Американски, дръзки, красиви, любовни, приключенски сериали - Тема 7

• 60 974
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
 Grinning Лиъм няма да може  много да мисли , днес /30.06/  Стефка  му демонстрира  колекцията  от новото бельо , той  е усмихнат , възхищава и се , но това не и е достатъчно и тя слага  ръката му  върху  себе си , за да почувствал плата  Rolling Eyes /направо трогателно/ . Влиза  Али и изтрещява от това  ,че Стефка  се натиска  на Лиъм , вдига скандал  Naughty и казва ,че  във ФК са заменили  един тиранин с уличница .
Има някакъв  разговор между  Никол и Зенде , тя го разпитва разни неща , които смятам да пропускам  ooooh!
Кар разговаря с Май...Пита я/го  как така  една целувка е  била раздухана  като  някакъв супер-грях , а това което тя е крила от Рик е все едно  "добър ден" . Май.. се блещи  и  обяснява ,че Рик  винаги я е познавал като жена , а и тя така се чувства . Кар изведнъж  започва да разказва за трудния си живот с две майки , за подигравките на децата и накрая  казва ,че въпреки всичко се възхищава на  Май..., защото е един красив и смел мъж . Двете  се прегръщат разплакани .

# 451
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Привет на всички! Grinning Изгледах новия епизод на "Уейуърд Пайнс".

Докторът казва на Мат Дилън, че не бива да казва на никого за това, което е чул и видял (за мутантите), защото оцеляването на човешкия род е в техните ръце. Той обаче разказва на жена си Тереза з всичко, че не е 2014-та, 4028-ма година. Тя обаче не му вярва и мисли, че отново са го вкарали в болницата и са му инжектирали нещо. В колата им бива заложена бомба, при включването на двигателя, но то разбира за това и казва на жена си и лапито да тръгнат пеша, че стартерът на колата е отказал.

МД иска от мед. сестра Пам да му осигури достъп до наблюдателните камери на града, за да разбере какво се случва.

Тереза пита Бен дали си мисли за домът им, то отрича; прави се на интересно, че имало нови приятели и че му е интересно това, което ги учат в училище, не искало да мисли за миналото. ooooh! Учителката пък не пуска Тереза да влезе в училището, тя я пита няма ли да имат скоро родителска среща, онази й казва, че училището е за децата. Нейна грижа като майка е синът й да е здрав и нахранен, а на оная като педагог е да го обучава. #Crazy  Sick Sick Sick (То на какви неща ще ги научи децата). В часа по биология тя им дава учебници и им казва да ги отворят на страницата със снимки на секс сцени; казва им, че за Уейуърд Пайнс е много важно възпроизвеждането на човешкия род, и тяхната работа ще е това. Работаа й на педагог е да им помогне да открият сред тях своя партньор, с когото да заченат новото поколение на града. Тя казва на лапито Бен и Ейми да излязат пред класа, за да им бъде като примерната двойка на зачатието. ooooh!

Мед. сестра Пам казва на брат си, докторът, че имали вече 2 нови зачатия на новото поколение на Уейуърд Пайнс. Мат Дилън казва на Харолд, че иска да говори с него за бомбата, която е поставил в колата му; онзи отрича да го е направил и побягва, но бива хванат и отведен в участъка. Там той бива разпитван за това, че искат да взривят оградата. МД иска от него да му напише имената на хората, които участват в групата на бунтовниците, като започне с това на водача им, или водачката. Харолд отрича да има такава група и си признава, че той е поставил бомбата. МД му написва нещо на една бележка и му казва да я даде на Кейт.

Тереза казва на шефа си за празния парцел, който е разглеждала, че под него имало заровено нещо метално и иска да знае какво е. Той обаче поглежда към микрофона и камерата и й казва: "Тайната на спокойния и безопасен живот е всеки да си върши работата и да си живее живота, без да задава въпроси и да създава неприятности."

Мат Дилън се среща с Кейт. Тя му казва, че съжалявала за бомбата, поставена в колата му, не е била тя. Той й казва, че иска да разбере за тайната им група, тя му казва, че са се събирали тайно и са си комуникирали, за да останат нормални и да не се побъркат. Той обаче й казва, че няма друг свят, освен този в Уейуърд Пайнс и че са минали 2000 години, откакто са там.

Кейт и съпругът й Харлд биват извикани от мед. сестра Пам н семейна консултация, на която тя им казва, че те са любимата й двойка, но... все още нямат дете. И иска да поработят по въпроса, да не я разочароват. Twisted Evil Кгато си тръгват, двамста заплануват да взривят оградата същата вечер.

Ейми отива да говори с даскалицата и й казва, че много й е харесал урокът й за чифтосването и че мисли да покани Бен някъде, където да направят джиджи-биджи. Онази е доволна, че е успяла да й повлияе с урока си. ooooh! Точно, когато Ейми кани лапито да отидат на една поляна в гората татко Мат Дилън идва, за да го прибере. Лапито е бясно, че е засрамено, понеже родителите му или го водят или прибират от училище.  ooooh! Close

Кейт и другите от групата са пред оградата и са готови да я взривят, но се появява шериф Мат Длън и ги спира. Той насочва пистолет срещу Кейт и казва, че ако не изключат детонатора на бомбата, ще я гръмне. Спират я, след което Кейт бива отведена в участъка. Там тя бива разпитана и Мат разбира, че групата й има и резервен план с още една бомба. Той я заключва в килия и тръгва да търси съпругът й, Харолд.

Лапито избягва от вкъщи и отива да се срещне с приятелката си, за да се чифтосат. Двамта се качват на един камион за доставки.

Мат Дилън и мед. сестра Пам виждат на видеозаписите от камерите как Харолд дава на един мъж, който е пощаджия един плик, в който има бомба. Пам му казва, че последната му спирка е при оградата на града. Лапито и приятелката му са в камиона и откриват плика с бомбата в него. Те изваждат музикалната кутия, Ейми я отваря и тя започва да свири. Тя отива и целува лапито, което я гледа трясното. Започват да се целуват и се скриват зад едни пратки.

Мат Дилън тръгва с колата си след камиона, но пътят му бива препречен от един контейнер, който оставят хора от групата на бунтовниците. Той слиза от колата и тръгва да тича след него. От музикалната кутия започва да излиза дим. Когато МД настига камионът, той експлодира; Ейми е жива, но лапито май че не е. (Като не си седи вкъщи  Whistling ooooh!).

# 452
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Здравейте  Grinning Попаднах на списък с най-гледаните сериали в момента в САЩ. Сред тях са латино сагата "La Usurpadora" / "Узурпаторката"(1998) с Габриела Спаник и Фернандо Колунга (много се зарадвах Crazy);

"Pretty Little Liars" / ""Малки сладки лъжкини", "Sons of Anarchy" / "Синове на анархията", "Wayward Pines" / "Уейуърд Пайнс" с Мат Дилън, "Daredevil" / "Дявол на доброто", "Scream Queens" / "Кралиците на писъка" с Джейми Лий Къртис ("Хелоуин"), "Empire" / "Империя".

# 453
Привет  Peace !
В ДиК нищо ново - това е в аванс :
Ivy's vulnerable emotions are exposed during a candid conversation with Wyatt.
Meanwhile, Aly's odd behavior draws notice, as Maya and Steffy each realize why it happened.
Thorne makes arrangements to take Aly to a place where she can get help.
Thomas returns to Los Angeles from Paris, informing former flame Caroline that he's home to stay.
Ivy tells Wyatt the truth about the argument between Steffy and Aly.
As Steffy and Liam draw closer, she is unaware of what Ivy knows.
Encouraged by Zende, Nicole takes the first step toward fulfilling her dreams.
COMING: Thomas wastes no time in shaking things up.
Томас се връща и явно  ще "подгони"  Heart Eyes  Кар .
Лиъм още не е решил на кое момиче да  предостави ценното си тяло .В разговор  с Бил и Кейти /от епизода  от 14.07/ Бил  категорично му казва ,че Стефка е Жената , а Айви  - резервата , той се  спуска да защитава Айви и тогава Кейти му казва , че според нея Айви е с погрешния брат . Лиъм веднага  наостря уши и пита какво значи това , а Кейти му казва ,че между Айви и Уаят има искра ,но те все още не го осъзнават  hahaha Лиъм съвсем ще превърти , на Стефка още не и е в кърпа вързано . Жалко за Айви , ще се надява на нещо , а той ще шикалкави , само и само  да не  стане нищо с Уаят .
Сценаристите ни  натрисат "драмата" на Мая , надошли са  всички  от племето - сестра ,майка ,баща  - коментират  нейното  право на избор , да я приемат или не ... смятам да пропускам тази "трагедия" , а това явно ще е  по половин епизод .
Във  ФК Ридж има  нови идеи за нова линия  , на която ще е лице Мая - свободата и правото на избор  кой да бъдеш , всички  се обединяват около идеята , Рик също .
На 15.15 няма да се излъчва нов епизод .

# 454
Струва ми се, че тази тема сериозно потъва. Мисля, че е време да си намерим друг 'основен' сериал за обсъждане.  Laughing Поне на мен ДиК от край време ми идва в повече с безумието си и почти не го гледам...

Аз лично бих се съсредоточил повече върху коментирането на GH с Роя и Рик, но трима човека малко трудно ще го направим по-основен от ДиК, въпреки че има много по-интересни и разнообразни неща за коментиране. Laughing В момента епизодите са доста вълнуващи покрай голямото напускане на легендарния Люк, който си имаше едно приключение 'като за последно' с Лаура и децата им. На всичкото отгоре, синът на Елизабет и Джейсън- Джейк- взе, че се оказа жив. Лъки вече го върна при майка му, а след това Никълъс му разкри (на Лъки) истината за Джейсън, но решиха да я прикриват. Интересно ми беше отново да гледам Джонатан Джаксън в сериала, в който е израстнал...
Междувременно, чак не мога да повярвам, че след години стабилност, Данте и Лулу най-накрая бяха прецакани заради секса му с Валъри... Колко ли време сега ще се мотаят докато се разбере истината... Laughing

# 455
ДиК  направо си го следим на автопилот  ooooh! , но толкова години сме му  отделили , че  все се надяваме на нещо  свежо .
SNS Spoilers - Week of July 27-31 - #boldandbeautiful
Steffy fears her secret could be revealed at any moment.
Wyatt finds out that Liam doesn't know what Steffy's hiding.
Finally, Liam chooses between Steffy and Ivy.
Wyatt is on the spot to comfort the heartbroken woman who's left behind.
Thomas is stunned when Ridge rejects his designs, creating rising tensions between father and son.
Caroline makes it clear to Thomas that Ridge is the man in her life.
Brooke and Deacon talk for the first time since Hope attempted to stop him from marrying Quinn.
Quinn overreacts when she spots Deacon spending time with Brooke.
Thomas intends to uncover what really happened with Aly.
COMING: After a long absence, Bridget comes home.
Във ФК  започва  голямото шоу и представянето на новата колекция , всички бръмчат , вълнуват се .
"Лошата " Дарла  напъва Али да вземе нещата в свои ръце . Лиъм най-после  решава  кое момиче да чупи .
Следва  екшън с Али  #2gunfire #2gunfire  и тежък разговор  за Лиъм  ooooh! .
Дийкън разговаря с Брук , а хиената  настръхва  Twisted Evil

# 456
SG7,Аз малко изостанах последният месец с епизодите на GH и останах втрещен като прочетох,че Данте е правил секс с Валъри и за живият син на Елизабет и Джейсън! Shocked
Ще трябва да намеря време да наваксам бързо,хахах.Редовно следях и Y&R,но по едно време все по-трудно си намирах новите серии,не знам сега дали ги качва някои пак.
Иначе за B&B,преди малко изгледах епизода от 17.07. с някакво модно ревю.Гледам,че Али пак изтрщява и Дарла пак се появява от кръгчето,но доста състарена ми се видя. Rolling Eyes
Няма да е зле да рекастнат Али с някоя по-хубава актриса според мен.Не знам какво става с Лиъм-Стефи-Айви и Уайът,но в този епизод Стефи и Лиъм се целуваха и това беше най-хубавата част от епизода за мен! Laughing Зенде и Никол също ме кефят,чакам с нетърпение и Томас.А Торн появи ли се наааай-после?

# 457
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Rick, в ДиК  Торн още не се е появил и  аз го чакам, че напоследък ми е доста скучен сериала и го гледам на автопилот. Новият Томас ми се стори сладур, така, че и него чакам да видя  Mr. Green Уж към 22,07 ще се появят,
 пък да видим  Whistling 

# 458
В ДиК днес /21.06/  ревюто свършва , на финала Рик прави предложение  Heart Eyes на Мая с пръстен  , тя естествено приема , всички са в еуфория  Hug .
Али продължава да се надъхва  #Crazy ,че трябва да сложи край на този разврат и разгул  Naughty .
Организира се тържество и всички тръгват  натам .
Мургавият  дъртак от племето  е доволен ,че  Майрон вече не е негова грижа и  откровено споделя ,че вече може да пият шампанско често , защото  Май-чо  е с Рик , освен това  си  представя ,че  ще се преместят в Л.А. , за да са  до Никол . Жена му за сега  не е доволна от двуличието му .
Али  пука гумата на Стефка , двете потеглят с колите  една след друга .
Айви  търси Али , не я открива ,но намира  таблото  на омразата с нодросканите снимки , показва ги на Уаят .
Стефка слиза да  смени гумата , а Али със сълзи на очи  налита  с колата  #2gunfire #2gunfire . Стефка  крещи и ... утре ще видим .

# 459
Позволих си тези дни да хвърля едно око на ДиК и хем бях потресен, хем не бях изненадан... Нашите скъпи познайници направили поредното модно ревю в до болка познатата зала и поставили Мая на пиедестал, може би с цел да ни намекнат, че транссексуалните са някакви много по-висши същества от другите... А всички останали, вече забравили какви ги вършеше тя, я гледат с широка усмивка като хипнотизирани, не спират да говорят колко красива и велика била... Междувременно, единствените с по-различно мнение- баща й и Али- биват изкарвани злобни и луди... На това му се вика тотално изкривяване на морала... Натрапване на едно мнение и едва ли не забрана на човек да има друго, сакън да не излезе, че дискриминира 'различните'. Но то такова нещо винаги е присиствало в този сериал...
И все пак чакам с интерес появата на Томас, интересно ще ми е да видя триъгълникът с бащата и сина. Отдавна не е имало такъв, пък и мисля, че е крайно време тази абсурдна връзка на Ридж и Каралайн да бъде прекратена.

В GH пък вече вървят последните доста емоционални епизоди на Антъни Гиъри. Героите започнаха да се сбогуват с Люк и си личи, че сълзите са истински. Ето, например най-новия епизод с Трейси- на това му викам аз забележителна и чувствена игра на добри актьори. Специално го поствам, ако някой друг прояви любопитството да види какво значи добър сериал... А Рик и Роя да наваксват, за да си го обсъждаме повечко... Laughing

# 460
  • Разпиляна във въображението
Сори, ама без Лоугън както трябва на екрана, нищо не върви в ДиК. Благодаря за резюметата  bouquet  bouquet  bouquet

Нищо от другите сапунки, за които говорите, не съм гледала - нито GH, нито Y&R

# 461
Вчера Али не нацели Стефка , после грабна някакъв лост и се сбиха  #2gunfire #2gunfire.
Стефка  също хвана някакво желязо и удари Али , тя падна .
През това време дойде  Айви и вида Али на земята , попита какво е станало , а  светата вода ненапита  Ст. каза - не знам , тя падна и се удари .
Айви извика  полициа и  бърза помощ , Стефка и пред тях  каза ,че Али е паднала и се е ударила , но Айви  я изгледа подозрително .
Не напипаха пулс на Али и  Стефка и Айви  започнаха да реват  Cry ...
Напоследък  Брук почти не присъства и това се отразява зле на сериала /поне според мен / .

# 462
ДиК спойлър!
Скрит текст:
и така Али умира  ooooh! официално е, съобщено от актрисата в туитър
сценаристите на ДиК вече много ми лазят по нервите и скоро ще спра да гледам  Crossing Arms
добре бе това е тъпо според мен и за какво върнаха Торн? горкичкия, кой знае какъв буламач и за него са измислили  Tired

# 463
  • Разпиляна във въображението
Първата ми мисъл беше, че Стефи ще тръгне да утешава Торн като майка си, но се усетих, че имат кръвна връзка Laughing А щеше да е яко и точно според каноните на ДиК - едно и също всеки път Whistling

# 464
може пък Тейлър да се появи или духа на Дарла да започне да говори на Торн да убие Стефи  ooooh! hahaha

Общи условия

Активация на акаунт