...

# 772
Знаех си, че все в нещо трябва да ме бива...и на! Готвя! Утре и да погрознея, и да напълнея и мъжа ми сто любовници да има, аромата на моята мусака ще му показва пътя към дома...  ooooh! Crazy

# 773
И отговорът към дамата - готвачка е много добър:

Цитат
от последните страници стана ясно, че си незаменима готвачка, която не прави секс!

Темата за свекървите:
www.bg-mamma.com/index.php?topic=820492.105;topicrefid=20

# 774
  • Пловдив
Мен ме кефи как я затапват:

Цитат
........., нали знаеш този лаф: "онези жени, които твърдят, че пътят към сърцето на мъжа минава през стомаха, вероятно си мислят, че той ходи при любовницата си, за да яде мусака."  Laughing

# 775
Благодаря за линка. Не мога да си обясня, жена лекар, как може да има такива разсъждения. Rolling Eyes

# 776
  • Бургас
Мен ме кефи как я затапват:

Цитат
........., нали знаеш този лаф: "онези жени, които твърдят, че пътят към сърцето на мъжа минава през стомаха, вероятно си мислят, че той ходи при любовницата си, за да яде мусака."  Laughing

Най-голямата изневяра е да ядеш мусаката на чужда жена.

# 777
Свекърва към снаха

Цитат на:  link=topic=820492.msg29911495#msg29911495 date=1421395085

Давай го ,та го давай да го гледаме ,стига с тая кърма,аз съм кърмила 20 дни ,ти колкко мислиш ,че ще изкараш  Crazy Кърмата ти е рядка ,то си вода,давай да му даваме кисело мляко.Аз моите деца съм ги захранила на 2 месеца с мляко с бисквити ,а ти се правиш на интересна  hahaha"

Много забавна тема  Grinning

# 778
Да, днес е особено благодатна  Laughing

# 779
Цитат
Цитат
В нашия голям и най-добър град за живеене, зоопарк няма за съжаление  

Не е за съжаление, а е още едно нещо, с което вашият най-добър за живеене град може да се гордее. Такава варварщина да се затварят животни в клетки няма никъде по цивилизования свят!

Общи условия

Активация на акаунт