Американски, дръзки, красиви, любовни, приключенски сериали - Тема 7

• 61 018
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Дейвид , днес  от 12ч. ще повтарят "Уейуърд Пайнс".Тук има  нещо за филма - ще е интересен и  доста кошмарен  http://www.foxtv.bg/shows/wayward-pines/about . Аз го хванах  към края в четвъртък .
Качват го и във В-бокса   http://vbox7.com/play:39c7e4d9fd  Grinning
Днес е  приятен ден без ДиК  Joy !

# 316
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Ели-фен, много ти благодаря за отговора и линковете. Hug  bouquet  bouquet Сега ще гледам епизода и после ще пиша коментар. Peace Изгледах пилотния епизод на "Уейуърд Пайнс" Grinning Много ми хареа самата идея за сериала, страхотната игра на Мат Дилън Heart Eyes; Учудих се като видях, че за негова съпруга са избрали Алекс, гаджето на Джос от "Любовни авантюри". Laughing Joy Joy hahaha

Много се изкефих обаче като видях, че в сериала участва и певицата Джулиет Луис (която предната вечер гледах в трилъра "Калифорния", където играеше гадже на серийния убиец Брад Пит)

И тя като Мат е заточена в градчето, но от много по-дълго - 15 години. За нея сякаш времето е спряло, мисли си че  е 2000 год. Shocked Чакам с нетърпение 2-ри епизод, много по-интересен е сериала от "ДиК". Laughing

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 08:35 от David_Charvet

# 317
 Whistling ooooh! В ДиК най неочаквано  вчера /18.05/    Рик  прие  Мая  и  и  каза да остане  до него  , защото го обичала преди  да знае ,че е Форестър  Shocked , подкрепяла го и т.н.
Първо имаше мъчителен разговор за това кога са започнали промените на  момчето , операциите на адамовата ябълка и другите стърчащи неща и т.н. Рик я попита защо  веднага не му е казала , че е имала  достатъчно  време и поводи за това .Мая естествено  с много  опулени  и пълни  със сълзи очи  опита  да извърти нещата  и накрая си взе багажа , но Рик и каза да  се върне  Shocked
През това време  се завъртя машината на Спенсър , разни работници  се опитаха да изкажат мнение  пред Бил ,че това което прави не е човешко , но той ги  отсвири  #2gunfire
Приятелят на Мая се опита да изнесе лекция  пред Ридж за правата на транссексуалните .
Брук и Ерик се надяват  проблемът да остане  в семейството  Praynig , но не отчитат , че Бил е в картинката  newsm78 / не ми харесва  такава  поддържаща роля за Брук , това вече е друг филм  Whistling , в момента  гледам "Сънсет бийч"  / .

# 318
Ели-фен,   bouquet Очаквах друг развой на събитията с пчеличката Мая, но явно ще оставят мръсната й тайна  в тайна.  Naughty Ама ако е нещо отнасящо се Брук, давай веднага ще разтръбим на всички и на медиите и т.н. ooooh! #Crazy

Малко инфо за Мат Дилън

Мат Дилън е второто от общо шестте деца на ирландските емигранти Мери и Пол Дилън. Той има една сестра и четирима братя; неговият по-малък брат Кевин също е известен американски актьор. За разлика от него обаче, Мат няма намерение да се развива в сферата на киното. Но обстоятелствата в живота му се стичат точно по този начин още докато той е ученик.

Буен, темпераментен и с лош нрав - такъв е Мат в годините си в гимназията. Неговият бунтарски дух, отличната му визия и приятното му излъчване са ключът към филмовата му кариера. Забелязан е от служители на агенция за млади таланти, които се разхождат из коридорите на училището, в което Мат учи в търсене на статисти за различни филмови и телевизионни продукции. Така Мат бива поканен да се яви на кастинг за актьори.

Самоуверен и с леко надменно държание, бъдещата звезда успява да впечатли комисията, с което си спечелва покана за участие в снимките на филм с тийнейджърска тематика "Over the Edge" (1978). Успешният му дебют му спечелва участия в нови кинопроекти и за 2 години Мат се превръща в идол на тийнейджърите. Славата му през 80-те години на миналия век е дори по-голяма от тази на Брад Пит и Патрик Суейзи.

Мат се снима във филми като: "Little Darlings" (1981), "Tex" (1982), "The Flamingo Kid" / "Хлапето Фламинго" (1984), "Kansas" (1988), "A Kiss Before Dying" / "Целувка преди да умреш" (1991), "Mr. Wonderful" / "Г-н Чудесен" (1993), "To Die For" / "Да умреш за" (1995), "In & Out" / "Вътре и вън" (1997), "Something About Mary" / "Ах, тази Мери" (1998), "Wild Things" / "Луди неща" (1998), "You, Me and Dupree " / "Аз, ти и Дюпри" (2006).

След зашеметяващия си пробив в седмото изкуство Мат тепърва оценява, че това е шанс, даден му от съдбата, който не бива да пропилява. "Често ми казват, че съм пропуснал пропуснал голяма част от младините си, защото кариерата ми започна още когато бях тийнейджър. Но аз не мисля така. Напротив, благодарен съм, че имах такъв летящ старт и още на 20 открих призванието си."

Успешното начало на кариерата си изгряващата звезда дължи единствено на своя талант. Едва след като е вече знаменитост, той решава, че трябва да инвестира повече време и енергия, за да развие заложбите си. Записва се в атьорската школа на Лий Страсбърг, което му донася допълнителна увереност на снимачната площадка.

"Трябва да призная, че актьорската професия е най-подходящата за мен. Изключително ми е интересно, когато получа дадена роля, да я изучавам в деталйли, да наблюдавам държанието на хора, които имат проблеми, сходни с тези на моите персонажи. Това бяха основните неща, които ми показа моя учител. Честно казано аз съм голям перфекционист, опитвам се да дам всичко от себе си, за да изпълня ролята си, възможно най-достоверно."

Постиженията и бурното кариерно израстване на Мат Дилън често предизвикват злите езици. "Свикнал съм да чувам по свой адрес, че съм тъп или че съм просто мъж с красиво лице и заради това съм успял да пробия в Холивуд. Човешката завист е ненадмината, затова се старая да не обръщам внимание на глупави изказвания по мой адрес", признава актьорът.

Мат се опитва да не попада във фокуса на обективите, да запази личното си пространсто и да не афишира връзките си. Според слуховете една от причините за приключване на дългогодишната му връзка с актрисата Камерън Диаз се дължи на обсесията на папараците да преследват холивудската двойка.

Русокосата Камерън Диаз обича вниманието, докато Мат се дистанцира от светцкия шум. Неговото нежелание да е част от суматохата го отвежда на Източния бряг. "Обожавам Ню Йорк и предпочитам да живея тук. Въпреки че съм актьор и голяма част от приятелите ми живеят в Ел Ей, предпочитам да имам по-спокоен живот далече от Меката на американската киноиндустрия."

След приключването на любовта между Мат и Камерън Диаз, за известно време актьорът се среща с бившата съпруга на Кристоф Ламбер - Даян Лейн. Интересът му към холивудските красавици обаче приключва преди няколко години.

"Последно време ме привличат жени, които са намерили развитие в сфери, различни от киното. Смятам, че това спомага за баласна в отношенията между двама души и внася разнообразие. Та нали самият Джеймс Джойс се е оженил за момиче, което не е прочело нито една от книгите му", споделя Мат с усмивка.

За Уейуърд Пайнс:
Мат Дилън: "Още щом прочетох сценария на първия епизод, осъзнах че искам да чуаствам. Харесва ми героят, защото характерът му е сложен и многолик, а неговата история - интересна. Този проект е доста амбициозен, а креативният му потенциал е много силен. Сериалът се оказва във връзка с развитието на образите на героите."

Последна редакция: вт, 19 май 2015, 18:04 от David_Charvet

# 319
И аз хвърлих едно око на "Уейуърд Пайнс" и не е зле. Peace Напомня ми на един сериал, който гледах преди време- "People Unknown", сходна история беше.

ДиК е тотален абсурд. ooooh! Няма да ме убедят, че всички хора по света биха реагирали с такова разбиране на подобна шокираща новина. ooooh! С този сюжет не ни учат на толерантност, а поставят Мая над всички други. Дори и БРУК вече не е централна заради нея... Shocked
Четох купища коментари на недоволни фенове от Америка, които очакваха с нетърпение Мая да си получи заслуженото (нещо, което очакваме още отпреди да разберем каква е), а сега всичко пропадна. Предстои ни да продължим да я гледаме как се прави на матриарх и тъпче останалите, но вече всичко ще й е простено, защото е 'различна'. Shocked

За сметка на това, в GH ни предоставиха една невероятна ИГРА в поредните разнообразни, преплетени сюжети. Всички актьори се справиха чудесно в лайф епизодите, общо взето не им личеше, че играят на живо. Браво! smile3501

# 320
 Laughing Мая  просто трябва да дойде  да живее  в България . Тук  "различните" и  тъмничките  не работят  , а за сметка на това  не плащат ток ,вода , живеят на  държавна издръжка и т.н.Само  дето раждат повечко деца , което тя няма как да направи  Laughing
Във филма  може и да не и се размине , защото някъде  пишеше ,че  завърналата се Стефка  щяла да има афера с Рик  Shocked Освен това очакваме да разберем и за тайната на Кар - това ,което я е задържало  в Ню Йорк newsm78

# 321
Освен това очакваме да разберем и за тайната на Кар - това ,което я е задържало  в Ню Йорк newsm78

Отишла е и тя да си смени пола.  Joy

Много бих се накефил на Стефи ако отмъкне Рик от Мая, но нещо ми се струва, че нея я връщат колкото да разбие Лиъм и Айви, които бяха стабилни прекалено дълго време. Laughing
Чудно за какво ли ще връщат и Томас? И Зенде? Може би и тях ще ги хващат с Майрън... Laughing

Сериала сериозно си проси да се откажа да го гледам... поне докато не стане нещо наистина вълнуващо...

# 322
Не съм гледал този сериал ""People Unknown", ще проверя дали го има качен някъде. Чакам да видя какво ще се случи в "Уейуърд Пайнс". Grinning

Тя Стефито нали ще се опитва да си върне "Форестър Криейшънс", йки... съблазнявайки Рик с нейното кокалесто телце, което би го накарало веднага да се върне при Мая/Майрон, при положение, че е добре коригирано. Peace Peace Joy Joy Joy hahaha

# 323
  • Разпиляна във въображението
В Анатомията на Грей, в този сезон, имаше история с транссексуален и за смяната на пола. Интересното е, че роднините не го приемат, т.е. брата, но околните са изпълнени с разбиране и за това как някой се чувства различен и за правото му да бъде този, който иска да бъде Peace

В Бургас засякох Сънсет бийч. Тук пък хвърлям едно око на Сентрал парк уест, но толкова време е минало, че почти нищо не си спомням. За Сънсет бийч обаче помня най-нелепия финал на сапунка за всички времена ooooh!

# 324
... За Сънсет бийч обаче помня най-нелепия финал на сапунка за всички времена ooooh!

Аз съм го гледала  до средата  и сега направо ме отказваш... Thinking , а доста  се нахъсах да го довърша ,защото ДиК нещо ми изкуфява  Crossing Arms
Днес В ДиК  всичко гърми от новината , Рик и Мая виждат  "отзивите" и доста се стягат . Рик  се обажда на Бил и  едва ли не го заплашва със съд , ако не свали материалите  #2gunfire
Ерик  звъни на Бил и  му " обяснява" ,че ще има  зор с някаква организация  за  защита / привилегии/ на "различните"  и че всъщност  сестрата-брат Карън е голям спонсор на тази организация . На Бил силно не му дреме . Кейти също му се  ръби  и  има претенции  , че семейството трябва да се защитава.../Бил я пита защо не е реагирала така  , когато е ставало въпрос за Кар , а тя  тъпо му отговаря ,че Кар може да се  справи и сама  Naughty/.
Рик всъщност е вбесен  не  от това ,че се е гушкал  с мальчика , а че Ридж  го е знаел преди него и се е бъзикал  Joy
Мая се прави на наранена /Рик казва ,че в момента не е подходящо да прави предложение за брак / и хуква да бяга , качва се на колата , Рик  я гони и звъни по телефона , иска да разговарят и ...катастрофира Twisted Evil

# 325
Прегледах финала и явно съм запомнила тъпата част Whistling Гледай спокойно Laughing

# 326
В Анатомията на Грей, в този сезон, имаше история с транссексуален и за смяната на пола. Интересното е, че роднините не го приемат, т.е. брата, но околните са изпълнени с разбиране и за това как някой се чувства различен и за правото му да бъде този, който иска да бъде Peace

Да, много филми и сериали въвеждат такива елементи... Но се съмнявам в реалността почти всички хора да реагират по начина, по който реагират героите на ДиК. Особено пък мъже като Рик, които малко или много са били измамени. Помня как в Клъцни-Срежи една транссексуална си легна със синът на главните без да го предупреди и после това му остана травма за цял живот. Та щом инак скандален сериал като този е показвал, че не всички приемат такова нещо, ДиК ли ще ни убеждават, че всички хора биха реагирали що-годе спокойно на това?
Да не говорим, че този сюжет беше шанса за някакво възмездие над гадната златотърсачка Мая, която си заслужаваше да бъде прецакана още отпреди да разберем каква е... А накрая какво стана- нещата пак се обърнаха в нейна полза и всички започнаха да я подкрепят, а Бил излезе злодеят задето поддържа популярността на списанието си... с истината... Ами нали Мая уж не се притеснявала да е такава, каквато е- тогава от какъв зор ще свалят статията?
Общо взето, този сюжет показва поредната несправедливост в ДиК.

Прегледах финала и явно съм запомнила тъпата част Whistling Гледай спокойно Laughing

Между другото, много хора са останали с впечатлението, че целият сериал е бил сън... Joy Явно повечето са се отказали да гледат последния епизод, когато уж се е разбрало, че Мег е сънувала... и не са дочакали да видят края... Joy
"Сънсет Бийч" беше един от любимите ми сериали- колко жалко, че продължи толкова кратко... за разлика от сериали като ДиК, които към днешна дата са тотално изтрещяли, и далеч не говоря само за настоящия сюжет.

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 00:22 от SG7

# 327
Баш това е. И ММ това е запомнил, и аз.  Joy

# 328
Разбихте ме за "Сънсет бийч" ooooh! , имам  още  около  200  епизода от 520 общо и се демотивирам , но като няма  друго , а артистите ми харесват , май ще го  доизбутам  Hug Във филма  някак всичко е по-живо и цветно  /сигурно защото е само  3 години излъчването / .Без очакване за  велика развръзка , ще си го гледам  епизод за епизод  Laughing
Явно финалът на  ужасно  нашумелият преди време "Изгубени" е  попреписан  от "Сънсет бийч" - и там накрая  се оказа , че всичко е било  почти мигновена и групова фантазия /на астрално  ниво  #Crazy Joy - звучи направо  префърцунено  Joy /на  пътниците от  катастрофиралия самолет .Все пак  го гледах  с интерес  Peace

# 329
Разбихте ме за "Сънсет бийч" ooooh! , имам  още  около  200  епизода от 520 общо и се демотивирам , но като няма  друго , а артистите ми харесват , май ще го  доизбутам  Hug Във филма  някак всичко е по-живо и цветно  /сигурно защото е само  3 години излъчването / .Без очакване за  велика развръзка , ще си го гледам  епизод за епизод  Laughing
Явно финалът на  ужасно  нашумелият преди време "Изгубени" е  попреписан  от "Сънсет бийч" - и там накрая  се оказа , че всичко е било  почти мигновена и групова фантазия /на астрално  ниво  #Crazy Joy - звучи направо  префърцунено  Joy /на  пътниците от  катастрофиралия самолет .Все пак  го гледах  с интерес  Peace

Не се демотивирай, в "Сънсет Бийч" е различно... Не е точно сън. Wink
За мен финала на "Изгубени" беше много силен, макар и накрая нещата да отидоха в коренно различна насока.

Общи условия

Активация на акаунт