В момента чета... 34

• 53 895
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Аз ще се покажа доста невежа, но все пак се пресрамвам и ви питам - в какъв жанр пише Мюсо? Чела съм "Защото те обичам"  и "Ще бъдеш ли тук". Май и трета четох, но не се сещам заглавие. Та ми е много странна смесицата от фантасмагория, мистерия, все някаква загадъчност има в историите, които представя. Май не е точно определен жанр. И докато се усетя, тя книгата свършила, пък аз не мога да осъзная какво се случва. Харесва ми как борави с думите, речта му е мелодична, има фин език, докосва, но има нещо, което не ми е баш по вкуса в този автор. А в коя книга се разказваше за дресьорка на делфини?

Илена се казва дресьорката... книгата си я споменала по-горе - "Ще бъдеш ли тук"

# 646
  • на североизток от Рая
 Благодаря, така си  и мислех. А за името на героинята се сетих.  bowuu

# 647
Аз ще се покажа доста невежа, но все пак се пресрамвам и ви питам - в какъв жанр пише Мюсо? Чела съм "Защото те обичам"  и "Ще бъдеш ли тук". Май и трета четох, но не се сещам заглавие. Та ми е много странна смесицата от фантасмагория, мистерия, все някаква загадъчност има в историите, които представя. Май не е точно определен жанр. И докато се усетя, тя книгата свършила, пък аз не мога да осъзная какво се случва. Харесва ми как борави с думите, речта му е мелодична, има фин език, докосва, но има нещо, което не ми е баш по вкуса в този автор. А в коя книга се разказваше за дресьорка на делфини?

Илена се казва дресьорката... книгата си я споменала по-горе - "Ще бъдеш ли тук"

Ааа тази точно не съм я чела , както и "Хартиеното момиче" , точно тези ми предстоят да чета , моля ви не ги разказвайте  Laughing  Ааааа поправям се , чела съм я , ами така е , като чета по стотина книги няма как да помня всичките  ooooh!

# 648
  • София
Мери, нося на майтап, а и обичам да се шегувам  hahaha Hug.
Ако ти трябва нещо от МБ, свиркай - ще препращаме, но няма да те оставим без книги   Peace.

Мистър Мерцедес върви добре, очертава се интересна! Тази Коледа ми върви на серия страхотни книги.

# 649
  • София
Мислех, че си на "Престъпен ум" и те чакам да кажеш как е. Но Хамелеонът е мнооого хващаща.
Едит: Няма я бе, ти ми я даде. Голяма съм руса глава  Laughing Не я взех като си мислех, че това което взех у дома, ще ми стигне за ваканция, ама на.. прочетох ги и сега няма какво да чета  Laughing щото нямам достатъчно книги  Joy ooooh!  Sad
hahaha hahaha hahaha
Нищо, нищо. Тъкмо като се прибереш ще си имаш. Не я бързам  Hug

# 650
Аз ще се покажа доста невежа, но все пак се пресрамвам и ви питам - в какъв жанр пише Мюсо? Чела съм "Защото те обичам"  и "Ще бъдеш ли тук". Май и трета четох, но не се сещам заглавие. Та ми е много странна смесицата от фантасмагория, мистерия, все някаква загадъчност има в историите, които представя. Май не е точно определен жанр. И докато се усетя, тя книгата свършила, пък аз не мога да осъзная какво се случва. Харесва ми как борави с думите, речта му е мелодична, има фин език, докосва, но има нещо, което не ми е баш по вкуса в този автор. А в коя книга се разказваше за дресьорка на делфини?

