Смешки от форума - 16

• 95 570
  • 951
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia, Bulgaria
Тази е първенец. Непорочно зачатие.  moresmile

# 586
Май за пръв път някой се опасява от бременност чрез чесане някъде си Joy Ама не разбрах местоположението на канала, още малко да взема огледалото и да започна да се оглеждам, дали пък не съм пропуснала нещо в анатомията /ми/ Rolling Eyes

# 587
Аз отказвам да повярвам, че това е истина. Смятам, че някой ни поднася.  Twisted Evil

# 588
Тази е първенец. Непорочно зачатие.  moresmile

Коледа е все пак. Оглеждайте се за звезда и трима влъхви от изток.

# 589
Малко време остана, а нямам никаква представа за име. Само знам, че не трябва името да започва с буквите: З, М , П, Н.
Очаквам помощта Ви.

Страхотен ориентир. Какво толкова, остават само 26 букви, колко пък имена да има  Thinking

# 590
  • Ямбол
Цитат
Помощ котето на дъщеря ми не иска да яде нищо!!! Какво ли не не му давахме месо,ядене,дори и баница,но не ги иска!!!! Моля за помощ аз съм 32 годишна майка и това е първото коте което гледам !!!!!! Моля по-бързо давайте съвети мами,защото изглежда почти умряло!!!!По цял ден спи и диша тежко не е яло вече 2 дни!!!!!
Това е във форума за деца от 7 до 18 години, а темата е - "Котето ми не иска да яде". Същата тема се появи и в родители във Видин. Очакваме я още някъде, но не и при котетата.

# 591
  • Бургас
Цитат
Помощ котето на дъщеря ми не иска да яде нищо!!! Какво ли не не му давахме месо,ядене,дори и баница,но не ги иска!!!! Моля за помощ аз съм 32 годишна майка и това е първото коте което гледам !!!!!! Моля по-бързо давайте съвети мами,защото изглежда почти умряло!!!!По цял ден спи и диша тежко не е яло вече 2 дни!!!!!
Това е във форума за деца от 7 до 18 години, а темата е - "Котето ми не иска да яде". Същата тема се появи и в родители във Видин. Очакваме я още някъде, но не и при котетата.

Тази не знае ли за съществуването на ветеринарни лекари. Очевидно котето е болно, а не злоядо. И кордон блю да му сервира все тая.

# 592
  • Ямбол
Водила го на лекар и казал, че му няма нищо. Междувременно аз успях да преброя 4 теми. Не знам сега колко е стигнала.

# 593
Тема:
Искаме да направим дърение

Отговор (от Трещи):

Дърете си речници един на друг!

Joy Joy

# 594
Трещи винаги е на висота  Joy Joy Обаче и Мис Джули ме разби! И кордон блю да му сервират все тая хахаахха  Joy

# 595
 Въпроса е от майка на 12 год момиче дали е нормално бялото течение и получава този отговор

Аз препоръчвам да я заведеш на на генеколог.Нали е специалист,най-точно ще ви каже.Но спорет мен е нормално и аз имах на 12! Simple Smile

Да,де госпожа,ама освен грешките какво имахте на 12-дъщеря,бяло течение или дъщеря с бяло течение на 12...?

# 596
...идеята е, че като издишам в лицето й неволно и преча на нейното дишане с носа, докато суче.

...

те за това и бебета не се извеждат при вятър, защото пак така им пречи да дишат ...

# 597
...идеята е, че като издишам в лицето й неволно и преча на нейното дишане с носа, докато суче.

...

те за това и бебета не се извеждат при вятър, защото пак така им пречи да дишат ...

Всъщност, много силен вятър и на мен ми пречи да дишам. Само дето децата обикновено се извеждат в количка и завити.  Laughing

# 598
  • София
Явно докато суче мама се е навряла близо да не пропусне някой момент.Егати и издишване и чудо,като огнедишащ дракон спира дъха на детето чак Joy

# 599
В Хоби: Празнична Трапеза, заглавие на тема

"Много ме страх от задалжителните ваксини за бебета"

Общи условия

Активация на акаунт