Смешки от форума - 16

• 95 948
  • 951
  •   1
Отговори
# 255
doh Никога не яж докато четеш форума, никога не яж докато четеш форума, никога не яж докато четеш   форума newsm20 ...

И не пий  Naughty
Веднъж се задавих от смях и си изплюх кафето върху клавиатурата. Много конфузно  Crossing Arms

# 256
  • Пловдив
doh Никога не яж докато четеш форума, никога не яж докато четеш форума, никога не яж докато четеш   форума newsm20 ...

И не пий  Naughty
Веднъж се задавих от смях и си изплюх кафето върху клавиатурата. Много конфузно  Crossing Arms
Докато се хилех клавиатурата си пийна кола Simple Smile

# 257

Притеснявам се, че слюнката има свойства да разлага храната и че няма са стане.

# 258

И не пий  Naughty
Докато се хилех клавиатурата си пийна кола Simple Smile

Аха, а аз съвсем стратегически си позиционирах кафето на масичката до мен.

Скрит текст:
Леле, какво бях написала първоначално. На мадичката до мен.
Joy

# 259
  • София
Скрит текст:
Joy
Joy  Joy  Joy
Имайте милост! Все пак съм на работа и понеже се опитвам всячески да не се изхиля, от устата ми излиза много странен звук. Шефът ме попита защо грухтя...  hahaha

# 260
Скрит текст:
Joy
Joy  Joy  Joy
Имайте милост! Все пак съм на работа и понеже се опитвам всячески да не се изхиля, от устата ми излиза много странен звук. Шефът ме попита защо грухтя...  hahaha

Joy Joy Joy

# 261
Е не!!!!!!!!!!!! Имайте милост!  smile3532 smile3532 smile3532

# 262
Вие пак добре, а аз веднъж с бебе пеленаче съм си сипала една чаша и гледам Господари на ефира. Каква смешка беше, какъв лаф, ама така прихнах, че окъпах и спящо бебе и повивало и диван, а беше нещо цветно и неотмиващо се Joy

# 263
  • където ми харесва
Вие пак добре, а аз веднъж с бебе пеленаче съм си сипала една чаша и гледам Господари на ефира. Каква смешка беше, какъв лаф, ама така прихнах, че окъпах и спящо бебе и повивало и диван, а беше нещо цветно и неотмиващо се Joy
А какво си беше сипала? Mr. Green

# 264
А какво си беше сипала? Mr. Green
Цветно и неотмиващо ,червено винце ще да е било  Mr. Green Hug

# 265
Хванахте ме, хръткииииииииииии Twisted Evil Laughing

# 266
Но да се отбележи честността и прямотата ми, можеше да кажа, че е степче черешка Grinning

# 267
От култувата тема:

[quote ]

Ми на Запад си е истината, на изток какво има - Русия, Виентам, Северна Корея, Младост и "Изток". Пфу! А на юг какво има - жабарските държави, Африка, Стрелбище, Емил Марков /Гоце Делчев/, Борово и Манастирски ливади. Пфу!

[/quote]

Да не се засегнете!

# 268
  • UK
Shocked Shocked
Сериозно ли има жени, които си ги задават тия въпроси... Или са готови да забременеят "чрез измама"  #Crazy
Имаше цяла тема по въпроса неотдавна Simple Smile

# 269
Линк може ли? Темата ще да е била култова!

Общи условия

Активация на акаунт