ЛОНДОН - 7

• 85 765
  • 742
  •   2
Отговори
# 420
Още едно питане - на Виктория Стейшън може ли да се оставя багаж, за да разглеждаме в деня като пристигнем? И колко струва това удоволствие?

# 421
На гара Виктория освен на ЖП гарата има и Left Luggage на гарата на автобусите Coach station - там  цената е 4,5 лири на единица багаж за 24ч.- може да се остави и голям куфар. На ЖП гарата цената е 9 лири!
Освен това може да ползваш и услугите на някой от музеите, ако смяташ да ги посетиш в този ден и дори ако се разхождаш наблизо. Например в Научния музей срещу скромна такса (Цената е 1 п. за яке, 2 п. за малък багаж и 4 п. за голям(куфар), може да си оставиш багажа и да се разходиш наоколо.
Нов_Човек, вие кога сте в Лондон, че това съм го пропуснала?

# 422
  • Русе
Спирката е Westminster Pier, а лодката е RB1 до Greenwich, като тръгва през 20 мин. Пътува около 40 минути.
ВиЖ:
https://www.google.bg/maps/place/Westminster+Pier/@51.5020846,-0.128701,16z/data=!4m5!1m2!2m1!1sWestminster+Pier!3m1!1s0x487604c67fdefab5:0x73018226d0692916?hl=bg

City Cruises са нещо различно.

zhorchy, спирката не е ли London Eye Pier, от там тръгват thamesclippers

# 423
Ох, Майче, ти сега ме озадачи! Аз бях сигурна , че преди години сме се качили на тази спирка на корабчето /от страната на Биг Бен съм запомнила/, но в сайта пише друго newsm78.

Или има промяна или съм се бъгнала вече Grinning
Нека който се е возил скоро да каже.

# 424
Ох, Майче, ти сега ме озадачи! Аз бях сигурна , че преди години сме се качили на тази спирка на корабчето /от страната на Биг Бен съм запомнила/, но в сайта пише друго newsm78.

Или има промяна или съм се бъгнала вече Grinning
Нека който се е возил скоро да каже.
По спомен там завърташе корабчето, та сигурно може и от двете места да се качите.

# 425
Ей, страхотни сте!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug С всичко! Много ми помогнахте да се ориентирам възможно най-бързо и без да губя време в ровене!!

Утре летим и ще се върнем на 10 май живот и здраве Grinning Ще разправям после  Peace

# 426
Само хубави емоции и слънчеви дни!

# 427
  • Пазарджик/Лондон
Сега откривам темата , затова само запис и отивам на първа страница да се ограмотявам  bouquet!

# 428
  • София
Моля , ако някои е бил в хотел London Central Tower Bridge , да сподели мнение.Не мога да разбера дали всички стаи са със собствена баня и тоалетна.

# 429
Само да кажа, ако някой се интересува, че вече има оферта 2 в 1 за Окото до 30.06.2015г.
Може ли линк към офертата или разяснение как да я намеря?

# 430
По принцип за офертите 2 в 1 има линк на първа страница, но сега като го написа потърсих тази за Окото и не я намерих - махнали са я. Аз обаче си имам ваучер /разпечатан/ - валиден до 30.06.2015 - надявам се да няма проблем!!!!

# 431
# 432
  • Русе
И аз я разпечатах. Погледнах в профила ми, но и от там са я изтрили. Rolling Eyes

# 433
  • Варна
И аз се записвам че ви изтървах  Embarassed

# 434
Здравейте мами,
Моля за съвет, запазих си хотел: London kings hotel, ето адреса:246 & 254 Edgware Road
Westminster Borough London, W2 1DS, моля Ви кажете от летище Хийтроу как да се придвижа?
И как да разбера коя е най-близката гара, от която да си купя карти за метрото?

Благодаря! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт