iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 61-та тема

• 42 762
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
Дами, прилагам снимка на проведения от мен чат със служител от iherb. То вече стана ясно, че са дигнали доставката. От което на мен ми стана много мъчно, точно щях да правя първата си поръчка. Но нямах пари в картата, трябваше да я заредя и се забавих и сега много ме е яд  ooooh!   Cry  Разликата е голяма - от $4,00 на $13,35

Скрит текст:

# 436
Може ли някой да обясни накратко как стои въпроса с поръчките вече, моля.

# 437
Май доставката ще се изчислява според теглото. За поръчки над $40 - ти се намалява наполовина сумата. Но това не е официална информация все още.

Код за $5-$10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

# 438
Май доставката ще се изчислява според теглото. За поръчки над $40 - ти се намалява наполовина сумата. Но това не е официална информация все още.

На мен точно така ми ми го написаха, над $40 е наполовина, но трябва да им пишеш, за да се задейства. Отделно аз си "поиграх" с кошницата - колкото по-голяма е поръчката, по-евтина става и доставката. Но говоря за нещо от сорта на над $80 (доставката пада на около $6-8) и то трябва да внимаваш да не надвишаваш кг   Naughty  Доста сложно стана  ooooh!

# 439
  • Варна
Е, може ли по толкова брутален начин, с метлата, да гонят прясно зарибилите се, като мен шарани  Mr. Green

Успях само една нещастна поръчка да направя, а исках да им стана фен Simple Smile

Ще изчакам още, за да се установи окончателно колко ще е доставката и пак ще му мисля.

# 440
  • Казанлък
И аз да се оплача.
Писах вчера на чата и веднага ми отговориха и пратиха нов ордер с ниската доставка и 1000 извинения. Бян доволна и спокойна.  Е, да, но сега гледам, че фактурата на шипинга ми пак си е с високата доставка. Погледнете си ордера при шипването и пишете как е при вас. При мен промяната, направена при чата, я няма и ми се струва, че вчера само ми замазаха очите. Сега пак ще си чатим, но на мен лично това ми е много досадно и не ми изглежда като временен проблем.

Също така чакам вече 1 месец поръчка само с кофата Омега на Нау (от 30.10). Никога такава малка поръчка не ми се е бавила толкова много. Започвам да се изнервям и ще им пиша.

Хм,след твоят пост реших да си канселирам вчерашната поръчка.  #2gunfire Лошото е,че резервираната от тях сума е със високата доставка(над 17$), надявах се да изтеглят по-малко след ръчната корекция. След като отказах поръчката видях,че нейната стойност не включва дори и онези 4$. Писах им във чата...обещават да прегледат нещата и да ми пишат на е-мейл.
Съжалявам,че отложих за последен ден тази поръчка,че тя е с 4 кутии Омега-3 и пробиотик за майка ми.

Скрит текст:
С този шипинг отново ще сравнявам нещата във трите сайта за да гледам откъде е най-изгодно.
От витакост не съм поръчвала през последните 3-4 месеца. А там шипинг тегло е по-реално,а доставката излиза 10$
Наскоро получих една от Хелсдизайн със 2 опаковки глюкозамин на Нау и крем-дезодорант Лавелин (там е по-евтин от айхерб). Доставката ми излезе $11.59,защото пуснах по-скъпата с проследяващ номер- DHL Global mail. Пратката пристигна за рекордните 6 дена  #Crazy. Беше над 30 лева и си мина през митница.

# 441
Ей, много тъпо! Канселираха ми едно кокосово масло, макар че даваха че е налично в момента на поръчката, аз се замотах да го поръчам пак и сега - 17$ доставка... То с този висок курс на долара, с тази висока доставка и ако трябва да плащам мито и ДДС - най-добре да си пазаруват от тук...

# 442
  • София
Дано измислят скоро окончателно решение и го оповестят, че имам неща за поръчване.
Реално ако кг се запазят както до сега и доставката остане 4.45 за над 40$ няма да ми е голяма драма и пак ще е по-изгодно отколкото да купуват добавките от тук.

# 443
  • София
Ще запомним този Черен петък - едни сайтове пускат намаления, други вдигат цените

# 444
Реално ако кг се запазят както до сега и доставката остане 4.45 за над 40$ няма да ми е голяма драма и пак ще е по-изгодно отколкото да купуват добавките от тук.

Проблемът е, че няма как да поръчваме по-тежки и евтини неща, защото доставката се оскъпява много.

Примерно искам да поръчам един омекотител за 5 долара, доставката става 13.35.

# 445
  • София
Лекси, на мен за кокосово масло 0.5 кг ми начислява 13.35 доставка  ooooh!

хаха, denis, те наистина улучиха кога да си променят цените Simple Smile

# 446
  • София
Лекси, на мен за кокосово масло 0.5 кг ми начислява 13.35 доставка  ooooh!

хаха, denis, те наистина улучиха кога да си променят цените Simple Smile

Ако поръчката е над 40$ - доставката пада на  $8.90
На нов акаунт доставката е по-малка

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 447
  • София

На нов акаунт доставката е по-малка

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

Това пък по каква логика  Shocked

Сега добавих и други неща и падна на 8.90. Не съм много доволна за сега, ще чакам да оповестят новите правила и ще мисля как да действам. Най вероятно ще продължа да купувам обичайните добавки по схема с над 40$ и ниско тегло, за другите неща ще търся варианти.

# 448
Остава варианта за поръчка до Англия, там поне доставката е фиксирана - 8$ и е с DHL, а и могат да се поръчват по-тежки неща...

# 449
  • Варна
Аз съм с нов акунт и за две неща с тегло 0.750гр и сума 27.78 ми начислява доставка 8.90

Общи условия

Активация на акаунт