Смешки от форума - 16

• 95 592
  • 951
  •   1
Отговори
# 570
Честита Коледа!Пожелавам ви много здраве,  по едно коледно чудо(на кой от кожа,на кой айфон подчертаващ всички грешки,абе кой к"вото го влече) и много късмет! santa2 santa2  madnoel  madnoel

И парфююмчета, и парфюмчета за нЕкои индивиди.  Laughing Весели празници на всички!   bouquet

# 571
Невероятната физиология на БГ-Мамата:

"Моята овулация е гадна, не само я усещам ами ми идва и да се гръмна  #2gunfire Ужас е, държи ме до МЦ  Sick"

# 572
Невероятната физиология на БГ-Мамата:

"Моята овулация е гадна, не само я усещам ами ми идва и да се гръмна  #2gunfire Ужас е, държи ме до МЦ  Sick"

14 дни овулация! По колко ли яйца снася на цикъл?  Laughing

# 573

14 дни овулация! По колко ли яйца снася на цикъл?  Laughing

Носачка-ударничка  Mr. Green

# 574
Аз в последно време на такива бисери попадам във форума,че се чудя кой по-напред да ви постна ! Имате ли предпочитания?  Party

# 575
Имаме да - другите потребителки да не се еб@ват с болките на хората  ooooh!
Не се заяждам, просто казвам   bouquet

# 576
Имаме да - другите потребителки да не се еб@ват с болките на хората  ooooh!
Не се заяждам, просто казвам   bouquet

Кога си видяла такъв пост от мен  Shocked ?

# 577
Не е от теб   bouquet

# 578
Следколеден бъзик:

Здравейте извинявам се,че ви притеснявам и пиша в тази тема,но аз нямам майка тоест живея и ме гледа леля ми а ми е неудобно да разговарям с нея за тези неща.Надявам се да ми помогнете и да не ме критикувате,защото се чуствам и без това много зле.Нямам си гадже никога не съм водила полов живот,но съм си бъркала сама отдолу,незнам защо.Чешех се когато имах Кандида от лекарства,защото имам хронична бронхопневмония.След това пак бърках само между канала и някой път ме боляло започна бяло течение и някой път течност.Сега видях,че имам хемороиди и съм май разтворена от зад където изтича бялото течение и секрет.Възможно ли е нещо да съм си сторила или да съм забременяла много ми е гадно,защото една приятелка уж най-добра ме стресира,че можело да нямам деца или сега да съм бременна.Моля Ви кажете ми? Благодаря.

Побързах да го копна, докато не са го изтрили.

# 579
Другите поне го "топват" по 2-3 пъти и тогава питат бременни ли са.  Joy

# 580
Judy, добър улов!  hahaha

# 581
Другите поне го "топват" по 2-3 пъти и тогава питат бременни ли са.  Joy
Joy
То вече човек да го е страх да си бръкне и в носа  Crazy

# 582
Мен пък хемороидите много ме притесниха... Rolling Eyes както и разтвора от зад и последиците от чесането. Незнам защо.

Последна редакция: пн, 29 дек 2014, 16:03 от Judy

# 583
  • bad@ss
 smile3532
Напълних си деколтето с кафе  Joy Joy

# 584
  • София
Ти само деколтето си добре, аз клавиатурата с кола  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт