Американски, дръзки, красиви, любовни, приключенски сериали - Тема 7

• 60 428
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  • Разпиляна във въображението
По-добре да не се връща, че по спойлери ще се хване с Дикън Sick

bouquet  bouquet  bouquet чета само тук какво става в сериала, и някоя снимка в нета.

# 16
Не знам дали и на вас ви е забавно как Мая продължава да си живее в къщата на Брук, докато уж се води 'разделена' с Рик. Joy Май ще се реализират представите ми как Брук се връща и я изритва. Joy
Тейлър пък явно се води 'гост звезда', тоест не е нито 'епизодична', нито 'постоянна'. Така че за момента не виждам да я хващат с Мечока. От друга страна навярно би било добре да го направят- той така или иначе вече продължи с нея след Стефани, та нека поне да се води, че е продължил с някоя голяма по важност. Но с който и да я хващат, да я оставят за повече с него! Аз лично предпочитам да е Торн.
Ден на благодарността само с Ерик от старите... ooooh! Поне на Коледа ще бъде и Брук, надявам се.

Аз чакам с голямо нетърпение появата на Малефисънт, Круела и Урсула в "Имало едно време". Сигурно за първи път ще видим тандем злодеи, работещи заедно, защото обикновенно центрират един гадняр като 'най-лошия'.
Замислям се, че е време да вкарат и мащехата от "Пепеляшка"- така и не я видяхме, доколкото помня. Но това може би го пазят за следващия сезон, тъкмо като за след предстоящия очакван игрален хит "Пепеляшка", който Дисни подготвя.

Последна редакция: чт, 27 ное 2014, 15:06 от SG7

# 17
На голямото  двулично събитие  Ерик си седеше до Дона . Аз предпочитам  те да са двойка  Heart Eyes , историята с Тейлър ми е леко  гнусна - да си подаваш  баща и син  като пинг-понг  ooooh!
Ще ми е супер гнусно  и да съберат Брук с Дийкън , този  боклук  го виждам само в дует с хиената - допълват се взаимно . Още повече ,че когато  детенцето им Хоуп замине   някъде , вече основият му довод , че е хубаво  заради нея да са семейство  вече отпада .
Ако  Кейти и Бил отново се "открият"  ще е забавно - и двамата ще са си поочукали рогата  hahaha Joy и ще са по-сговорчиви .
Логично е Ридж  пак да се бори за Брук , когато я види ,че се ориентира към някого /дори и Дийкън/ .
Когато Хоуп изчезне  /ако не влезе друга актриса/  какво ли ще  правят  Куин и Уаят в сериала ?

# 18
Аз се чудя дали Брук няма да залитне към Дийкън, за да даде възможност на Кейти и Бил Thinking

# 19
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Нали Брук замина след като видя колко близки бяха Кейтито и Бил при инцидента с Уил. Так че Кейтито сама трябва да си реши с кой иска да бъде, но май това е Ридж, понеже още е с червения конец. Laughing Joy Joy Joy hahaha Ако Брук с хване пак с Дикън, най-много ще си навлече така гнева на мама хиена и ще бъде и тя тормозена от нея. Peace

# 20
Аз се чудя дали Брук няма да залитне към Дийкън, за да даде възможност на Кейти и Бил Thinking
Дано Praynig ! Ако Брук ползва  Дийкън само за тази цел и после  го разкара , ще си отдъхна  Peace !
Мама  хиена  не си пада по Дийкън , когато Хоуп  я отреже окончателно  и тя  ще отреже таткото , после сигурно  ще отиде да се натиска на Бил , да му мисли Кейти  hahaha Joy .

# 21
В епизодите на ДиК от предишните два дни всички бръмчат и се суетят около  организацията на  бебешкото парти  за Хоуп .Хоуп и Лиъм имат дълги диалози и се уверяват взаимно  колко се обичат , уважават и как си желаят взаимно щастливо бъдеще  с Уаят и Айви .
Най-после партито  започва , следват американските  лигавщини , Куин вече се е намъкнала и ги подслушва . Забелязват я и започват да я гонят , но  Хоуп ги спира  , отива при нея и я прегръща  Thinking - това беше неочаквано .
Епизод 10 на "Имало едно време" беше много разхвърлян , всички  се суетяха , бяха изнервени , хаотично предприемаха разни  действия  и накрая  ЗЛОТО  дойде - хиляди омагьосани  стъкълца  попаднаха в очите им и в следващия епизод  явно  ще гледаме  много , много лоши  хора  newsm78. Хайде това да преминава по-скоро ,че  е доста  Whistling отегчително , а сезонът вече е преполовен  Praynig

Последна редакция: ср, 03 дек 2014, 13:20 от Ели-фен

# 22
Четох във фейсбук,че в "ДиК" ще има ново попълнение: Reign Edwards ще бъде в ролята на Никол Авант, сестрата на Мая. Shocked

Остава и нея да я забъркат в някой триъгълник или петоъгълник и вече ще стане  #Crazy Нищо чудно от Карълайн, че после на Мая, Рик да се хване и със сестра й. Laughing Joy Joy Joy hahaha

Новия епизод на "Имало едно време" не съм го гледал все още. Искам да го гледам, като се появи Круела Де Вил, че много я засукаха историята с Елза и Снежната кралица.  Close Четох също така, че ще се прави продължение на "Замръзналото кралство", което се очаква през пролетта на 2015 година. Peace

В момента започнах да гледам сериала "Eastwick" / "Истуик", отново.

">#[/video]
Някой друг да го е гледал? Той е със същия сюжет като игралния филм "The Witches of Eastwick" / "Вещиците от Истуик" от 1987 год. с Джак Никълсън, Шер, Мишел Пфайфър и Сюзън Сарандън, само че в 13 епизода. Много приятно бях изненаданкато видях, че в сериала участва и Ашли Бенсън (Хана от "Малки сладки лъжкини").

# 23
Ейййй,писна ми от нови попълнения.Отървахме се от ужасната и безлична Дейзи,сега идва друга! ooooh! Но пък тази Никол,малката сестра на Мая ми се струва хубава.
Май само ще си мечтая за някакво връщане на някои от старите герой... Confused
А последният епизод с Хоуп е на 12.12. - не мога да повярвам.Ще е много тъпо Хоуп да излезе от сериала докато Брук я няма. Sad

# 24
Брук ще се завърне в "ДиК" следващата седмица, във вторник. Peace Party

# 25
 Joy Явно  Хоуп и Брук ще се засекат  3-4 дни и после ще има временно пътуване до Париж . Защо и мен не ме изпращат там  да страдам  Rolling Eyes .
Във вчерашния епизод това с прегръдката е било фантазия на Куин . Тя до последно  виси зад  фикусчето и подслушва .Накрая всички си тръгват , тя взима нож , реже си парче от тортата и си тръгва . През това време Лиъм е при Дийкън и си говорят за Куин , Хоуп и т.н. Куин се връща и  започват  неприятен разговор с Лиъм , той вижда тортата и  я обвинява ,че пак  е тормозила Хоуп . Накрая я предупреждава ,че винаги ще я наблюдава и няма да и позволи  Naughty да нарани Хоуп .
Без Брук  сериалът направо  куца  и с двата крака  Whistling .
Мая ми е толкова неприятна и излишна , че не виждам сестра и с какво ще обогати  сериала . Сигурно  ще е прислужница , която присъства на оперативките и дава  велики съвети за модата  Joy hahaha

# 26
В края на Януари догодина Стефи се завръщаааа!!! Но не с нова актриса,а невероятната Джаклин Ууд! Heart Eyes  Heart Eyes

http://www.soapoperadigest.com/content/jacqueline-macinnes-wood-back-bb

# 27
Една добра крачка в този сериал- да върнат ДМУ като Стефи... Жалко, че сценаристите навярно пак няма да са кой знае колко оригинални и няма да се напънат да измислят нещо по-различно за нея, освен да е част от поредния вариант на един изтъркан триъгълник с Лиъм и този път Айви...
Всъщност може да я хванат и с Уайът- забавно ще е него да го видим как се залюбва с нея, след като толкова време обикаляше насам-натам да обяснява как Лиъм винаги прецаквал Хоуп заради Стефи, която дори не познаваше... Joy
Абе четириъгълник ще си имаме- Стефи-Лиъм-Уайът-Айви... Мешавица... Mr. Green

# 28
А дано да не е Уаят Crossing Arms Хейс няма да се научат да не ходят по мъжете на Лоугън, защото в повечето случаи се оказват вторите жени в живота им.

Да се връща при Лиъм. Нали той е голямата й любов и т.н... Whistling

# 29
И мисля като Мириел. Щом мис ча-ча-ча ще се връща в сериала, най-добре ще е да я съберат отново с Лиъмчо и да си го държи на каишка, както винаги си е било. Peace Close

А Уайът да си остане с Хоуп и да си се радват на бебето им, което е на път да се роди. За момента Уайът е най-стабилен в чувствата, любовта и предаността си към Хоуп Peace Grinning Той никога не е поглеждал друга, никога не са му шарели очите по нечия чужда жена и се надявам и занапред да си остане така. Wink

Общи условия

Активация на акаунт