Ааа тази точно не съм я чела , както и "Хартиеното момиче" , точно тези ми предстоят да чета , моля ви не ги разказвайте  Laughing

smile3505  Peace

# 651
Май аз съм единствена която не можа да се сприятели с Кинг , много ми е страшен , по - точно как пише човека .  Laughing

# 652
  • София
Нара, не си чела Джойленд или пък 11/22/63, нали?

# 653
  • Belgium
Нара, последно чела ли си "Хартиеното момиче" или не?   Laughing

Кинг си е Кинг, не всеки може да го преглътне  Mr. Green

# 654
Май аз съм единствена която не можа да се сприятели с Кинг , много ми е страшен , по - точно как пише човека .  Laughing
и аз

Толкова хвален, толкова харесван, но ...
Чела съм Сейлъмс Лот, Безсъние, Мъртвата зона, разкази, 11/22/63 (много хвалена тук), Мизъри, Куджо. Не разбирам кое му е толкова хубавото.
Единственото негово което ми хареса е Зеления път. Любимия ми цитат е:
Цитат
Уморен съм, шефе. Уморен съм да се скитам по пътя самотен като птичка под дъжда. Без приятел, при когото да ида или да ми каже откъде идваме или отиваме, или защо. Уморен съм от хората, които се държат толкова грозно един с друг. Уморен съм от болката, която чувам и усещам по света всеки ден. Твърде много е. Чувствам го като парченца стъкло в главата си. Разбирате ли?

# 655
Вени , чела съм 'Джойленд' , е той не е тооооолкова страшен , много ми беше интересна книгата  Wink  А 11/22/63 не съм я чела  Thinking

Лу , остават ми да чета 'И след това ..' и "Хартиеното момиче" , ами съвсем на моменти забравям какво съм чела , трябва да видя корицата , за да се подсетя иначе имена не помня , даже сега чак се сетих за дресъорката  ooooh! Патешки мозък имам  ooooh!

# 656
Отказах се от чиклита...

Започвам

След педофилията в "Другата Болейн" не мислех, че ще погледна друга нейна книга, но много ми харесва как пише и ще се пробвам  Laughing

Видях, че обсъждате "Джойленд" - аз честно казано очаквах повече. Прекалено кротка ми беше.
"Джойленд", "11/22/63" и "Мъртвата зона" са книгите на Кинг, които не харесвам  Blush

# 657
Аз имах един-единствен досег с Кинг - "11/22/63", но ми беше толкова скучна, последните 20%, мисля, ги прехвърлих за 30 минути и нямах търпение да свърши. Мн досадна книга.
В момента от Лий Чайлд на Джеймс Ролинс и ми харесва много. Има какво да се научи от книгите му или по-скоро загатва, а на последна страница е дал препратки, към които човек може да се насочи, ако има интерес. Има екшън, малко романтика, фантастика. Жалко, че малко книги са качени в читанка и ще се наложи да ги чета на книжен носител.

# 658
Първо: Честита Коледа, момичета! Благодаря Ви за прекрасното местенце, в което си говорим за книги, благодаря Ви, че сте толкова открити и чудесни, че четете и правите всичко, за да може и хората около Вас да заобичат четенето - вие сте истински приятели на книгата! Благодарна съм, че Ви има!

Аз си приключих Кинг и съм очарована от него, както винаги.   Heart Eyes Ето малко повече за "Дългата разходка", през моята призма: https://www.goodreads.com/review/show/1142227185
http://plantabook.in/%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%82%D0%B0- … 1%83%D1%88%D0%B0/

Гледам, че сте подхванали пак темата за Кинг - аз се убеждавам все повече, че този автор не е за всеки, колкото и да ми се иска да бъде и да се скъсвам да препоръчвам не толкова типичните за него книги. Прекалено голямо име е и хората се мъчат да решат за себе си задължително - харесвам го или не го харесвам, и се придържат към решението си. И най-лошото е, че не желаят да дават повече шансове.  Rolling Eyes

Иначе аз след като го приключих, започнах "1984" на Оруел, ще видим как ще ми понесе, засега съм съвсем в началото. Не знам дали е подходяща за празничните дни  newsm78
Ако не ми е много подходяща, ще започна някое бързо трилърче Simple Smile

# 659
Напоследък чета предимно Кинг и Кунц .Първият ми е първата любов и не отказвам негова книга. В Момента чета "Томикноккърс' и гледам сериала 'Хевън' пак по него .Фен съм му голям   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт