ЛОНДОН - 7

• 85 691
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
Привет!
Включвам се отново...за летище Хийтроу.

Предвид елементарните ми познания по езика и това, че не съм била там друг път дали ще мога сравнително лесно да се оправя на летище Хийтроу, терминал 4 / в смисъл да намеря правилната посока към изхода  Embarassed/ и след това /с градския транспорт/ да се придвижа до Лондон se6 4bg. Казаха ми, че летището било доста сложно и започна да ме обзема паника.

Благодаря и хубав неделен следобед!

# 736
  • Sofia
Не ти трябва повече от елементарни познания по езика.
Ако се притесняваш много, може да поразпиташ още на българското летище и да намериш някой, който е наясно и може да те упъти на място, да ти покаже спирката, нещо такова...

# 737
Благодаря, но ще очаквам и други отговори.
Не ти трябва повече от елементарни познания по езика.
Ако се притесняваш много, може да поразпиташ още на българското летище и да намериш някой, който е наясно и може да те упъти на място, да ти покаже спирката, нещо такова...

# 738
Сарита, нищо сложно няма на летището. Навсякъде има табели, направено е така, че и да не знаеш английски, да се ориентираш. Като слезеш от самолета, следвай тълпата и гледай табелите. Като излезеш в залата за посрещачи, погледни на дясно и ще видиш табелата за метрото (Underground). Наясно ли си как да стигнеш до този пост код?

# 739
Честно казано, не! Embarassed
Сарита, нищо сложно няма на летището. Навсякъде има табели, направено е така, че и да не знаеш английски, да се ориентираш. Като слезеш от самолета, следвай тълпата и гледай табелите. Като излезеш в залата за посрещачи, погледни на дясно и ще видиш табелата за метрото (Underground). Наясно ли си как да стигнеш до този пост код?

# 740
Няма директен транспорт до там, ще трябва да правиш връзки.
На коя дата летиш?

# 741
Чак за Коледа, но аз си питам отрано...да се подготвя.
Няма директен транспорт до там, ще трябва да правиш връзки.
На коя дата летиш?

# 742
Заповядайте в НОВАТА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт