iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 61-та тема

• 42 883
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Завърших първа поръчка. Имаше 10% намаление и 10$ и заедно с доставката е 44.08$, което означава да я чакам на митницата, нали?

# 121
  • София
Завърших първа поръчка. Имаше 10% намаление и 10$ и заедно с доставката е 44.08$, което означава да я чакам на митницата, нали?

Не е сигурно
 Peace  дано да имаш късмет и да пристигне в пощата

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 122
Момичета искам съвет за  мултивитамини за дете на 3 годинки. Бях набелязала тези на Солга, но сега ми се иска да други. Досега сме ползвали на Алайв.

iHerb Код при Първ
а поръчка: KQT289

# 123
# 124
Аз днес поръчах кофата омеги, и след 5% отстъпка и намалението, което има в момента ми излезе на 18 $.
Та въпроса ми е на кашончето 18 $ ли ще пише или редовната  цена на кофата- 23,58 $ ?

# 125
  • София
Някой получавал ли е поръчка от 1-2.11 вече?

И  аз чакам от тази дата Grinning

# 126
  • София
Аз днес поръчах кофата омеги, и след 5% отстъпка и намалението, което има в момента ми излезе на 18 $.
Та въпроса ми е на кашончето 18 $ ли ще пише или редовната  цена на кофата- 23,58 $ ?

18$
На кашона се изписва сумата на поръчката/ която си платила / без доставката
на 1.стр. има информация за това, каква сума се изписва на кашона и как да си я проверявате преди да пуснете поръчката  Peace

# 127
  • Хасково
Моля, за съвет каква е разликата между Котешки нокът /кора/ и Саменто.
Кое е подходящо за възрастен?

# 128
  • София
За децата значи правилно съм се ориентирала в кол-вото. Но в Зоната Бари Сиърс казва, че за възрастни е хубаво да се приема около 2,5 - 3 гр. и аз за това реших, че съпругът ми трябва да взима повече. Но ако кажете, че може и по-малко, по-малко ще приема.
Нали трябва да гледам само EPA и DHA и да ги сумирам?
Аз много се обърках докато четях за рибеното масло. Rolling Eyes То са големи калкулации.
Приемът на 2,5-3 гр омега 3(взема се под внимание само EPA+DHA) е поддържащата доза, която се препоръчва от д-р Сиърс. Тук можеш да прочетеш повече за дозите омега 3, които се препоръчват в Зоната - виж въпрос 55. В крайна сметка рибеното масло не е опасно да се предозира. Най-много да посетиш двете нули. Wink

От какво точно си се объркала при четенето за рибеното масло? За какви калкулации става дума?
Ами как какви калкулации - два дни се ровя в iherb и смятам по колко от всяко рибено масло трябва да се взима. А преди това колко четох, за да разбера по колко омега 3 трябва да се приема и пак не ми стана ясно. В препоръчваните дози в описанието на рибените масла пише едно, в една таблица в темите за наситените и ненаситените мазнини - друго, а Бари Сиърс в Зоната - казва трето.
Както и да е, много отклонихме темата. Simple Smile
В крайна сметка поръчах за децата от мини капсулките и за съпруга ми - голямата кофа. Когато ги получа, тогава ще измисля на кого по колко му се полага. Wink

Код за поръчка WMG136

# 129
  • София
Едно и също е, все Uncaria tomentosa
Дозата зависи от формата / прах, екстракт и т.н / и от това за какво ще се приема. Клинични проучвания като цяло липсват в подкрепа на подходящи дози.
Когато избираш продукт, гледай той да  не съдържа тетрациклични оксиндол-алкалоиди / означени като TOA/, които се намират естествено в Котешкия нокът / Саменто/
TOA нарушават функцията на ЦНС и значително инхибират ефектите на РОА /"добрите" пентациклични алкалоиди  - на които се дължи полезния ефект на Саментото/
Кората на корен  - 1  грам   2 до 3 пъти дневно е обичайната доза
Екстракт от кора на  корен е препоръчително  20 до 30 мг
Стандартизиран екстракт, съдържащ 8% до 10% карбокси алкил естери и по-малко от 0,5% алкалоиди Оксиндола се използва в клинични проучвания в дози между  250 и 300 мг.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 130
  • на последния етаж
Благодаря за темата. Чакам поръчка от 01.11 и тръпна дали ще се размине с митницата.  Mr. Green

+1 , но от 31.10.  Mr. Green
Е, разминаха ли се?

Код за $5/$10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - KJB032

# 131
Още чакам...  Confused

Код за $5-$10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

# 132
Днеска получих пратката от 01.11 в пощата със сумата на поръчка 22$.

# 133
  • На остров
Моите и двете поръчки са около 80 долара да видим дали ще ги получа по пощата или не Simple Smile .

# 134
  • Хасково
Едно и също е, все Uncaria tomentosa
Дозата зависи от формата / прах, екстракт и т.н / и от това за какво ще се приема. Клинични проучвания като цяло липсват в подкрепа на подходящи дози.
Когато избираш продукт, гледай той да  не съдържа тетрациклични оксиндол-алкалоиди / означени като TOA/, които се намират естествено в Котешкия нокът / Саменто/
TOA нарушават функцията на ЦНС и значително инхибират ефектите на РОА /"добрите" пентациклични алкалоиди  - на които се дължи полезния ефект на Саментото/
Кората на корен  - 1  грам   2 до 3 пъти дневно е обичайната доза
Екстракт от кора на  корен е препоръчително  20 до 30 мг
Стандартизиран екстракт, съдържащ 8% до 10% карбокси алкил естери и по-малко от 0,5% алкалоиди Оксиндола се използва в клинични проучвания в дози между  250 и 300 мг.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

БЛагодаря!
Съвет кое е ефективно и добро от това което се предлага в сайта?
Пила ли си нещо от предложените там?

Общи условия

Активация на акаунт