iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 61-та тема

• 42 627
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Молба към тези, които са получили сега поръчките си от 30.10. дали са били за поща или за митница?
  Praynig

И моята поръчка беше теоретично за митница, но де факто дойде в пощата Peace

# 661
  • Бургас
Някой ползвал ли е този сапун и доволен ли е.

http://www.iherb.com/Nubian-Heritage-African-Black-Soap-Bar-5-oz-141-g/11242

Търся също отзиви за крема (Pycnogenol serum), който може да се купи с намаление заедно със сапуна.

# 662
Здравейте!
http://www.iherb.com/Now-Foods-Super-Cortisol-Support-90-Veggie- … ;sr=null&ic=1
Този продукт кога се приема, след храна, преди храна, кафето пречи ли му? Много ще се радвам, ако има запознати, на опаковката пише само дозировката.

# 663
здравейте!Искам да поръчам това масло от вечерна иглика - http://www.iherb.com/American-Health-Royal-Brittany-Evening-Prim … ftgels-Each/23544
Добър избор ли е и по колко капсули на ден трябва да приемам.
И още нещо-за доставка ми излиза 4,45$-това след намалението 50% ли е, защото като продължа към плащане не се променя, или да разбирам, че доставката ми нормално би била 8,90$? newsm78

# 664
  • Варна
Някой има ли представа какво се е случило с доствката за 4 долара?
Вече я няма?!?
Сега гледам, че е променлива сума, обикновено над 7 долара.
Доста неприятна "изненада"
Ето, това може да ти помогне да се ориентираш как се начислява доставката:
Ако поръчката е за сума над 20$ - получаваш 50% намаление от цената на доставката  или
тегло                 - цена   -  50% намаление
1lbs  (0.454 kg)  -   $4.45  -  $2.25
2lbs  (0.907 kg)  -   $8.90  -  $4.45
3lbs  (1.361 kg)  -  $13.35  -  $6.67
4lbs  (1.814 kg)  -  $17.80  -  $8.90
iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

tedince , в цитата на denis. е отговора на въпроса ти.
 Теглото на избраната от теб вечерна иглика е над 1lbs  (0.454 kg)  Peace

# 665
  • София
Какво е мнението ви за продуктите с име coral calcium?
Тези витамини наистина ли са с естествен произход?
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Alive-Once-Daily-Men-s-Ultra-P … -60-Tablets/37794
За Сoral calcium - калция от него е калциев карбонат / от коралови вкаменелости/- просто реклама, маркетинг трик / според мен/
Това е форма на калция, която трудно се усвоява от тялото. Най-добре се усвоява хелатирания калций /оротат, цитрат/
За Мултивитамините - не са с ественсвен произход, но са хубави форми и съдържат различни суперхрани, лечебни растения и т.н./

Здравейте!
http://www.iherb.com/Now-Foods-Super-Cortisol-Support-90-Veggie- … ;sr=null&ic=1
Този продукт кога се приема, след храна, преди храна, кафето пречи ли му? Много ще се радвам, ако има запознати, на опаковката пише само дозировката.
В състава - повечето са адаптогени, което означава, че  е добре да се приемат на гладно или поне 20 минути след хранене / на гладно имат по-силно действие/
Започва се с ниска доза.
Дозите при адаптогените са само ориентир, сама трябва да си прецениш дозата

Последна редакция: нд, 07 дек 2014, 12:46 от denis.

# 666
  • София
Здравейте,

Моля за малко помощ. Искам да поръчам някакво качествено омега 3 за децата ми. Едното е на 6 г. и половина, а другото е на 2 г. и 8 м. Някакви отзиви да ми дадете за тези двете: ТОВА и ТОВА
Притеснява ме, че едното го дават за деца над 4 год.  newsm78

# 667
  • София
Здравейте,

Моля за малко помощ. Искам да поръчам някакво качествено омега 3 за децата ми. Едното е на 6 г. и половина, а другото е на 2 г. и 8 м. Някакви отзиви да ми дадете за тези двете: ТОВА и ТОВА
Притеснява ме, че едното го дават за деца над 4 год.  newsm78
И двата продукта са много добро качество  Peace
От течното може да даваш и на малкото дете - няма никакъв проблем.  За по-малки деца, по-трудно се дозира затова са посочили 4 год. / за 4 год. е около 800 мг/дн./
За 2 год. дозата е около 700мг/дн.
За 6 год.- около 850мг/дн.
Приема се след хранене

ПП. За 3 год. е около 750 мг

# 668
denis.       Благодаря ти!    bouquet

# 669

Тези витамини наистина ли са с естествен произход?
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Alive-Once-Daily-Men-s-Ultra-P … -60-Tablets/37794

За Мултивитамините - не са с естествен произход, но са хубави форми и съдържат различни суперхрани, лечебни растения и т.н./

прочетох им съставката:

26 фруктов и овощей
    Продукты растительного происхождения
    Грибы
    Энзимы
    Антиоксиданты
    Лютеин
    Ресвератрол
    Пищевая добавка

виждат ми са естествени...
 Друг е въпроса, че дозировка  на някои  витамини е много голяма. Бих препоръчала да се чупи на 2. Не е за всекидневна употреба за дълго време...

iHerb®     Код за първата поръчка с намаление 5-10%  JLP344

Последна редакция: нд, 07 дек 2014, 14:06 от Олт

# 670

Аз го използвам от няколко месеца. Поръчвах вече няколко пъти. Много съм доволна. Кожата ми по принцип е чувствителна със зачервявания и възпаления, суха и с лек себорееен дерматит. Откакто използвам сапуна кожата е мека и спокойна, без зачервявания и възпаления. Използвам го и за лице и за тяло/ Peace

# 671
  • София
denis, много благодаря за отговора.  Hug
tweetys, аз купувам от този сапун редовно. Много е хубав и аромата му е уникален Wink Мъжът ми има проблемна кожа с дерматити. Започна да го ползва преди няколко месеца и е много доволен. Няма сърбежи и зачервявания след къпане, за разлика от почти всичко, което е ползвал в последно време. Peace

# 672
  • София
Здравейте,

Притеснява ме, че едното го дават за деца над 4 год.  newsm78
И двата продукта са много добро качество  Peace
От течното може да даваш и на малкото дете - няма никакъв проблем.  За по-малки деца, по-трудно се дозира затова са посочили 4 год. / за 4 год. е около 800 мг/дн./
За 2 год. дозата е около 700мг/дн.
За 6 год.- около 850мг/дн.
Приема се след хранене

ПП. За 3 год. е около 750 мг

това на Nordic Naturals не е ли с доста малко Омега 3? 2 бонбонки съдържат:
Total Omega-3s      82 mg
Total EPA and DHA
 (Eicosapentaenoic Acid and Docosahexaenoic Acid)    68 mg

Значи 3 год. дете трябва да приема  дневно около 20 по мои изчисления newsm78

# 673
Здравейте,

Притеснява ме, че едното го дават за деца над 4 год.  newsm78

Аз купувам тази омега за дъщеря ми (на 2 г. и 10 м.): http://www.iherb.com/Renew-Life-Norwegian-Gold-Kids-DHA-Fruit-Pu … le-Softgels/53144
Тествана е по международните стандарти за чистота от живак и други тежки метали (има 5 звезди). Докато за повечето производители трябва да разчитам само на честната им дума Simple Smile Освен това се прави от дребни рибки (което само по себе си прави риска от замърсяване минимален). Дозата DHA e оптимална, аз дори давам само по 1 таблетка на ден.

# 674
Добре , че си пуснах 2 буркана фъст. Масло на старите цени на доставка. Отсега нататък ще ми излезе златно.  Close

Код за отстъпка при първа поръчка в iherb.com - SDB331

Общи условия

Активация на акаунт