АСТМА- тема 29

• 80 601
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Със сушилня се справяме от миналата зима, родих се направо  Laughing Сушенето на дрехи вкъщи никога не съм харесвала, но ние сме с локално парно и не е чак такъв проблем - съхнат бързо и ако не са в северната стая, няма допълнителна влага. Навън в това време въобще и не си помислям да простирам, брр  Sick
Наде, каква муковисцидоза бе, нали ви е "-"теста, споко  Hug За Фликсотида - аз настоявах да го сменят с пулмикорт, няколко месеца инхалирахме пулмикорт и правеше повече проблеми от преди  Rolling Eyes Върнаха ни фликсотида, сега е много по-добре, а пулмикорт продължавам да ползвам, но само при нужда - при начални сополи и кашлица - действа вълшебно, но скоро ще ми привършат запасите и ще искам тук  Laughing

# 107
А сушилнята ти къде се намира? Моята е в дневната и по тази причина спрях да я ползвам.

# 108
Засега е в приземния етаж, в отделно помещение. Като се преместим напролет, здраве и живот, ще е в перално помещение заедно с пералнята. Но моята е с термопомпа и не овлажнява осезаемо въздуха, ако това имаш предвид  Peace
Нямаш ли възможност да я сложиш другаде, дори и в коридора  newsm78

# 109
Моята също е нова, хубава и не овлажнява въздуха, но се притеснявам, че сигурно излиза прах през филтрите. Не, няма къде да я дяна към момента.

# 110
Със сушилня се справяме от миналата зима, родих се направо  Laughing Сушенето на дрехи вкъщи никога не съм харесвала, но ние сме с локално парно и не е чак такъв проблем - съхнат бързо и ако не са в северната стая, няма допълнителна влага. Навън в това време въобще и не си помислям да простирам, брр  Sick
Наде, каква муковисцидоза бе, нали ви е "-"теста, споко  Hug За Фликсотида - аз настоявах да го сменят с пулмикорт, няколко месеца инхалирахме пулмикорт и правеше повече проблеми от преди  Rolling Eyes Върнаха ни фликсотида, сега е много по-добре, а пулмикорт продължавам да ползвам, но само при нужда - при начални сополи и кашлица - действа вълшебно, но скоро ще ми привършат запасите и ще искам тук  Laughing
Рали,притеснявам се,че сме правили само един потен тест,а някъде четох,че се правили поне два. Не знам дали е така.
При вашите дечица колко чести са спазмите? Ние от август месец всеки месец сме със спазъм,преди това имахме чисти 6 месеца като почнахме фликсотида. Но вече не съм сигурна дали му действа,според доки просто сезона е такъв. Не знам,като почне да прави чести спазми и аз започвам да си мисля страшни неща,да пази Господ! Макар,че симптоми от страна на храносмилателната система и солена пот няма,а те май са задължителни

# 111
Nadi, при нас не действаше флексотида, сега с пулмикорта сме много по-добре  Peace защо не поискате да ви го сменят, щом не ви помага  Hug
И ние така ...минахме през Серетид , но най- добре му влияе Пулмикорта......

# 112
Днес си поговорих с пулмоложката доста. Първо каза да не си мисля за муковисцидоза изобщо, още повече, че потният тест е отрицателен, нямало нужда да правим втори. Така ли е не знам Thinking

Коя ви е пулмоложката ...
 Момиче , с този потен не си мисли изобщо за това. Аз съм във този ад вече втора година. Имаме един положителен -61 и два гранични потни теста 47 и 37 - последните два са правени във Александровска болница . Имаме и една открита мутация , също и нарушена резорбция / на безглутенов режим на хранене сме / , а щом пиша във тази тема си имаме и астма .....
И след всички тези симптоми лекарите ни още се лутат - дали имаме или не муковисцидоза . ТАКА ЧЕ ТИ НАПЪЛНО СИ ИЗКЛЮЧИ ТАЗИ ДИАГНОЗА ОТ АКЪЛА СИ .  Peace

Момичета инхалаторът ни е за смяна май и се спрях на този , избирах по размер на неуболизираните частици  ....Какво ще кажете , хумнах се от толкова информация във нета http://www.minimod.bg/13959/microlife-neb-100b-%D0%BA%D0%BE%D0%B … D1%82%D0%BE%D1%80

Иначе за протокола - всяка сутрин си правим инхалацийте и вадим едни секрети , но са по- скоро от носоглътката . Както някой писа - гъсти прозрачни секрети - задни / мам.. им /. Мисля си да включа Назонекс , че бил по- щадящ от Флексоназето . newsm78   Пием си Клацидчето , правим си и Пулмикорта и така .......
Хайде със здраве ....
ААААААА , да препоръчайте ми и сушилня , че ходих във една комшийка направо си миришеше на влага на фона на пусната сушилня. ИСкам и Влагоуловител да купя , ама от къде толкова пари  newsm78. Мисля си за обир вече  Joy

# 113
 newsm78. Мисля си за обир вече  Joy
клемче,имаше една карикатура в нета, :ако взема кредит ще го плащам 20 години; ако обера банка ще лежа 7 години....тази мисъл не ми дава мира  Joy

# 114
 newsm78. Мисля си за обир вече  Joy
клемче,имаше една карикатура в нета, :ако взема кредит ще го плащам 20 години; ако обера банка ще лежа 7 години....тази мисъл не ми дава мира  Joy

Сформирам банда тогава - желаещи  Joy

# 115
  • на плажа
Ще участвам с вас  Crazy в обира. И на мен ми писна - работиш, работиш и сме донори на аптеки и фармацевти.

Аз да се оплача - пак кашляме. От около седмица се опитва да се разболее, ама аз си затварях очите и се надявах да минем само със сополи и лека кашлица, но от тази сутрин се поразсвири. Чудя се дали да го водя на лекар или да задържа до утре. Писна ми вече! В интерес на истината не е много учестено дишането, но кашлицата е на моменти суха, на моменти с жилави секрети. Пускам му инхалации с физ.р-р за сега. Гадна работа!

# 116
След като не пада тепературата вече 4-ти ден и кашля здраво, макар че даваме Зинат, яко се ошашкахме, че АБ не действа и сигурно се развива пневмония. #Crazy  Та ходихме днес до Токуда, там ни успокоиха, че няма находка в дробовете, нито спазъм, а темп. не пада защото вероятно е вирусно. Вирусът бил такъв ужасен. Казаха да продължаваме същото лечение. А кашля ужасяващо и мъчително, направо и аз се мъча като го слушам.  Tired

# 117
  • на плажа
Горкото! Дано по-бързо пребори вируса!

# 118
А нещо противовирусно предписаха ли - как така ще чакат да се пребори само детето , на фона на смачкания от Аб имунитет ....

# 119
  • на плажа
И аз това си помислух, но пък няма ли да му станат много лекарствата. На нас са ни изписвали изопринозин като противовирусно.

Общи условия

Активация на акаунт