iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 61-та тема

• 42 609
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря denis,  bouquet за отговора,точно за кожата на тинейджъра ми трябва пробиотика.
А дали може да се пие постоянно или трябва да се прави почивка при приема на пробиотик ?

# 706
  • София
Благодаря denis,  bouquet за отговора,точно за кожата на тинейджъра ми трябва пробиотика.
А дали може да се пие постоянно или трябва да се прави почивка при приема на пробиотик ?

Toва, което съм срещала /при акне /, като продължителност на прием до постигане на добри резултати, е 12 седмици
Няма проблем и по-дълго да се приема
Хубаво е да приема също цинк, селен, вит.гр. В, Омега 3 с повече DHA + CoQ10  /има противовъзпалително действие/ , Масло от пореч, Омега 3, Бирена мая,Силика, Антиоксиданти, вит.С, А, Е, Д, Биотин, Спирулина, АФА, Хлорела  - те имат добър ефект при проблемна кожа

# 707
Омега 3, СоQ10 и бирена мая давам.Сега чакам тинейджърските витамини да дойдат,поръчвам и пробиотика ,та дано има ефект от всичко това Praynig.

# 708
  • при моите любими
Намерих селен на чудесна цена http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Seleno-Excell-200-mcg-180-Tablets/6899 има ли причина да е такава, добро ли е, като продукт? Препоръчайте ми и  СоQ10

# 709
  • София
Аз чакам три поръчки. Първата е от 21.11, а другите две от 29.11. За вторите два знам, че е рано, но за първата не е ли вече време? И още едно въпросче   baby_neutral
Понеже са за служебния ми адрес и трите, а от днес до края на годината няма да работя, а и няма да има и друг човек там не знам как ще разбера дали са дошли на митница или на поща. В пощата ще проверява мъжа ми и ще я вземе, ако е там, но за митницата? Ако е пристигнала на митница и той отиде да я вземе, а няма известието в него дали ще му дадат пакетите. Направила съм му подробно нотариално пълномощно да ме представлява и пред Агенция митници и пред Български пощи.
И още нещо. Трябва да носи разпечатка на поръчките за митницата, нали?

Благодаря ви предварително   bouquet

# 710
  • София
Аз чакам три поръчки. Първата е от 21.11, а другите две от 29.11. За вторите два знам, че е рано, но за първата не е ли вече време? И още едно въпросче   baby_neutral
Понеже са за служебния ми адрес и трите, а от днес до края на годината няма да работя, а и няма да има и друг човек там не знам как ще разбера дали са дошли на митница или на поща. В пощата ще проверява мъжа ми и ще я вземе, ако е там, но за митницата? Ако е пристигнала на митница и той отиде да я вземе, а няма известието в него дали ще му дадат пакетите. Направила съм му подробно нотариално пълномощно да ме представлява и пред Агенция митници и пред Български пощи.

От митницата също пращат известие. Предполагам може да се вземе с пълномощно, а ако си спомням правилно и в бележката от самата митница имаше място за попълване в случай, че поръчката ще освободи друг човек. Да, трябва разпечатка на поръчката.

# 711
 Stop

Последно поръчвах от Iherb преди 2 месеца,сега влизам и доставката вече е 8,90 $..???
Виждам,че има 50% оff за поръчки над 20$,но аз искам да дойде на поща и гледам стойността да е под 30лв.
Как поръчвате вие,за да дойде на поща ?тази цена на доставка откога е?

# 712
Аз съм си позволявала поръчките да са на стойност, макс 22 $, което по 1.60 лв, е 35,20 лв. Винаги ми пристигат в пощата. С поръчки на по-голяма стойност не смея да рискувам, не ми се занимава с митници  Crazy

# 713
Stop

Последно поръчвах от Iherb преди 2 месеца,сега влизам и доставката вече е 8,90 $..???
Виждам,че има 50% оff за поръчки над 20$,но аз искам да дойде на поща и гледам стойността да е под 30лв.
Как поръчвате вие,за да дойде на поща ?тази цена на доставка откога е?

Доставката се определя вече според теглото. За съжаление стана неизгодно да се поръчват тежки пратки на стойност под $20.

Код за $5-$10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

# 714
Aз леки неща бих искала да пусна,доста под 1 кг,но за да се побера в 20-22$ ми идва 2 различни продукта на промо цена да сложа в кошницата,а четох че не може.Така ли е или греша?

# 715
  • Варна
Stop
Как поръчвате вие,за да дойде на поща ?
Прочети дребния шрифт от поста на Pollly, на предната страница.

# 716

На мен днес ми оставиха известието за пратка от 21.11  Peace

Код за отстъпка при първа поръчка в iherb.com - SDB331

# 717
Да, в последно време и поръчки над $20 идват в пощата, но няма гаранция, че няма да отидат и на митница.

Код за $5-$10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

# 718
  • Русе
Направо ме радвате с последните постове - моята е от 19.11 и си мислех вече, да я чакам след нова година.
код за отстъпка FLZ385

# 719
  • София
Намерих селен на чудесна цена http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Seleno-Excell-200-mcg-180-Tablets/6899 има ли причина да е такава, добро ли е, като продукт? Препоръчайте ми и  СоQ10

Формата на селена в този продукт не е от най-добрите
Избери си форма селенометионин

ПП. Не е посочено каква е изходната форма на селена /преди да го преобразуват дрождите/ - ако е напр. натриев селенит - той се характеризира с мутагенност и токсичност, т.е не е  полезно, а вредно съединение / може да измени ДНК - защото  действа не като антиоксидант, а като оксидант/ 
Дрождите не преобразурат селена на 100%. Кол-вото  на неорганичен селен не трябва да надвишава 1% от общото количество екстрахиран селен.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

Общи условия

Активация на акаунт