ЛОНДОН - 7

• 85 867
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте,

Моля който знае да помага! Мога ли да си купя лондон пас от Уиндзор?

Извън Лондон сме и искаме да посетим утре Уиндзор и там да си вземем Лондон пас.

# 331
  • Луната
Здравейте,

Извън Лондон сме и искаме да посетим утре Уиндзор и там да си вземем Лондон пас.

Според сайта им може http://tickets.windsor.gov.uk/Sales/passes
Макар, че ако не посещавате другите забележителности включени в паса просто няма смисъл да го купувате.
С билет от Windsor може да го заверите и в рамките на 1 година от посещението ви да влезнете в Уиндзор безплатно с него отново Peace

# 332
Здравейте,

Макар, че ако не посещавате другите забележителности включени в паса просто няма смисъл да го купувате.
С билет от Windsor може да го заверите и в рамките на 1 година от посещението ви да влезнете в Уиндзор безплатно с него отново Peace

Много благодаря за информацията!!! Обаче с моя лош английски не разбирам, дали трябва предварително да ги заявя или ще мога да ги купя, като отида на място без да ги заявявам предварително?
Определено ще посещаваме и други места просто ще почнем от Ундзор - затова ни трябва Лондон пас

# 333
Не съм наминавала скоро през темата, но това е, защото много ми се ходи в Лондон, а не ми се очертава път натам...

Woman^In^White, мога ли да те помоля да напишеш едно подробно обяснение за офертите 2 в 1, което да включа в първия пост на другата тема, защото виждам, че често се задава този въпрос.  Hug
И другото нещо, което ще трябва да се добави е за картите издавани от гарите - снимки, размери, условия и т.н.

# 334
  • Луната

Woman^In^White, мога ли да те помоля да напишеш едно подробно обяснение за офертите 2 в 1, което да включа в първия пост на другата тема, защото виждам, че често се задава този въпрос.  Hug
И другото нещо, което ще трябва да се добави е за картите издавани от гарите - снимки, размери, условия и т.н.

Ще напиша Мимии Hug

Много благодаря за информацията!!! Обаче с моя лош английски не разбирам, дали трябва предварително да ги заявя или ще мога да ги купя, като отида на място без да ги заявявам предварително?
Определено ще посещаваме и други места просто ще почнем от Ундзор - затова ни трябва Лондон пас

Можеш и на място да ги купиш Simple Smile

# 335
Здравейте,

Скрит текст:
Book online, and collect your passes at the Royal Windsor Information Centre (open 10:00-16:00 every day excluding 25th and 26th Dec), in the Windsor&Eton Central Station, opposite Windsor Castle.

Please bring a form of identification with you. Failure to do so may result in your passes not being released to you.

PASSES BOOKED VIA THE WINDSOR.GOV.UK CAN ONLY BE REDEEMED AT WINDSOR*
*Does not include travelcards (for London buses, Underground, etc).
Ако използваш техният сайт, за да резервираш трябва да си ги вземеш от техния офис. Не пише дали може да се купят на място, така че предполагам, че не може. Ще ти поискат и документ за самоличност.

Редактирам се - виждам, че Woman^In^White казва, че може и на място да се купят билети - нямам информация от първа ръка, така че не споря Simple Smile

# 336
  • Street of Dreams
Без да знам, че домакините са ми организирали такси (по 35 лири напосока), взех билети на изи бус, в двете посоки, за двама, които не ми вършат никаква работа. #Cussing out Не мога и да ги върна, ужас!

# 337
  • Луната
Ако използваш техният сайт, за да резервираш трябва да си ги вземеш от техния офис. Не пише дали може да се купят на място, така че предполагам, че не може. Ще ти поискат и документ за самоличност.

Славейче ти ме накара да се замисля. Точно от този офис останах с впечатлението, че може да се купят или пък е само за информация? newsm78
http://www.windsor.gov.uk/visitor-info/visitor-information-centres
Този инфо център съм го виждала. Той е на гарата точно преди да се излезне от нея (посока замъка) в ляво в едно кафене. Има мейл и може да се попита дали може да се купи от там Лондон пас.

# 338
Ами аз просто логично разсъждавам - описано е как да си вземеш от там предварително закупеният пропуск, а не са написали нищо за купуване от там. Мисля си, че мпже да ги поръчват от някъде и да им ги доставят на място. Обаче пак да кажа - нямам инфо, просто четох какво пише в сайта Simple Smile

# 339
Датата на inbound или return пътуването?
Тези дати нямат кой знае какво значение. Пиши някоя от датите която си там (напр. крайна). Те са защото ваучерите имат валидност. Например за Лондон Ай е до 30.04. и трябва до го пролзваш до тогава.  Simple Smile

Благодаря, Woman in White   bouquet

# 340
За съжаление ваучерите за Окото не важат в момента, заради празниците, мисля до 15-ти.
За корабчетата по реката също имате 30% намаление.
За децата до 11 не издават седмични травълкард, така че не носете снимка за тях.
Поздрави от слънчев Лондон  Heart Eyes
Възникна ми въпрос, децата до 11 г не ползват травълкард, защото пътуват навсякъде безплатно ли? Автобус, влак, метро в зоните на Лондон?

И още един въпрос, ако имам седмични травъл кардс, за да ползвам офертата 2 в 1 трябва ли да пътувам в дните, в които влизам някъде с ваучерите? Т.е. ако пътувам примерно първия и последния ден от картата с влак, а в другото време с други транспорти, това пречка ли е всеки ден да влизаме по няколко пъти с оферти 2 в 1?

# 341
  • Луната
И още един въпрос, ако имам седмични травъл кардс, за да ползвам офертата 2 в 1 трябва ли да пътувам в дните, в които влизам някъде с ваучерите? Т.е. ако пътувам примерно първия и последния ден от картата с влак, а в другото време с други транспорти, това пречка ли е всеки ден да влизаме по няколко пъти с оферти 2 в 1?

С нашите седмични карти (на железниците) се качихме само веднъж на градската железница DRL на връщане от Гринуич. Това не пречеше през цялото време на валидност на картите да се възползваме от офертите 2for1 в различни дни и за няколко места. Няма как да разберат дали си пътувал или не през деня.

За децата под 11 години не зная как минават в метрото без карта.  Само прочетох, че са безплатно.

# 342
Децата минават през вратата за инвалидни колички.
Офертите 2в1 важат за периода на валидност на картата, ако е един ден - за този ден, ако за повече - от-до, не само за двата крайни дни

# 343
За децата до 11 не издават седмични травълкард, така че не носете снимка за тях.
Възникна ми въпрос, децата до 11 г не ползват травълкард, защото пътуват навсякъде безплатно ли? Автобус, влак, метро в зоните на Лондон?

Както е отговорил neuromancer,
децата до 11г. влизат в метрото с родител през по-широките врати за инвалиди, майки с деца и хора с багаж. Ползвахме всички видове транспорт, в зоните 1-2, за които купихме карти. Офертите също ползвахме по няколко на ден за целия период на картата.

# 344

Както е отговорил neuromancer,
децата до 11г. влизат в метрото с родител през по-широките врати за инвалиди, майки с деца и хора с багаж. Ползвахме всички видове транспорт, в зоните 1-2, за които купихме карти. Офертите също ползвахме по няколко на ден за целия период на картата.

А аз като нейна майка трябва ли да минавам с нея през входа за инвалиди, или през другия, където да си валидирам картата, а тя сама да минава през вх. за инвалиди?

Общи условия

Активация на акаунт