Смешки от форума - 16

• 95 503
  • 951
  •   1
Отговори
# 645
# 646
  • Бургас
И всеки път, когато се видим с гаджето ми, което живее напълно самостоятелно в апартамента на родителите си при тях, ми се оплаква, че в хладилника му няма никакъв алкохол и трябва да отидем да купим.

Е, колко самостоятелно може да живееш с родителите си и в техния апартамент. Че на всичкото отгоре ужасните му родители не му зареждат хладилника редовно с уиски и горкичкия алкохолик трябва сам да си набавя пиячката. Добре, че си е хванал гадже да си споделят мъката.

И мъката продължава:

Ох, наистина ме мързи и съм лузър. Вместо да работя и да изкарам някой лев за пиене, си губя времето в бг-мама. Но се чудя имам ли някакво бъдеще с този човек? Не стига, че пие скъпи питиета, но иска и скъпи мезета. Донесох си едно каче със шарена сланинка с червен пипер от село, за да имаме мезе и да не купуваме. Вдигна ми скандал, че съм искала да се оженя за него и го тъпча нарочно със сланина, за да му задръстя артериите с лош холестерол и да остана млада вдовица, която ще наследи апартамента на родителите му.

# 647
Темата е пародия на темата колко харчите за храна, и късмет "брак" и "бебе"...
Кукумицинка се бъзика.

# 648
  • Sofia, Bulgaria
Значи Кукумицинка има чувство за хумор и развинтено въображение. Въпреки че, някои от нещата които чета тук дори не бях си ги представяла, че са възможни.  Laughing

# 649
Нищо не е променила по сюжетната линия, почти всичко съвпада с оригинала...и е също толкова комично. Laughing

# 650
Още тълкувания на петното:

Цитат
Защо така грубо я подхванахте авторката? Ми то може да си е петно от дамата примерно, ако се е разгорещила. Единствената удобна поза в изправено положение, за която се сещам е из отзад. Не изисква сваляне на дрехи, място...абе ...удобна работа..ама се и плеска човек.

# 651
  • където ми харесва
Няма само аз да се смея, я  Joy

ЗИМАТА -   knit ХОДЯ С ЧОРАПИ - ПАНТОФИ ВИД - ЧЕХЛИ ! ГЪБИЧКИТЕ   atwork ПО - НОКТИТЕ СА ОТ ТЕСНИ И НЕКАЧЕСТВЕНИ ОБУВКИ - И ЧОРАПИ !   newsm78  А -  И ЕТО ВИ И ТЕМА ЗА ЖЕНИТЕ - КОИТО С ГОДИНИТЕ - ЩЕ ВИ Е ПОЛЕЗНА МОЯТА ИНФОРМАЦИЯ !   smile3529  Здравейте на всички страдащи жени   preggo – и аз като вас съм страдала 3 пъти в живота си – с тези гъбари   #2gunfire !  От баба си знам – една страхотна нейна рецепта   chef  – която я правих щом получа сърбежи !    bath Ефекта е страхотен -прави се 14 дни и промивки с тетра – лайка и сода   luvbed ! Тя е – 1 тампон според кг на жената – 1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6 капки тампони – мед и хл сода — 7 части мед ч – лъж – 1ч – лъж – час сода !  newsm78 По просто – 7 дни по – 1 лъж мед – плюс 1 лъжичка сода в тези 7 лъжички мед – това е дозата за 7 дни – прави се 14 дни ! Аз – си правя разтвора за 14 дни – и в банята ми седи    bath1 – сутрин и вечер по 1 тампон – намазан със сместа след измиване от долу – през другото време – сутрин и вечер след измиване с Лактацид – душ гел никакви сапуни !   1ironing !! Купете си СЪЩО и чаено дърво – цялото семейство го ползваме   luvbed – той е за всичко – омекотява и облекчава болките   Embarassed – лекува изгоряло – пъпки – гъбички на всякъде по – тялото !  1dating КОЛИЧЕСВОТО е според обема на гъбичките   newsm78 ! Аз – си слагах и топчета от чаено дърво – вагинално – бавно но сигурно   Hug – иска се търпение и той е анти бактериален и анти алергичен  newsm10 ! Вечер задължително се поливайте – само със сода и топла вода – 500 гр топла вода 1 лъж сода и не се бършете веднага   newsm10 ! 14 дни нищо тестено и сиропирано  newsm10 – наблегнете на рибата – пилето – плодове и зеленчуци – мляко най ниско процентово -защото гъбата е млечница – обича сладкото и млякото   newsm45 ! Вътрешно си правете за избиване на гъбите 1 ч лъж – РАВНА сода с топла вода 200 гр – сутрин и вечер преди храна се пие 4 – 5 дни минимум   newsm10! Надявам се да съм ви била полезна – с моите знания за проклетите млечници – убийци -гъби в човешкото тяло  Hug  love001 newsm10 1ironing wash hang newsm28 newsm75 1dishes  bath1  bath smile3529  food010!

# 652
Леле, досега не съм вярвала, че някой може да използва целия набор от емотикони в един пост Laughing

# 653
  • София
 hahaha hahaha hahaha Ох, нимоа, уникален пост  Joy Joy Joy

Обаче всичко е изчерпателно и нагледно, разбрах - значи докато си правя промивки с тетра-лайка и РАВНА сода, трябва да съм в леглото с мъжа ми  Peace

# 654
hahaha hahaha hahaha Ох, нимоа, уникален пост  Joy Joy Joy

Обаче всичко е изчерпателно и нагледно, разбрах - значи докато си правя промивки с тетра-лайка и РАВНА сода, трябва да съм в леглото с мъжа ми  Peace

Да, ама и с чаено дърво. Щото иначе няма  luvbed newsm44 rotfImbo ами  Banghead #Sniper  4uu  animal037  animal085 smile3535  #Onfire smile3556

# 655
  • Пловдив
А неговия.... и той ли в какво-беше-там-с чаеното дърво или пак стигаме до калиевия перманганат?

# 656
  • където ми харесва
ЗНАЧИ, докато luvbed ,много внимавайте да не стане  newsm50, щото първо ще има  smile3537 Ill Banghead Rage doctor, а след това мъжо  smile3514 smile3515 newsm61 newsm65 Oha! Stupid newsm58 censored , докато вие  smile3545  bath  bath1 newsm37 smile3550 и накрая ще настъпи  smile3549 bishop за общото либидо и в крайна сметка  1crib smile3541 mamma buria ritnik

# 657
 Joy история в картинки Joy

# 658
  • Euskal Herria
Направо е 3 в 1 - здравна лекция + готварство + растениевъдство. С всичките емотикони, текстът направо ми се размаза. Явно съм тъпичка, наново ще го чета. Щото, нали, и да искам да туря тампон - той пък се определял според килограмите на жената. Та изпаднах в дълбок размисъл - за 80-100 кила колко тампона при нужда трябват?  newsm78

# 659
Крайно време е да се осъвременят емотиконите - трябва да се прибавят гъбички,  сода за хляб и калиев перманганат.
О, и леген с топла вода, разбира се.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт