iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 61-та тема

• 42 741
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
Лошото е, че като сложиш и таксите на превозвача, вече не си струва. Пък има и митници. Абе въобще...

Код за $5-$10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

# 451
Аз съм сравнявала някои неща с цените във Amazon (където са малко по-високи и обикновено има някаква доставка). Сега ми се струва, че с новата политика на iherb хората ще се преориентират към amazon, дори с посредник. Не знам, ще разуча.  Peace

# 452
Изглежда, че от тук iHerb ще ни "прехвърлят" във vitacost  където доставката е 9.99$ обаче за  до 3.4lb  и темата по въпроса ще живне - http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=715984.0;;4

# 453
  • Варна
Вчера и аз пуснах поръчка и си писах със служителите в чата за корекция на доставката. Изтеглената сума от картата ми е на високата доставка, но служителката ме убеди че разликата ще бъде възстановена по сметката ми. Получих 2 мейла, единия със високата доставка

Order Totals:
Sub Total:   $58.19
Discounts:   ($21.12)
Rewards:   ($4.69)
Shipping and Handling:   $8.66
Total Before Tax:   $45.73
Tax:   $0.00
Total:   $45.73

Втория със корекция на доставката

Order Totals:
Sub Total:   $58.19
Discounts:   ($21.12)
Rewards:   ($4.69)
Shipping and Handling:   $4.00
Total Before Tax:   $36.38
Tax:   $0.00
Total:   $36.38

А днес получих мейл за шипинг отново със висока дотавка, но този път не за 8.66$ а за 13.35$  Shocked

Order Totals:
Sub Total:
$58.19
Discounts:
($21.12)
Rewards:
($4.69)
Shipping and Handling:
$13.35
Total Before Tax:
$45.73
Tax:
$0.00
Total:
$45.73

# 454
  • София
Аз съм с нов акунт и за две неща с тегло 0.750гр и сума 27.78 ми начислява доставка 8.90

Koгато сложиш още нещо и сумата е над 40$ не става ли $4.45?

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 455
Става, само че като му туриш 20% ДДС... Интересно защо руснаците ми отговориха, че доставката от 4,45 ще падне наполовина? Голяма каша забъркаха предколедно...
А и американеца спомена за 2$"
Цитат
Gerald Tiamson I do apologize for that we are having technical problems associated with a recent software upgrade. Our engineers are working hard to resolve this issue as quickly as possible. We apologize for any inconvenience this has caused.
For International Airmail without Tracking - $4.00
And just to let you know we have a super special promotion starting to day that we will give 50% off for the shipping cost so it you placed an order today i will adjust the amount to $2.

# 456
Имам усещането че не съм на правилната тема но все пак да opitam Simple Smile
От 6 години не живея в България което ми даде възможност да я оценя като един от най чистите райони на света.Наскоро разбрах че в България се прозивеjда спирулина и бих искала да си закупя но ми се иска да е от проверен и сертифициран източник а нямам никаква информация по въпроса.Гоогле не помогна много та затова питам вас.
Мерси предварително.

# 457
Здравейте, намирали ли сте Нийм на прах (пудра) в сайта? Търсих аз, ама само масла, капсули или продукти с нийм ми излизат.  newsm78
Пробвах да добавя в кошницата продукти, за да видя колко ми е доставката и ми излиза 4.45$ (до България), пазарувала съм вече с този профил. Отдолу, избирайки метода на доставка пак ми е фиксирано 4.45$ за International Airmail. #Crazy

# 458
Такааа   Thinking

на 0, 800 гр., и стойност на поръчката над 40 $ /47.00 $/ - доставката е 4, 45 $;

на 0, 600 гр. и стойност на поръчката  над 40 $ /44,94 $/ - доставка  - 8, 90 $;

на 0,900 и на 1 кг.  и стойност на поръчката над 40 $ /50,0 $/ - доставка -6,67 $;

Аз лично логика не виждам   newsm78  малка разлика в грамажа, малка разлика в стойността и нелогична за мен промяна на доставката  Simple Smile Ако не е бъг, то ще да е доста странно ценообразуване на доставките за всеки 100 гр. и всеки долар отгоре  Laughing

# 459
  • Варна
Аз съм с нов акунт и за две неща с тегло 0.750гр и сума 27.78 ми начислява доставка 8.90

Koгато сложиш още нещо и сумата е над 40$ не става ли $4.45?

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

Не. Остава 8.90.

# 460
Благодаря за предложенията за измисвния гел   bouquet Тъкмо и аз се зарибих и вече си чакам първата поръчка и те взеха, че ме отказаха. Аз за какво си напълних wish list-a  Rolling Eyes може би искат около Коледа да ни откажат от поръчките. Ще изчакаме пък ще видим какво ще измислят накрая

# 461
  • София, Младост 2
Хм. При мен пък в кошницата има два продукта на стойност малко над 19 долара, тегло 160 гр и доставката е 4.45. Така че явно ще си е почти еднакво за обичайните поръчки с добавките - но не и за тежки неща (каквито аз и без друго не купувам).

# 462
  • София
Хм. При мен пък в кошницата има два продукта на стойност малко над 19 долара, тегло 160 гр и доставката е 4.45. Така че явно ще си е почти еднакво за обичайните поръчки с добавките - но не и за тежки неща (каквито аз и без друго не купувам).

При мен не е така....и не мога да разбера от какво зависи...рибено масло мадре лабс за 4.95 + 30 мл аромамасло за 6 са с доставка 4.45.... ако сложа още един продукт, какъвто и да е, ,доставката става 8.9.

# 463
  • София, Младост 2
Явно не са решили още какво искат - аз си играх да добавям до около 50 долара цена, все си оставаше същата доставката в моята кошница (теглото е било под 800 гр).

# 464
На мен и в шипинг фактурата коригираната доставка ми е $4, но нямам онлайн банкиране, за да видя колко са изтеглени наистина.
Карай, аз още вчера имах подозрения, че ще стане нещо такова, затова не посмях да пусна втората поръчка, която щеше да е с доствка $17.

Код за $5-$10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

Общи условия

Активация на акаунт