ЛОНДОН - 7

• 85 773
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Също само първия лист ли е необходим за разпечатване, вторият е terms of condition, предполагам не е нужно да мъкна 10 такива с мен? А само първите листове - реалните ваучери

# 406
аз в момента я посочвам Виктория на всичките ваучери и пиша една и съща дата, като начална 5 май. А после на ваучерите пише докога важат.
СЪщо да питам за травъл кард - отивам на Виктория и си купувам травълкарти и чак после пътувам с влак? Или първо трябва да пътувам с влак и после да покажа билета и да се купя картите?

# 407
Здравейте,
За първи път пиша в тази прекрасна тема. На 6 май летим аз, съпругът ми и детето на 3,5 за Лондон. Ще пътуваме с WizzAir. След като прочетох, се спрях на травел карта, за да може да използваме офертите 2 in 1. Може ли да ви задам няколко въпроса: Може ли да си купя тази травел карта от летище - Лутън и да я ползвам за влака или да ползваме автобус до Виктория. Автобус може би ще резервирам от easybus. Тази травел карта, в деня на връщане, може ли да я ползвам за влака до летището?
Благодаря ви, че споделяте.

# 408
аз в момента я посочвам Виктория на всичките ваучери и пиша една и съща дата, като начална 5 май. А после на ваучерите пише докога важат.
СЪщо да питам за травъл кард - отивам на Виктория и си купувам травълкарти и чак после пътувам с влак? Или първо трябва да пътувам с влак и после да покажа билета и да се купя картите?
Първо купувате картите. И изобщо не е задължително да използвате влак, просто трябва да ги купите от станция на железниците.

Здравейте,
За първи път пиша в тази прекрасна тема. На 6 май летим аз, съпругът ми и детето на 3,5 за Лондон. Ще пътуваме с WizzAir. След като прочетох, се спрях на травел карта, за да може да използваме офертите 2 in 1. Може ли да ви задам няколко въпроса: Може ли да си купя тази травел карта от летище - Лутън и да я ползвам за влака или да ползваме автобус до Виктория. Автобус може би ще резервирам от easybus. Тази травел карта, в деня на връщане, може ли да я ползвам за влака до летището?
Благодаря ви, че споделяте.
Травълкартите важат за пътувания в Лондон, а Лутън и извън него, т.е. не ви вършат работа за придвижване от и  до летището.

# 409
Само да кажа, ако някой се интересува, че вече има оферта 2 в 1 за Окото до 30.06.2015г.

# 410
Здравейте Дами,
С моя приятел ще пъруваме на 6ти май за Лондон за 5 дни. Моля Ви препъръчайте ни мюзикъл на който да отидем (за младежи на 30-32 год.) Simple Smile))?
Също така и аз се ориентирам към травъл картите на железниците (седмични) заради офертите две в едно, т.е. дали правилно съм разбрала: сега мога да си принтирам ваучери за забележителностите, които ще гледаме и слагам датата на която ще си закупя в последствие картите например от виктория стейшън нали?
 Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 411
  • Луната
Също само първия лист ли е необходим за разпечатване, вторият е terms of condition, предполагам не е нужно да мъкна 10 такива с мен? А само първите листове - реалните ваучери
Става и без втория лист, но имах под ръка 1-2 за всеки случай, ако някой поиска Mr. Green

Също така и аз се ориентирам към травъл картите на железниците (седмични) заради офертите две в едно, т.е. дали правилно съм разбрала: сега мога да си принтирам ваучери за забележителностите, които ще гледаме и слагам датата на която ще си закупя в последствие картите например от виктория стейшън нали?

Да. Аз така направих Simple Smile
Предварително разпечатах ваучерите. Сложих датата на която щях да купувам травъл картата и мястото откъдето мислех да я купувам - Виктория стейшън.

# 412
Разгледах местата, които може да се посещават с Травъл кард. Има и такива извън Лондон - примерно Salisbury, Winchester и т.н. Понеже аз преди Лондон съм 5 дни точно из тези райони се чудех дали да ни се взема картата от другаде и да я ползвам и в Лондон? Дали изобщо е възможно това и дали правилно съм разбрала  newsm78

# 413
С травъл кард мога ли да отида до Гетуик като си тръгваме? от центъра на Лондон?
http://www.londontoolkit.com/blog/transport/2-for-1-london-pass- … ds-train-tickets/

Its not all straight forward with the qualifying railway tickets either. The UK has a privatised rail system with many operating companies, not all of which support the promotion. Confusingly return tickets on the Gatwick Express and Stansted Express airport trains bought from the railways do qualify but tickets on the Heathrow Express and Heathrow Connect do not.

Отговорих си... намерих отговора, но оставям поста, за да го видят и другите. Гетуик и другите летища не влизат в този травълкард.
Gatwick, Stansted and Luton Airports are outside London beyond the scope of London public transport so the airport buses and trains from these airports are not covered.

Последна редакция: ср, 29 апр 2015, 10:56 от Нов_Човек

# 414
  • Русе
Само да кажа, ако някой се интересува, че вече има оферта 2 в 1 за Окото до 30.06.2015г.

И аз сега видях! Laughing

Ще се възползвам от офертата. Hug

# 415
Благодаря на  Aia' за отговора. Мисля и ние да се възползваме от офертата за Окото.

# 416
Ваучер 2 в 1 за корабче по Темза как се казва - обекта, намерих нещо подобно, но не зная дали е това.

City Cruises се казва

# 417
Ако пътуваш с корабче от примерно Окото до примерно Гринуич цената със седмичната Травълкард има отстъпка (4,75р. на посока вместо 6,80р, а за деца 2,40р./.
Или ти си искаш круиз по реката?

# 418
а не, точно това ми трябва Окото - Гринуич. Но точно от Окото трябва да хванем и как се казва корабчето, има ли си някакво специално име спирката, откъдето да се хване

# 419
Спирката е Westminster Pier, а лодката е RB1 до Greenwich, като тръгва през 20 мин. Пътува около 40 минути.
ВиЖ:
https://www.google.bg/maps/place/Westminster+Pier/@51.5020846,-0.128701,16z/data=!4m5!1m2!2m1!1sWestminster+Pier!3m1!1s0x487604c67fdefab5:0x73018226d0692916?hl=bg

City Cruises са нещо различно.

Общи условия

Активация на акаунт