Смешки от форума - 16

• 95 774
  • 951
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Днес мъжа ми гледа, че пиша в бг мама и ми вика :"Някоя да не пита пак: Мъжа ми ми плесна презерватива на челото. Дали съм бременна".

# 136
  • HH
Днес мъжа ми гледа, че пиша в бг мама и ми вика :"Някоя да не пита пак: Мъжа ми ми плесна презерватива на челото. Дали съм бременна".

Уцелил е в десетката.  bowuu

# 137
Каква неземна тъпота е необходима, за да се зададе подобен въпрос.... И - ако е младо, незнаещо, неграмотно, нечетящо момиче - за какъв климакс говори? Ако е жена, приближаваща се към тази възраст.... тук вече логическото ми мислене пресъхна Sunglasses Честно казано, надявам се, че е просто шегичка /да не използвам друга дума за възрастни, хаха/ Laughing

# 138
  • Down south
Нямам време да чета форумите, но пък тази тема и частите и са неизчерпаем извор на възвишени мисли.

# 139
  • София
Цитат
Това оставяне при баби и дядовци не го разбирам дъщеря ми сука 2 г. Бяхме така през повечето време от 1 до 2 г. Плътно до мен беше ллл консултант. Много ми беше трудно. Но не се отказвах. Задоволявах нуждите и. Не спят. Никой не ни е обещал да е лесно. Ако като бебе не се отбие. Чак около 2 г. Моята каза искам брат4е. Няма да цокам да събираш за него.....
Успех желая. Винаги има край
В тази възраст трябваше да работя по 12 часа лятото беше шок за нея. Често я взимах с мен. Кърменето. Стана по настървено . Имай в предвид, че почва ето на работа е голям стрес за тях

# 140
Цитат
Това оставяне при баби и дядовци не го разбирам дъщеря ми сука 2 г. Бяхме така през повечето време от 1 до 2 г. Плътно до мен беше ллл консултант. Много ми беше трудно. Но не се отказвах. Задоволявах нуждите и. Не спят. Никой не ни е обещал да е лесно. Ако като бебе не се отбие. Чак около 2 г. Моята каза искам брат4е. Няма да цокам да събираш за него.....
Успех желая. Винаги има край
В тази възраст трябваше да работя по 12 часа лятото беше шок за нея. Често я взимах с мен. Кърменето. Стана по настървено . Имай в предвид, че почва ето на работа е голям стрес за тях
Олеле. Представям си работа по 12 часа плюс 12 часа настървено кърмене и плътно залепен ллл консултант, като през същото това време се събира мляко и за братче....
Кошмар!!!!

# 141
Каква неземна тъпота е необходима, за да се зададе подобен въпрос.... И - ако е младо, незнаещо, неграмотно, нечетящо момиче - за какъв климакс говори? Ако е жена, приближаваща се към тази възраст.... тук вече логическото ми мислене пресъхна Sunglasses Честно казано, надявам се, че е просто шегичка /да не използвам друга дума за възрастни, хаха/ Laughing

Всъщност, не е толкова необичайно да има странни усещания в началото на критическата. Изобщо не е смешно това, което говори жената. Много често жените имат проблеми с вегетативната нервна система, затова не се смейте, да не завибрирате и вие един ден. На мен ми прилича на паническа атака в лека степен. И не е смешно.

# 142
Цитат
няма да коментирам пушенето на цигари, че чак през контакта я надушвам.

И следва логичния въпрос какво прави носа и в контакта? Или пък какъв е тоя свръх проводим контакт ...

# 143
  • София
Цитат

И следва логичния въпрос какво прави носа и в контакта? Или пък какъв е тоя свръх проводим контакт ...
Вкъщи от един от контактите духа. Намира се на възможно най-вътрешната стена, ама на - духа от него. Та може и жената да има някакъв подобен контакт, провеждащ цигарен дим от комшиите.

# 144
Напълно възможно  Peace
Аз, обаче, си представих някаква възмутена женичка, навряла нос в контакта.

# 145
  • Германия
Ех, колко ги познавам такива с представи, че веднъж човек се жени. Те затова се ожениха по няколко пъти  Laughing
Mr. Green

# 146
  • Там, където ме обичат
Цитат

Това направо ме разби. Joy

А мислех да предложа на дамата с вибрациите да провери дали не си е забравила някъде наблизо и на топло включен вибратора...

# 147

Всъщност, не е толкова необичайно да има странни усещания в началото на критическата. Изобщо не е смешно това, което говори жената. Много често жените имат проблеми с вегетативната нервна система, затова не се смейте, да не завибрирате и вие един ден. На мен ми прилича на паническа атака в лека степен. И не е смешно.
Работата е там, че вече я минах тази възраст /малко по-рано от нормалното, но... - наследствено можело да бъде, силен стрес.../ и нищо от симптомите й не ми беше спестено от природата. Но, определено, вибрации няма, в случая може да е използвана неправилна дума за обясняване на някакво усещане. Само един път съм имала паник атака, ама пак беше различно. Както и да е, сори за офф-а.

# 148

Работата е там, че вече я минах тази възраст /малко по-рано от нормалното, но... - наследствено можело да бъде, силен стрес.../ и нищо от симптомите й не ми беше спестено от природата. Но, определено, вибрации няма, в случая може да е използвана неправилна дума за обясняване на някакво усещане. Само един път съм имала паник атака, ама пак беше различно. Както и да е, сори за офф-а.

И аз "off", обаче не може по собствените си усещания да съдиш за другите. Колкото жени, толкова симптоми. ТИ не си имала такива симптоми. Това не означава, че други ги нямат. Попорочети малко за anxiety attack, panic attack, buzzing and vibrations. Изобщо не е необичайно.

ПС Не съм аз жената с вибрациите, но не намирам за смешно да се подиграваме на жена с проблем. Тка го е усетила, така го е обяснила. Още веднъж, НЕ Е СМЕШНО.

# 149
Става дума за предаванията по Baby TV
Цитат
А пък тя толкова да им се смее и радва на тия изроди. Казвам изроди, защото не мога да позная кое какво животно е. Било е много тъмна нощ и много дива оргия в джунглата- кой когото набара... И сега крокодил ли е, слон ли е... Никой не знае...
Joy По-точно описание, до сега не съм срещала... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт