Смешки от форума - 16

• 95 564
  • 951
  •   1
Отговори
# 600
  • В сърцето на любимия човек
Дами, дискусията е интересна, но мисля, че много се отклонява от конкретната тема, а именно Смешки от форума. Моля, придържайте се към темата, за да не я заключат.

# 601
  • Ямбол
Дами, дискусията е интересна, но мисля, че много се отклонява от конкретната тема, а именно Смешки от форума. Моля, придържайте се към темата, за да не я заключат.
Ами добре, ето я отново тази, заради която стана дискусията:
Цитат
Здравейте, бебето ми киха по-десет пати на ден ходихме на лекар каза, че било нормално ,но мен ме притеснява това и кашля по- някои път казват ще било от лигите се дави аз съм голяма паника ooooh! то е на 3 месеца и 7дни дано да не е нещо сериозно
Същата неграмотна невежа, която я било страх от ваксините.

# 602
  • София
Другият бисер относно захранването не го видях за жалост на тази обаркана майка.

# 603
Цитат
Китайката е вечно нацупена и пърди при влизането на всеки клиент.
Влизаме ние и приятелката ми казва, че е взела грешна рамка и би искала да я смени.
Китайката пръдва и пита как да е сигурна, че рамката е купена от нея.
Joy Joy Joy

# 604
  • Бургас
Цитат
Китайката е вечно нацупена и пърди при влизането на всеки клиент.
Влизаме ние и приятелката ми казва, че е взела грешна рамка и би искала да я смени.
Китайката пръдва и пита как да е сигурна, че рамката е купена от нея.
Joy Joy Joy

Сигурно е заради китайското зеле  tooth

# 605
Докато не са измели темата, да ви осветля мили дами Laughing
Цитат

Rolling Eyes  Грамотното писане не ти помага в живото  Peace
или богато гадже или умираш   Mr. Green   

# 606
Ауууу какво просветление  Shocked дай линк, моля те  Praynig

# 607
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=818404.msg29823728#msg29823728
Четете бързо, авторката бързо и трият темите. Mr. Green

# 608
  • София
Жестока е темата  hahaha Не се сдържах да се разпиша!

# 609
Таз девочка защо не я баннат? Страшно дразни! И лъже  Outta Joint

# 610
  • София
Тя си е за вечен бан.

Sad чакайте бе от моето поколение футболисти колкото искаш и то много пък и плеймейтка а най леснно се става те такива харесват  Rolling Eyes искам като Николета и Златка Райкова-русата  Peace охх искам да съм известна  Mr. Green  и  с богато гадже иначе да не ме търсят

Аз съм красива ама Миро нито богат нито футболист  Cry ха добре че татко поне  Hug той ще ме оправи в живота  Flutter затова него харесвам  Flutter
Златка Райкова нали така стана известна показа сее гола и стана миска и сега с пари ама нема футболист за нея затуй с боксьор ходи ама  нали не е тракторист  Mr. Green
И аз мойто гадже тей съм му казала футболист казо Валери Божинов да стане  Mr. Green И обицата не е на ухото  Laughing там от бебе имам

Ама много се посмях.
Сега въпросът е дали наистина е възможно някое 14 годишно момиче да е до толкова безкрайно неграмотно? То мисълта не му тече. Леле, тая дъщеря ми ще я скъсам от учене.

# 611
По едно време бях склонна да повярвам, че е реален образ, но вече взе да пресолява манджата....или пък аз съм прекалено голяма оптимистка и не искам да повярвам, че е възможно  Thinking

# 612
Аз също и вярвах в началото, когато изтриха първата и тема ми писа на лични и аз се вързах. Домъчня ми за детето, майката отдадена на новия мъж, Сашка гледа сестричката си, не я пускат да излиза...абе дете в немилост.
Във втората тема обаче, много започна да лъже, някои съфорумки веднага я усетиха.Коронния номер беше когато я помолих да качи снимка на зайчето си, да го видим, и тя взе, че качи снимка от нета.Веднага я хванаха в лъжата.Каза и че няма фейсбук, а преди това сама твърдеше, че си пише с някакъв 20 годишен по фейсбук. ooooh!
В момента тече 3-та част на шоуто на Сашка.

# 613
Застанете голямото междучасие до някоя отракана пушеща групичка...

# 614
Цитат
Mr. Green Hug Продължаваме темата тук,или съвети дайте че се интересувам   Rolling Eyes Rolling Eyes
На 14 съм ! Руса със обица на езика и ухото,ходя и на солариум гаджето ми е футболист
  ooooh! Девойката има вече нова тема  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт