iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 61-та тема

• 42 757
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
Момичета,не се притеснявайте за пратките,ще дойдат.Напоследък се бавят,аз моята от 26.10. я взех в петък  Peace иначе лелките в пощите са ужасни...аз звънях по телефона и в пощата,и в митницата в Пловдив,нямаше пратка,е, още на следващия ден се появи известието.

# 421
  • Бургас
Като измрънкам за поръчката си от 30.10 дали няма да вземе да дойде... Rolling Eyes Mr. Green  Иначе преди малко пуснах поръчка с доставка 17,80$, веднага писах в чата и след минутка вече всичко беше ОК и ми беше коригирана на 4$. Доволна съм, защото хем ползвах намаление 20$, хем 10% отстъпка за поръчки над 40$, хем ми оправиха доставката бързо и без проблеми Flutter

# 422
Момичета, има ли в сайта магнезиев гел или олио, не мога да се ориентирам.
ето това е добро
http://www.iherb.com/Life-Flo-Health-Pure-Magnesium-Oil-8-oz-237 … ;sr=null&ic=1
Благодаря много за отговора. Препоръчаха магнезиево олио на ММ за крампите. Видях този продукт, но като че ли повече го използват за косата и скалпа, поне така съдя по отзивите. Мислите ли, че е добро за крампи?

# 423
Здравейте!
Искам да попитам има ли някакви добавки или храни, които мога да приемам за увеличаване на естрогена.
На 29г. съм всички хормони са ми наред само естрогена ми е нисък. незнам на какво се дължи, но последните 6 месеца отслабнах 20 килограма доста промених храненията си, спортувам доста.
Та може ли да ми препоръчате някакви добавки за регулиране на естрогена.
Благодаря предварително1

# 424
  • София
djan 
Магнезиевото олио е най-подходящо за крампи / синдром на неспокойните крака и т.н./, защото много бързо се получава желания ефект
При нанасяне на определен участък /зона/-  подобрява кръвообръщението, отпуска мускула и улеснява моториката

Веси Василева
При ниски нива на естрогените / предполагам, че си изследвала само Е2, а това не е достатъчно да се заключи, че имаш ниски нива на естрогените, като цяло/  - се търси причината - проблем с яйчници, НбЖ, неадекватен отговор на хипофизата и т.н./
Ако приемаш допълнително естрогени, не си помагаш и може много да си навредиш
Другият момент е тяхното дозиране и т.н.
Има теми за хормоните, може да пишеш там Peace
ПП.
Нивата на Е2 са ниски, когато има напр. проблем с О./ановулаторни МЦ/

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 425
Писах вчера на руски ихерб за цената на доставка.Получих следния отговор:
" Добрый день,
Спасибо за обращение в службу поддержки Iherb.
Расчет стоимости доставки авиапочтой с отслеживанием и без отслеживания (FedEx-GlobalMailLt) изменен в соответствии с решением руководства. На заказы выше $40.00 предоставляется скидка 50% стоимости доставки. Вы увидите вашу стоимость доставки в вашей корзине при оформлении заказа. Например если на станице с корзиной вы видите стоимость доставки без отслеживания $4.45 и с отслеживанием $6.12 при этом сумма стоимости товаров в вашей корзине с учетом скидок составляет $40.00 или более, то стоимость доставки по новой программе для вас будет соответственно- $2.23 и $3.06. Если сумма товаров будет менее $40.00, то скидка на доставку авиапочтой FedEx-GlobalMailLt не предоставляется. "

Значи дами цената чисто и просто става 4,45$. Та така. Казах аз, че не е просто бъг, а някой нещо пипА. Омръзнало им сигурно да се занимават с нашите дребните колети и да ни стимулират да поръчваме повече правят тази крачка.

# 426
Това е за доставка до Русия, доколкото виждам на руския им сайт. За всяка страна има отделни условия за доставка.

Код за $5-$10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

# 427
А аз се чудя, какъв е този бъг, дето не могат да го оправят вече два дена  newsm78.

# 428
Ами, ще разберем, ако има нови условия за доставка - ще ги обявят.

# 429
  • Пловдив
Май нещо съм пропуснала...от кога доставката не е 4 $,a 8 и нещо  newsm78

# 430
И аз да се оплача.
Писах вчера на чата и веднага ми отговориха и пратиха нов ордер с ниската доставка и 1000 извинения. Бян доволна и спокойна.  Е, да, но сега гледам, че фактурата на шипинга ми пак си е с високата доставка. Погледнете си ордера при шипването и пишете как е при вас. При мен промяната, направена при чата, я няма и ми се струва, че вчера само ми замазаха очите. Сега пак ще си чатим, но на мен лично това ми е много досадно и не ми изглежда като временен проблем.

Също така чакам вече 1 месец поръчка само с кофата Омега на Нау (от 30.10). Никога такава малка поръчка не ми се е бавила толкова много. Започвам да се изнервям и ще им пиша.

# 431
Момичета, досега си чатихме и се обяснявахме защо вчера едно ми писаха, я днес не е отрдазено във фактурата. Все пак лошата новина е, че сменят тактиката с тарифите и не е било "бъг".
Ето ви да четете какво ми писаха, предполагам, че вече някъде по сайта също го пише, но не съм гледала:
We apologize since we all thought it was a technical issues. We just receive an email from our higher management that we are now changing the shipping rates for International Airmail. But nothing to worry since you are not ready for it. I will give you 50% discount for the shipping cost if you place a new order with us..
Thank you.

# 432
  • на последния етаж
Момичета, досега си чатихме и се обяснявахме защо вчера едно ми писаха, я днес не е отрдазено във фактурата. Все пак лошата новина е, че сменят тактиката с тарифите и не е било "бъг".
Ето ви да четете какво ми писаха, предполагам, че вече някъде по сайта също го пише, но не съм гледала:
We apologize since we all thought it was a technical issues. We just receive an email from our higher management that we are now changing the shipping rates for International Airmail. But nothing to worry since you are not ready for it. I will give you 50% discount for the shipping cost if you place a new order with us..
Thank you.

Същото ми го написаха и на мен, когато ги помолих да ми оправят таксата за доставка. Но тъй като 9 долара за доставка не ме устройват, ги помолих да канселират поръчката ми.  Confused

Код за $5/$10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - KJB032

# 433
Ееее, много кофти новини с тази доставка....  #Cussing out
Дано поне пуснат кодове за намаления. При всички сайтове за пазаруване в последните 2-3 години има тенденция за промяна на условията към по-неизгодни... Sad

Код за отстъпка -$5/-$10 в iherb.com - LQQ746

# 434
  • София
Мноого гадно това с доставката  Cry
Добре, че напазарувах порядъчно миналата седмица. От тук нататък сигурно ще правя големи поръчки и ще се ходи на митница...

Общи условия

Активация на акаунт