iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 61-та тема

• 42 647
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
Мацки, искам да поръчам едни витамини, които не са налични в момента. В сайта пише, че се очаква доставка на 07.12. Дали спазват тази дата?

# 616
Момичета,сложих в кошницата две неща и тръгнах да ги поръчвам,никъде не ми даде да платя пък ми излезе това
Thank you for your purchase!
Your order has been logged into our secure server and an email confirmation with full details has been sent to you. This may take a few minutes to proccess. Please scroll down to review your purchase.

Платила ли съм без да знам или не?

Само при първата поръчка съм въвеждала данните от картата, при следващи системата ги помни автоматично и не въвеждам нищо, директно се поръчва, така че трябва да внимаваш като натиснеш бутона за поръчка Wink. От съобщението точно това ти казват - поръчала си ги и на мейла ще получиш информация за поръчката.
За потвръждение отиди на Order History - там са всички направени поръчки и статуса им.

Код за отстъпка от iHerb при първа поръчка: TLM007

# 617
  • София
Мацки, искам да поръчам едни витамини, които не са налични в момента. В сайта пише, че се очаква доставка на 07.12. Дали спазват тази дата?
по принцип се спазва, може да активираш опцията Notify me и ще те уведоми по мейла като е налично Peace

# 618
Днес получих поръчка от 30.10! Почти я бях отписала вече Rolling Eyes

И аз така! Peace

# 619
Извинявам се ако вече съм питала ама хич ме няма тези дни и не помня. От кои дати получавате пратки? Аз чакам от 17, 19 и 21-ви.

Аз чакам поръчка шипната на 10.11, на стойност 20,38$, за която взех да се притеснявам, досега не ми се е бавила толкова поръчка, и друга от 21.11, която все още не ме притеснява  Rolling Eyes

# 620
  • София
Извинявам се ако вече съм питала ама хич ме няма тези дни и не помня. От кои дати получавате пратки? Аз чакам от 17, 19 и 21-ви.

Аз чакам поръчка шипната на 10.11, на стойност 20,38$, за която взех да се притеснявам, досега не ми се е бавила толкова поръчка, и друга от 21.11, която все още не ме притеснява  Rolling Eyes

Не се притестнявай, явно се бавят поръчките от този период. Аз чакам поръчка шипната на 14.11. В последно време поръчките ми идват за около 20 дни.

# 621
  • Бургас
На някой друг от Варна скоро отивала ли му е пратката в митницата? Може и на лично да ми пишете.
Благодаря

# 622
  • София
Денис, много ми стана интересно това за адаптогените. Rolling Eyes В момента пия това по препоръка от холистичен доктор и наистина усещам неговото действие... Дали има нещо подобно от сайта? И ако може да кажеш няколко думи за адаптогените, ако си ползвала някой конкретно.  Praynig
Това е Eleuterococcus senticosus - сибирски женшен / който обаче не е от род. Женшен Simple Smile /
Адаптогените са лечебни растения  - използвани предимно или в Аюрведа, или в традиционната китайска медицина.
Най-общо:
- имат анти-стресово действие, което стабилизира невро-ендокринната система
- повишават устойчивостта на организма на физически, биологични, емоционални стресови фактори, както и на такива от околната среда
- осигуряват на организма антиоксиданти, хранителни вещества и т.н.
- спомагат за модулирането и засилването на имунната система
Това са: родиола, свещен босилек, сибирски женшен, шизандра, китайски и американски женшен, клинавиче /Astragalus/, шатавари, кордицепс, рейши, ашваганда, годжи бери, амла 
Започва се задължително с ниска доза
Не е добре да се използват дълго време, защото може да имат обратен ефект
Повечето съм ги ползвала и винаги съм оставала доволна - в момента дори ползвам масло от амла - но за кожа Simple Smile / адаптогените намират широко приложение, вкл. са много полезни и за кожата - тонизират  подхранват, стягат и хидратират, както и лекуват / при дерматолог. проблеми/
 Eleutherococcus senticosus:
http://www.iherb.com/Now-Foods-Eleuthero-500-mg-250-Capsules/557
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Siberian-Eleuthero-Standardize … -60-Capsules/9097

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 623
Денис,благодаря ти!
Малко се обърках вит.Б5 и Б6 едно и също нещо ли са?Лекар е предписал вит.Б5 на мой близък с дуоденална язва като поддържащо лечение.

# 624
  • София
irkata7 
Не разбира се - грешката е моя, извинявай
Но си остава, че на Jarrow Formulas е по-добра - защото са посочили, че е D-изомера
/с това прекъсване вчера на сайта - някои постове ги писах по няколко пъти/

# 625
irkata7 
Не разбира се - грешката е моя, извинявай
Но си остава, че на Jarrow Formulas е по-добра - защото са посочили, че е D-изомера
/с това прекъсване вчера на сайта - някои постове ги писах по няколко пъти/

bouquet newsm51  love001Благодаря ти!Чудо е,че успяваш да отговориш на всички!В този  сайт е една вечна Коледа благодарение на твоите знания и съпричастност!

# 626
  • при моите любими
Денис аз с един странен въпрос. Кучето ми стада от вродена дисплазия, има дори и операция на едната става, но вече не е първа младост и започна осезаемо да куца, след съвсем малко потичване. Ветеринарите ни казаха, че мога да му давам хиалуронова киселина и съм поръчвала ето тази  http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Hyaluronic-Acid-With-Cho … 80-Capsules/23083, но не съм сигурна дали е добра. Искам да му купя нещо наистина хубаво. Благодаря.

# 627
  • Варна
Присъединявам се към поста на irkata7 :
  bouquet newsm51  love001Благодаря ти!Чудо е,че успяваш да отговориш на всички!В този  сайт е една вечна Коледа благода,ение на твоите знания и съпричастност!
Денис, безценна си! Hug Много благодаря! Heart Eyes

# 628
# 629
  • София

Присъединявам се към поста на irkata7 :
 bouquet newsm51  love001Благодаря ти!Чудо е,че успяваш да отговориш на всички!В този  сайт е една вечна Коледа благода,ение на твоите знания и съпричастност!
Денис, безценна си! Hug Много благодаря! :love

Денис е истинска енциклопедия- рядко се среща толкова знаещ дори и сред професорите Hug

Общи условия

Активация на акаунт