Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 9

• 41 344
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
Роска Hug ей тва им е лошо на тия сериали....тъкмо да стане супер развратно и некой прекъсва процеса Mr. Green Добре, че играят добре, та нема нужда от явен секс Grinning
Но, признавам, че има доста химия между Алек и Садна...ама ми е дерт боядисаха ли къщата накрая hahaha hahaha hahaha

Така е!  newsm10 Определено химията при Садна и Алек/ Сара и Ангад е огромна - всеки път ме очароват и ми пълнят душата ...  txtloves  Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts  ura

За къщата не се притеснявай - в крайна сметка с 300 зора я боядисаха ...  
hahaha hahaha hahaha
Ан тъй... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Голем дерт ми беше... Grinning
Ама да знаеш, че моите са с по-голема химия... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Поне за мен е така...ама и твоите са огИн Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Е за теб е така!  Hug Пък за мен няма по-голяма химия от тази между Сара и Ангад - така им се кефя. Уникална двойка ... txtloves txtloves txtloves

Разбира се всеки си има любимци и предпочитания! Затова сме различни хора ... newsm10

И твоите са големи химици - личи им. А и явно не е случайно, че сте ги нарекли РазвратовИ ... 
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 46
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Така е Роска Hug няма две мнения...различни сме и това уникално.
Да ти кажа, аз такава химия на екран не бях виждала... Shocked Shocked Shocked
До преди тях Делена ми бяха фаворити, ама тия ги надминаха по всички параграфи. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 47
До преди тях Делена ми бяха фаворити, ама тия ги надминаха по всички параграфи. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ухааа, щом дори си заменила Делена за тях, значи определено силно са те впечатлили и разтърсили ... newsm44 newsm76  Kissing Heart

# 48
Благодаря за разяснението! Този път и аз доста се посмях. Не знаех, че Сантош е заляза Менаки с вода и се чудих защо пита дали е заваляло. За олиото също, чух Сурач да казва на Сандия, че това е олио, но не знаех защо и какво е правила с него. За копчето също, голям смях. Значи утре ще са епизодите с кофите.

Роксис благодаря за разказаните епизоди както и на Бубулина за епизодите във войо. Много започна да става интересно.

Няма за какво! Определено беше доста интересно и забавно - затова ви го разказах толкова подробно ...  Mr. Green newsm76 Two Hearts   

Хвърлям поглед и на епизодите, които излъчват сега в Индия. В момента още е историята с въпросния самолет и терористите. Доста е напечено - по-натам ще ви разкажа основното ...
newsm10

# 49

Ухааа, щом дори си заменила Делена за тях, значи определено силно са те впечатлили и разтърсили ... newsm44 newsm76  Kissing Heart
Брях Shocked ти знаеш ли ги Делена Crazy
Ми замених ги...доста време нямаше кои да ги сменят, ама ето на...намериха се... Joy Joy Joy Joy
Това е единствения сериал за сега който мога да гледам до откат... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Е, не всичко...Развратови в повечето случай..но не могат да ми писнат толкова време...а, това е показателно. Grinning

# 50
Ми замених ги...доста време нямаше кои да ги сменят, ама ето на...намериха се... Joy Joy Joy Joy
Това е единствения сериал за сега който мога да гледам до откат... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Е, не всичко...Развратови в повечето случай..но не могат да ми писнат толкова време...а, това е показателно. Grinning

Е как да не ги знам! Иан и Нина са страхотни - "Дневниците на вампира" също е много готин сериал ...  newsm08 newsm76  Kissing Heart

Иначе те разбирам напълно по отношение на твоите! И аз съм така с моите - колкото и да ги гледам няма как да ми омръзнат. Великолепни са ...
smile3534

# 51

Е как да не ги знам! Иан и Нина са страхотни - "Дневниците на вампира" също е много готин сериал ...  newsm08 newsm76  Kissing Heart

Иначе те разбирам напълно по отношение на твоите! И аз съм така с моите - колкото и да ги гледам няма как да ми омръзнат. Великолепни са ...
smile3534
Ох, слава богу... Grinning Притесних се,ч е много трябва да обяснявам кои са Делена hahaha hahaha hahaha hahaha
А, инак Дневниците къртят...ако зарад Развратови не съм гледала още нищо от 6-ти сезон... hahaha hahaha
Но мога да кажа, че 4-сезона ги изгледах за 6 дни Crazy Crazy Crazy Crazy Така ме бяха завладели Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 52
# 53

smile3534
Ох, слава богу... Grinning Притесних се,ч е много трябва да обяснявам кои са Делена hahaha hahaha hahaha hahaha
А, инак Дневниците къртят...ако зарад Развратови не съм гледала още нищо от 6-ти сезон... hahaha hahaha
Но мога да кажа, че 4-сезона ги изгледах за 6 дни Crazy Crazy Crazy Crazy Така ме бяха завладели Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Как няма! Сериала си е страхотен ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 54
Бубе, от кадене файда нема... Mr. Green
Аз колко време кадих денонощно...хванах двоен плексит да размахвам кандилото в единя парцал и да маам в другия парцал с още едно кат постоянно слизах по стълби...сал дет ме заболеха капачките hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ох, чей да ти кажем у днешната серия при рускините нали още сме на сватба и Ира кай на Ананди да иде да си почине малко и РазвратИ кат рипна и той да си почива с нея... hahaha hahaha hahaha
Само дето го уведомиха, че Ананди ще е встаята на Мену, а РазвратИ в тая на Махи... Mr. Green
Тоя умре на мъка, че са в различни стаи и не спре да пупуника. Даже и се обади по тела да каже колко е възмутен, скръбен и огорчен...нали му била жена, що ги сложили в различни стаи hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Тоя голем каун....се едно некой ще му позволи да и къдри ламаринти насред сватбята hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Абе ти недей, може пък аз да имам късмет с каденето.

Ми не напразно си му го измислила това РазвратИ, то като погледнеш сега кви традиции и кво чудо са да не повярваш, че после толкова се променят нещата.

# 55
Бубе, у Шейкърци традициите са почти на изчезване... hahaha hahaha hahaha
Хората са освободени и широко скроени...за разлика от Развратова дето и до днес не може да се научи да се държи като гражданка. Едвам и свалиха шамията от главата...голема борба беше...На Даду му залепна слюнката да обяснява, че ше и даде благословия и без да му клека в краката. Тя се ожени за РазвратИ и сума ти време не можаха дружно Шекърци да я научат да му казва Шив, а не г-н Колектор hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha даже Махи беше казал на РазвратИ, че всеки път когато Ананди се обърне към него с г-н Колектор, той ще му дава по 500 рупии. hahaha hahaha hahaha
Човека дава и накрая я помоли да го нарича по име,ч е щел да фалира hahaha hahaha hahaha
Пък тва да се облече в рокля...забрави...добре, че отиде в Кашмир та там захвърли сарито и го смени с рокля...а, там си сафтоса и нощницата дет повече не видях да я носи през нощеска hahaha hahaha hahaha hahaha

Абе Роска...тия твоите химици цунаха ли се поне веднъж...? Ако са го направили...почвам Цветовете още тази нощ и утре ще излезна със становище от видяното бу гедже Grinning

Последна редакция: пт, 21 ное 2014, 02:07 от НАРЦИС-Зиза - Resident Evil a.k.a ВлъхоУсойница

# 56
Бубе, у Шекърци традициите са почти на изчезване... hahaha hahaha hahaha
Хората са освободени и широко скроени...за разлика от Развратова дето и до днес не може да се научи да се държи като гражданка. Едвам и свалиха шамията от главата...голема борба беше...На Даду му залепна слюнката да обяснява, че ше и даде благословия и без да му клека в краката. Тя се ожени за РазвратИ и сума ти време не можаха дружно Шекърци да я научат да му казва Шив, а не г-н Колектор hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha даже Махи беше казал на РазвратИ, че всеки път когато Ананди се обърне към него с г-н Колектор, той ще му дава по 500 рупии. hahaha hahaha hahaha
Човека дава и накрая я помоли да го нарича по име,ч е щел да фалира hahaha hahaha hahaha
Пък тва да се облече в рокля...забрави...добре, че отиде в Кашмир та там захвърли сарито и го смени с рокля...а, там си сафтоса и нощницата дет повече не видях да я носи през нощеска hahaha hahaha hahaha hahaha

Абе Роска...тия твоите химици цунаха ли се поне веднъж...? Ако са го направили...почвам Цветовете още тази нощ и утре ще излезна със становище от видяното бу гедже Grinning

ее, как ме е яд, че има толкова време докато ги стигнем тука тези серии. Тя бабата докато я научи да не произнася името на Джаго там пък не могат да я научат да произнесе името на РазвратИ, голям смях.

Между другото може да прозвучи тъпо, но аз така и не разбрах когато е била брачната нощ между Садна и Алек. После когато започнах да чета темата Роксис беше дала линк към песента, която тогава са пускали, но истината беше, че просто когато е бил момента аз не съм разбрала.

# 57
Ти не знаеш ли руски бе мац...ако знаеш може да гледаш там Rolling Eyes

# 58

Зависи какво точно имаш в предвид под целувка. По индийските сериали почти не дават целувки по устата. Но имат целувки и по шията и по врата и близо до устата и по челото. Алек и Садна са женени - после Садна роди и бебе. Следователно не е дошло просто така. Имат си сцени - гушканици и т.н.. Тяхната любовна история като цяло е много интересна и уникална. В началото той го играеше луд, но тя му помогна. И тогава се обичаха и прегръщаха ...   txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts newsm44

Направо ще ме разбиеш с тези въпроси ...  Mr. Green  Mr. Green Mr. Green

Иначе според мен и много други хора - в реалния живот Сара и Ангад са имали не една, ами повечко целувки. Дори да ми говорят, че са само приятели се вижда, че има нещо повече. Такива са сладури ...
smile3534 Flushed Flushed ppp newsm41

# 59
Абе то ясно, че са си къртили ламарините, аз в тва съмнение нямам, ама ми беше интересно дали са се целували по устата пред камерата...за това попитах Rolling Eyes
Нямах предвид да ми разказваш какво правят под чаршафите hahaha hahaha hahahaм щот няма как да знаеш заради СЕМ индиън  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

А, с детето какво става? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт