Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са очакванията за развитието на сюжета в "Имало едно време"?
Какви са мненията за въвеждането на нови герои в сериала?
Какво се случва в последния епизод на "Ималo едно време"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са очакванията за развитието на сюжета в "Имало едно време"?
-
Какви са мненията за въвеждането на нови герои в сериала?
-
Какво се случва в последния епизод на "Ималo едно време"?
В последния епизод на "Ималo едно време" Хоуп и Лиъм най-накрая признават любовта си един към друг, докато Куин създава напрежение. Сюжетът въввеждa нови герои за Логан, като се фокусира върху сложни любовни триъгълници. В последния двоен епизод на "Ималo едно време", авторът попада в книгата и удря Хейвън по главата с щит. Хейвън е вързан от автора към каруца, но се появява крок, облечен като рицар, и ги спасява. В новия сезон на "Ималo едно time" представя нови сюжетни линии, като въвежда нов злодей Ема и намеква за потенциално развитие на Реджина в по-положителна героиня.
-
Какво се случва с Хоуп в шоуто и последните епизоди?
-
Какво се случва с Брук в шоуто?

. Любимият ми пират пак се забърка гадно с Румпел
Дано накрая да се измъкне от това блато и да са щастливи с Ема
?
/ и го удря
.

,че ако иска да си играе на шеф , трябва да съгласува действията си с Карълайн .Това го кара да размисли и той хуква след жена си , иска пак да са заедно
и започва с извиненията . Кар е раздвоена , колебае се , казва ,че той е този , който е загърбил всичко и иска развод .
, обясни на Мая ,че се връща при Кар само заради баща си и поста на главен шеф . Обясни и ,че ще изчака удобен момент да го детронира и тогава ще са заедно , но църна маца е нетърпелива и като нищо ще изпуши и ще прецака коварния план

А ако убият кап. Хук ще много гадно и той ще ми липсва
, тъкмо нещата между него и Ема започнаха да се подреждат.
Мама хиена няма ли да я махнат най-накрая, вече ми писна и от нейните претенции да е част от семейството, като че ли не е направила нищо лошо на никого и е нормална. Тя сега като беше отпратена от празничната вечеря, пак ще измисли някоя щуротия