Смешки от форума - 16

• 95 500
  • 951
  •   1
Отговори
# 660

О, и леген с топла вода, разбира се.  Laughing

Това за проверка на мъжете за изневяра ли?  Joy

# 661
ЗНАЧИ, докато luvbed ,много внимавайте да не стане  newsm50, щото първо ще има  smile3537 Ill Banghead Rage doctor, а след това мъжо  smile3514 smile3515 newsm61 newsm65 Oha! Stupid newsm58 censored , докато вие  smile3545  bath  bath1 newsm37 smile3550 и накрая ще настъпи  smile3549 bishop за общото либидо и в крайна сметка  1crib smile3541 mamma buria ritnik

Стига бе хора, цвиля в офиса като кон!!!!

Joy

И още от темата с евентуалното петно от семенна течност:

"
Разгадах мистерията! Осени ме като гръм от ясно небе покрито с облаци!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Та значи ето го и дългоочакваният отговор на всички загадки: Мъжът на авторката на темата, се е размечтал за собствената си жена и една капчица семенна течност се е отронила като сълзичка върху бельото му. Това може да е само комплимент за жената.
Сега всички ще спим спокойно и няма смисъл от шаш и паника.
Може да са били в обтегнати отношения, но никой не знае какво е на душата на един мъж.
Тази история трябва да завърши с хепи енд!!!
"  Whistling Mr. Green

Леле не мога да се сдържа!!!!!!!!!!!!!! Тази тема ми стана любима!!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз малко късно се включвам, но защо не го близна. Ако беше, най-вероятно щеше да ти е познат вкуса?

Петното бе, Наде...предполага се, че авторката е мръсница, която с едно близване ще познае вкуса.

Аз само се включвам да кажа, че няма човек на който не са му изневерили...така, че аз не бих се бъзикала много.

Ама нали е засъхнало  newsm78 newsm78 newsm78

има, има ей сега ще ти наскачат тези с идеалните съпрузи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

С риск пак да ме банната, но не мога да се търпя

Като го близне, може и образът на жената да й се появи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

hahaha hahaha hahaha Не, не мога просто.... !!!!!

Последна редакция: чт, 08 яну 2015, 15:02 от Захир

# 662
Цитат
И двама селски бека барабар със селските им бечки
hahaha

# 663
Цитат
И двама селски бека барабар със селските им бечки
hahaha

знаех си, че все някога ще попадна тук  Grinning ами такива си бяха  Crossing Arms чудих се дали да ги нарека селски пръчки или селски бечки и второто ми прозвуча по-благозвучно  Grinning

# 664
Цитат
Една от най-селските възможни изцепки е именно предреждането. Просто не разбирам как някои хора могат да са толкова нагли. Ако някой се опита да ме предреди, аз хич не им мълча. И е имало ефект, отдръпвали са се.

Иначе за реда... аз не отстъпвам почти никога. При ЛЛ си има определени часове за детска конституция или там както се казва.

А от друга тема, друг автор (която чета винаги с удоволствие, а тук освен това ме и разсмя):

Цитат
Аз се опитвам да ям сезонни плодове и зеленчуци, лятото- домати, чушки, красавици, зимата -цвекло, зеле, ряпа, моркови, карфиол. Много обичам райска ябълка, но да е добре узряла.

# 665
О, красавиците кой не ги обича? Grinning Grinning Grinning
Aма лошото е, че като ги нахапеш два-три пъти, стават само ти да си ги ядеш... в повечето случаи, когато не се намира някой непретенциозен около теб Grinning

# 666

Е, не, това просто ме втрещи  #Crazy
Цитат
Една от най-селските възможни изцепки е именно предреждането. Просто не разбирам как някои хора могат да са толкова нагли. Ако някой се опита да ме предреди, аз хич не им мълча. И е имало ефект, отдръпвали са се.

Иначе за реда... аз не отстъпвам почти никога. При ЛЛ си има определени часове за детска конституция или там както се казва.

През коя година е  приета детската конституция? Който познае - печели награда....
Предреждането дали има връзка с прераждането? Laughing Личи си с каква обща култура е авторката, пък тръгнала да разсъждава за селски изцепки. ooooh!

# 667
Не, не съм съгласна с теб, Поли. Авторката на цитата е написала смислено мнение (не съм го цитирала изцяло) и с голяма част от него съм съгласна. Допуснала е грешки с две думи, но сама пише, че не е сигурна за едната. Може да е смешно, но не е основание за олекотяване на думите и.

А конституция има значение като непълен синоним на организъм в медицински контекст, може това да я е подвело.

# 668
  • София
Какво ѝ е на думата предреждане?

# 669
Какво ѝ е на думата предреждане?

Има едно "д" в излишък.

# 670

Това не е дума. Няма такава дума. Редя, нареждам, пренареждам и пререждам има.

# 671
Цитат
Идват ми в повече тези атентати в Париж, мултикултуризма и прочие.....
Вчера пазарувам в Била, и виждам младеж от арабски произход, които си се разхожда между стелажите, ровейки си по телефона, не търси нищо, поне не изглеждаше да купува....излязох със 100 от магазина с детето....малко лудичко, но ми се стори странен, да си се разхожда така в хранителен магазин....

# 672
Анирам ли е това?  Joy

# 673
Цитат
Идват ми в повече тези атентати в Париж, мултикултуризма и прочие.....
Вчера пазарувам в Била, и виждам младеж от арабски произход, които си се разхожда между стелажите, ровейки си по телефона, не търси нищо, поне не изглеждаше да купува....излязох със 100 от магазина с детето....малко лудичко, но ми се стори странен, да си се разхожда така в хранителен магазин....

Joy
Представям си младежът пък какво си е мислил:
-  За първи път пазарувам  в Била ( мама ме похендри, че нямала време), докато разбера къде какво е, забелязах, че някаква   жена ме следи и гледа лошо, стори ми се странна и  сякаш току се беше върнала от  тренировки по мултикултуризъм.... сетих се за атентата в Париж и се опитах да набера 112...Слава Богу   малко след това тя изчезна...Пу, пу, този път ми се размина, ама  следващите пъти мама да си пазарува! Stop

# 674

Общи условия

Активация на акаунт