Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 9

• 42 718
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance

# 481
Песента е хубава, но 121 пъти  Shocked Shocked Shocked За доктор си мац  hahaha hahaha hahaha hahaha
Другия път да ми я изпееш Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 482

С тая беше по-зле...с дни... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ихуууууууууу... newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 483

smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555
Изтрещела си със сигурност  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Не, че аз съм по нормална, но повече от 2-3 пъти - не . Само танците на РазвратИ можем малко повече, ама чак с дни...........  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Представям си го със Сара в тоя филм  smile3556 smile3556 smile3556

# 484
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Аз бех така с Нана в колата....до дупка и педала мек, обувките тежки... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

На мене ми дреме как ще изглежда със Сара... hahaha hahaha hahaha
Не напиням да ги спрегам...ама с Джаго ще е супер Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 485
newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Аз бех така с Нана в колата....до дупка и педала мек, обувките тежки... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

На мене ми дреме как ще изглежда със Сара... hahaha hahaha hahaha
Не напиням да ги спрегам...ама с Джаго ще е супер Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Стига с тоя Джаго ма  hahaha hahaha hahaha Знам, че той ти е на сърце, но аз не мога да го понасям  Sick
открий разликите

# 486
Ами открих ги докат погледнем hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Обаче днеска като префърлих пак танца...си легнах от смех... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Тоя тотално е глътнал бастуна hahaha hahaha hahaha

Нема да ми се смееш на песничките ма оуу... Joy Joy и двете са от танци на Развратови... hahaha hahaha Ма ти от къде ше знаеш...другото ти име е Марвела-скрола Joy Joy Joy Joy Joy

# 487
Обаче днеска като префърлих пак танца...си легнах от смех... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Тоя тотално е глътнал бастуна hahaha hahaha hahaha

Нема да ми се смееш на песничките ма оуу... Joy Joy и двете са от танци на Развратови... hahaha hahaha Ма ти от къде ше знаеш...другото ти име е Марвела-скрола Joy Joy Joy Joy Joy

Скрол ми  Joy Joy Joy Joy Joy нема да гледам бози  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
РазвратовИ newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 488

Скрол ми  Joy Joy Joy Joy Joy нема да гледам бози  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
РазвратовИ newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18
Развратови на са бози... Naughty както вече споменах и двете песни са от техни танци Joy Joy Joy Joy
Даже първата е от петък танца hahaha hahaha hahaha

та да си дойдем на думата....Развратови форевър енд евър... newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18  ura  ura  ura  ura  ura  ura newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 489
Мен ме кефи как танцуват РазвратовИ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Може да се окаже, че съм слухов музикален инвалид, но тия и без песен мога да ги гледам  Joy Joy Joy Joy Joy

# 490
Мен ме кефи как танцуват РазвратовИ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Може да се окаже, че съм слухов музикален инвалид, но тия и без песен мога да ги гледам  Joy Joy Joy Joy Joy
Мдааааааааааа... Joy Joy Joy И аз рискувам да оглушея и спрях, че ме заболяха ушите hahaha hahaha hahaha hahaha
Много са ми готЕни и чакам утре джумба, джумба... Party Party Party
Тя Гена се жени, ама Развратови мой да изкъртят ламперията на баба ти по случай сватбята hahaha hahaha hahaha hahaha И без друго са паднали секви задръжки вече... Joy Joy Joy Joy

# 491
Мен ме кефи как танцуват РазвратовИ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Може да се окаже, че съм слухов музикален инвалид, но тия и без песен мога да ги гледам  Joy Joy Joy Joy Joy
Мдааааааааааа... Joy Joy Joy И аз рискувам да оглушея и спрях, че ме заболяха ушите hahaha hahaha hahaha hahaha
Много са ми готЕни и чакам утре джумба, джумба... Party Party Party
Тя Гена се жени, ама Развратови мой да изкъртят ламперията на баба ти по случай сватбята hahaha hahaha hahaha hahaha И без друго са паднали секви задръжки вече... Joy Joy Joy Joy
Па РазвратИ толко време беше на пост и молитва, та сега не пропуска миг  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ти виждаш ли разлика в артистките. newsm78 Нали уж звездите казаха, че друга влиза, па на мен тая си ми е същата #Crazy Но аз по принцип много, много не заглеждам второстепенните герои  Joy Joy Joy

# 492
Зиз Hug Е да видиш, че в Индия СЕМ е разкрепостен.

Това е Сара и гаджето и във филм, но химия ТЦ.  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=Sp50ctC3nKc
Тва игрален филм ма... Joy Joy Joy Joy
Нема химия и циците са и повече от колкото требва... hahaha hahaha
СЕМ не спи...що не прави така у Цветовете hahaha hahaha

И аз не виждам химия! Ако вместо Парас тук беше Ангад - стой та гледай какво ще стане. Направо СЕМ щяха да се задействат здравата, нищо че е игрален филм. Да вземат да заснемат един такъв с Анги - хич не бих отказала ... Mr. Green  newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Praynig

# 493
Ганга си е същата hahaha hahaha hahaha
Така, мислим да изпратим на РазвратИ капки за нос, че ми писна да подсмърча на екран... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ей като шмръкне и ми изпилва ухото начи.... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 494
Ганга си е същата hahaha hahaha hahaha
Така, мислим да изпратим на РазвратИ капки за нос, че ми писна да подсмърча на екран... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ей като шмръкне и ми изпилва ухото начи.... hahaha hahaha hahaha hahaha

Сега па подсмърчал  hahaha hahaha hahaha Кога ма  Joy Joy Joy
Утре ше те водим на д-р hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт