Смешки от форума - 16

• 95 883
  • 951
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Права си ще проследя тази свръх интересна явно тема.  bouquet

# 241
Права си ще проследя тази свръх интересна явно тема.  bouquet
Действай по-бързо, че Бубанка я затвори като пързалка и не се знае докога ще я има.

# 242
  • София
Метнах едно очо,положението вместо да се влошава май е безнадеждно. Joy

# 243
От темата която ще ви дам просто не можах да избера най-достойното за тук,обаче сутринта ми мина в див смях  Joy ето ви линк: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=812530.15;topicrefid=20

Мерси!  Hug Надвечерта ми мина в див смях.  rotfImbo Сълзи ми потекоха.  Laughing

# 244
сутрин с кафето ловя бисери и теми  Laughing утре нова доза. Жалко,че тази я заключиха  Mr. Green

# 245
От най-новата обещаваща тема в Клюкарника  Laughing

И аз смятам, че сме темерути! Майка ми от години живее  в Атина, не контактува с българи, освен 1-2 доказани във времето приятели, но като цяло манталитета ни е Бай Ганьовски. Казвам го с ясното съзнание, че ще наскачат възмутени хора, и с уговорката, че не всички са такива, но масата е доказано неколтурна, неевропейска и т.н.

# 246
  • София
Определено някои са доста некОлтурни.  Mr. Green

# 247
Тая поне пише в първо лице, не изключва себе си от масата некОлтурни.

# 248
Цитат
Здравейте , може темата да ви се стори налудничева, но съм готова на всичко за едно мъниче : ) . Живея от доста време с приятеля ми , много искам дете, но той все мисли че професията трябва да е на първо място и тем подобни , не че не го иска, но според него трябвало още да се изчака , но ДОКОГА. Вече всички около нас станаха родители. Ужасно много искам дете и мисля че всяка от вас е усещала това чувство. И реших да поема инициативата. Въпроса ми е може ли при орална любов когато мъжът еакулира в устата после ако с пръст попадне във влагалището да има шанс от забременяване. Съжалявам за изразяването ми, но друг начин в момента не виждам : ) Благодаря предварително!

# 249
  • София
Ками, точно по обедно време ли, бре момиче.  Joy Някои още не сме храносмиляли добре.

# 250
Цитат
Здравейте , може темата да ви се стори налудничева, но съм готова на всичко за едно мъниче : ) . Живея от доста време с приятеля ми , много искам дете, но той все мисли че професията трябва да е на първо място и тем подобни , не че не го иска, но според него трябвало още да се изчака , но ДОКОГА. Вече всички около нас станаха родители. Ужасно много искам дете и мисля че всяка от вас е усещала това чувство. И реших да поема инициативата. Въпроса ми е може ли при орална любов когато мъжът еакулира в устата после ако с пръст попадне във влагалището да има шанс от забременяване. Съжалявам за изразяването ми, но друг начин в момента не виждам : ) Благодаря предварително!
По-добре да изплюе спермата в презерватив и да си го изсипе във влагалището. Joy Или пък просто да спука презерватива? Ужас!! Някои дават ли си сметка какво е нежелано дете?

# 251
 Shocked Shocked
Сериозно ли има жени, които си ги задават тия въпроси... Или са готови да забременеят "чрез измама"  #Crazy

# 252
 doh Никога не яж докато четеш форума, никога не яж докато четеш форума, никога не яж докато четеш   форума newsm20 ...

# 253
  • Пловдив
Shocked Shocked
Сериозно ли има жени, които си ги задават тия въпроси... Или са готови да забременеят "чрез измама"  #Crazy
Направо се чудя на наивността. Естествено, че има. Хора има всякакви.

# 254
На майтап го обърнахте. Момичето сериозно иска съвети...  Joy Joy Joy
Колкото пъти го прочета и се задявам с кафето.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт