iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 61-та тема

• 42 787
  • 723
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Маслото от Шипки за кожа на Aura Cacia е на Промоция -20%

Aura Cacia, Organic, Rosehip Oil, Skin Care, 1 fl oz (30 ml)
$ 7,47   

Всички масла на Aura Cacia са разкошни - 100% чисти, органични, много добро кач-во Peace

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 301
Denis,благодаря ти!   bouquet Изчерпателна както винаги!
Търся мечо грозде на капсули,но не знам как е латинското му име,ако някой знае моля да ми помогне!

# 302
  • София
Denis,благодаря ти!   bouquet Изчерпателна както винаги!
Търся мечо грозде на капсули,но не знам как е латинското му име,ако някой знае моля да ми помогне!
Arctostaphylos uva-ursi или само Uva-ursi
http://www.iherb.com/Uva-Ursi
Напр. това:
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Uva-Ursi-Standardized-60-Capsules/2051  посочено е и % -то съдържание на арбутин - активната съставка на Мечето грозде

Последна редакция: чт, 27 ное 2014, 14:02 от denis.

# 303
Мога да препоръчам това мечо грозде

http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Uva-Ursi-Leaves-100-Capsules/2054

Код за отстъпка при първа поръчка в iherb.com - SDB331

# 304
Denis,благодаря ти!   bouquet Изчерпателна както винаги!

Благодаря denis и Bradley Cooper   bouquet

# 305
Ще има ли черен петък в сайта? smile3508

# 306
Ще има ли черен петък в сайта? smile3508

Не рекламират такъв. Вероятно - не.

Код за отстъпка при първа поръчка на iherb.com - SDB331

# 307
Привет и от мен!
ММ от време на време вдига високо кръвно.
)Пие си добавките, които поръчахме за метаболитен синдром - витамин Д, мултивитамини, Б комплекс, 2 мг масло от крил.) Пази диета, има още кг за сваляне, взели сме мерки за това.
 Ще ходим на лекар, но ако може за препоръка за добавки, които да съгласуваме с лекаря. Четох за капсули от чесън? Споделете моля от какво сте доволни? Много благодаря  Hug

# 308
  • София
Маслото от Шипки за кожа на Aura Cacia е на Промоция -20%

Aura Cacia, Organic, Rosehip Oil, Skin Care, 1 fl oz (30 ml)
$ 7,47   

Всички масла на Aura Cacia са разкошни - 100% чисти, органични, много добро кач-во Peace

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919
как точно се използва това шипково масло? Имам на NOW, закупено от сайта, но отначало го мажех директно вурху кожата- много е мазно и не попива? После започнах да го добавям в кремове за лице- по- добре ми се струва?

# 309
  • Плевен
 Аз ползвам точно това масло от шипки и го мажа директно върху кожата. Не ми стои мазно, попива добре. Много е хубаво.

# 310
  • София
stelaartois 
По 1-2 капки след нощния крем / който не трябва да е ексфолиращ/
Събота и неделя, когато съм в къщи, нанасям на чиста кожа и изчаквам да попие преди да нанеса крема
Когато маслото е кач-вено, чисто - попива добре.
Зависи все пак и от типа и особеностите на кожата.
В кремовете има съставки, които улесняват проникването на активните вещ-ва в кожата и варианта да се добавя към тях е правилен Peace   

# 311
  • На остров
Много съм доволна получих пратка от 14 ноември, дойде даже един ден предварително  Heart Eyes

Код при първа поръчка LMR741

# 312
Момичета, здравейте. Обръщам се тук и много се извинявам ако въпроса ми е спам  Peace . Скоро мисля да си правя поръчка от iherb (до $20) и се чудя, как стоят нещата ако няма никой който да приеме поръчкат?! В смисъл, доколкото разбрах идват по пощата и нз после ако няма никой в нас, къде да си я търся пратката  Thinking 

Благодаря предварително и се извинявам   bouquet

# 313
  • EU
Момичета, здравейте. Обръщам се тук и много се извинявам ако въпроса ми е спам  Peace . Скоро мисля да си правя поръчка от iherb (до $20) и се чудя, как стоят нещата ако няма никой който да приеме поръчкат?! В смисъл, доколкото разбрах идват по пощата и нз после ако няма никой в нас, къде да си я търся пратката  Thinking 

Деска, идва ти само известие от пощата на адреса, който си посочила, че имаш доставена поръчка (в пощенската кутия). Самата пратка трябва да отидеш да си я вземеш от пощата. При получаване ти искат личната карта и се подписваш, че си взела поръчката.

код за отстъпка при първа поръчка HCW813

# 314

Деска, идва ти само известие от пощата на адреса, който си посочила, че имаш доставена поръчка (в пощенската кутия). Самата пратка трябва да отидеш да си я вземеш от пощата. При получаване ти искат личната карта и се подписваш, че си взела поръчката.

код за отстъпка при първа поръчка HCW813

didito_pz благодаря за отговора   bouquet Предположих, че трябва да е така, но по принцип все с куриери работя и така  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт