Смешки от форума - 16

• 95 506
  • 951
  •   1
Отговори
# 630
Ние пък имахме: "Ще тупа чергите", "Ще разхожда кучето", "Ще мие чиниите" и т.н.

Този с чиниите се падна на кучето  hahaha

Вие и на кучето си ли теглите късмети?  Laughing моето уче ще ги измие прекрасно чиниите. Два езика и са готови.

Добре, че не му се е паднало да разхожда кучето.  Mr. Green

# 631
Ние пък имахме: "Ще тупа чергите", "Ще разхожда кучето", "Ще мие чиниите" и т.н.

Този с чиниите се падна на кучето  hahaha

А на мен от вашата баница ми се падна да разхождам кучето Simple Smile. Този късмет ще се получи, да да внимават тези с бебетата Wink.

# 632
Врътнете една и за моя котарак, моля!
Само той остана без късмет тази година.

# 633
Ако вие сте изтеглили късмет пари, той ще спи на топъл радиатор  Flutter.

# 634
Този път не е баница с късмети, а баница с бебета:
Цитат
В моята баница имаше три бебета, просто обичам бебета и слагам по повече в баницата

(не знам дали вече не е поствано, но не се сдържах)

# 635
О, няма страшно! Скоро няма да останат от подиграващите си и всички ще си се харесват, защото ще са "от една порода".

И само като доказателство, че безмозъчните "напират" - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=818462.0;topicrefid=20
Безмозъчните не напират, те направо атакуват. Laughing

# 636
  • София
От темата "Равносметка на една отминала година". Всички отговори са сериозни, някои дори ме просълзиха. И изведнъж:
Цитат
Миналата година за мен беше годината с най-много секс. Дано тая година да се случи с арабки, че съм им навит.
Mr. Green

# 637
Цитат
Та въпросния калеко и другата част от дивната рода присъстваха на сватбата от 300 души знайни и незнайни люде и тъй като всички са от село, спали натръшкани като избити на пода в апартамента й
Представих си го образно и много се смях!  Grinning

# 638
От 4 години съм влюбен в жена, която е с 10 години по-възрастна от мен (аз на 31, тя на 41). През всичките тези години тя е в депресия защото си няма мъж и дете, а е красива, много интелигентна, успяла в професията си и много добре възпитана. НЕ намерих връстничка със същите качества. Тя е усетила, че съм влюбен, но явно не е склонна да се получат нещата. Спрях да я каня на срещи, за да я забравя и не пропускам да и се обадя по поводи разни, ей така, за да поддържам взаимоотношенията ни, защото много я ценя. Е, тя ми се обади най-изненадващо за Коледа., била самотна.
Не знам какво да правя вече.

Минчев, секс ли не знаеш как се прави, та ни питаш какво да правиш с каката?

Тонке-е-е!  rotfImao rotfImao rotfImao

# 639
От семейните отношения, една филмирана съпруга, намерила петно на дънките на мъжа си, като от сперма ама не била виждала петно от сперма на дрехи, така че принципно гадае...  ooooh! има ли изневяра, няма ли... Отдолу се леят коментари и съвети..и се стига до този

"Ако петното е отзад на дънките и се съмняваш, че е сперма, имаш още по - голямо основание за притеснение... "

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 640
От семейните отношения, една филмирана съпруга, намерила петно на дънките на мъжа си, като от сперма ама не била виждала петно от сперма на дрехи, така че принципно гадае...  ooooh! има ли изневяра, няма ли... Отдолу се леят коментари и съвети..и се стига до този

"Ако петното е отзад на дънките и се съмняваш, че е сперма, имаш още по - голямо основание за притеснение... "

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Линк, линк! Praynig

# 641
# 642
Благодаря за линка,   bouquet!

# 643
  • където ми харесва
А не. Петното от сперма го преживях.
Но да видиш кръв по слиповете на мъжа си и да му се караш, че не си мие ръцете.
Шъ умръ  Joy

# 644
И аз се учудих доста, досрамя ме да питам, да не е с хемороиди човека. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт