Смешки от форума - 16

• 95 546
  • 951
  •   1
Отговори
# 855
Този е мъж, и е неуморен. Laughing

Последна редакция: нд, 18 яну 2015, 19:42 от So Lucky*

# 856
Аз пропуснах това с профила, бяха го изтрили.  Tired

# 857
Завалийката, ако е ял всички предложени варианти за съответния ден, даже малко е качил:) Аз личностно смятам, че диетета не е пунта Мара:)))

# 858
  • Ямбол
Цитат
Здравейте,искам да попитам при преглед вижда ли се на екографа дали бебето има коса и може ли да се прецени дали е малко или много?

# 859
  • София
Цитат
Здравейте,искам да попитам при преглед вижда ли се на екографа дали бебето има коса и може ли да се прецени дали е малко или много?
hahaha hahaha hahaha
За да е наясно момичето дали в родилното и фризьор да вика. Сега бива ли иначе!

# 860
Ми иска да знае, да взима ли сешоар и преса за изписването, хич не се сещате значи. Crossing Arms

# 861
Не! Ами ако комшийката/колежката/зълвата е родила бебе с много коса, а нейното върви плешиво, а?
Права е жената да се притеснява, защо да не пробва да повлияе, докато е време? Това тривитаминол, витамини... Така де.

# 862
И ако няма бебо коса, направо да го пие от шишето тривитаминола... hahaha

# 863
  • София
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Пие тривитаминол, малко жълтък и зехтин за разкош и започва да подскача от крак на крак да се смеси всичко равномерно. Прави сте, че няма да се излагаме пред комшиите, я!

# 864
Бързо! Преди да са изтрили

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=821358.0;topicrefid=6

Анкетата е култова.

# 865
  • Ямбол
На мен не ми е смешно, макар да е неграмотно и на латиница.

# 866
И на мен Peace Явно си има проблеми жената,но поне да си беше задала въпроса на кирилица.Макар ,че питането й е за специалист и няма как да й се назначи лечение във форума .

# 867
И на мен ми стана по-скоро гадно, като го прочетох.
Чудя се защо толкова много хора изпитват трудности да пуснат нова тема. Оттам се получават  недоразуменията с анкетата.

# 868
Прави сте, не е смешно. Embarassed

# 869
Съгласна съм с Лиляна, че не е смешно. Спирането на разпространението на Ривотрил в България е голям проблем: http://fakti.bg/zdrave/67694-izteglat-rivotril-ot-balgaria?utm_source=flip.bg
Реално лекарството няма аналог.

Общи условия

Активация на акаунт