Трихомони

• 1 168
  • 1
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте,
Преди седмица отидох на преглед при гинеколожката ми. Резултата от прегледа беше положителен, на първо четене бях ок. Днес се обадих за да разбера какви са ми резултатите от микробиологията и гинеколожката ми каза "всичко е наред, няма гъбички, левкоцитите са ок, но са ми написали трихомони с много въпросителни" и ми пожела весели празници и да отида след Нова година. Попитах дали не трябва да пия лекарства, тя измъмри едни, но каза, че са тежка артилерия пък и с тези въпросителни, не било сигурно..... Моля, някой, който е имал такива изследвания с въпросчета да ми даде акъл, това вероятна диагноза ли е или не?!?! Как човек да си изкара празниците след някакви такива недоуточнени изследвания и диагнози?!? Simple Smile

# 1
Здравейте,

В този форум можете да зададете въпроси към специалисти от Медицински комплекс "Д-р Щерев" и да получите професионален коментар.

За съжаление, на базата на информацията, която сте ни предоставили, не бихме могли да дадем становище.
Бихме Ви препоръчали да се насочите към специалист акушер гинеколог, който да направи преглед и да се информира за ситуацията.

Поздрави,
Екип на Медицински комплекс "Д-р Щерев"

Общи условия

Активация на акаунт