Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 9

• 41 161
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Мерси   bouquet  bouquet  bouquet
Гащите ми са супер   bouquet
Абе не са толко супер, ама стават за до утре hahaha hahaha hahaha hahaha

# 586
Ейй, много ме дразни тая Пратюша - Ананди... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Големо мрънкяне, големо нещо....оФца #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Как ше изкарам още 50-на серии с тая не знам ooooh! ooooh! ooooh!

# 587

И мен ме дразни, та не я дяним  Close Close Close Close Close Close Close Close Close
РазвратИ па толко Флюбен, майкоуууу Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Само дет не разбрах тая за какво се разрева. Да не си мислеше, че РазвратИ ще я опне на улицата Shocked

# 588
Толкова ли е малък тоя Нанду, че още не ги разбира тия работи, не порасна ли вече? Значи само за брачната нощ ще са в колибата, така ли? Дано не ги е пратила там за винаги, въпреки, че и за брачната нощ е странно.

Днес тия яко издъниха Калинка. Ама и тя пак взе да ги върши едни, почва много да ме дразни тая женица. Май утре се очертава интересен епизод.

И на мен ми е много мъчно за Ананди, много нечестно е всичко спрямо нея и честно казано много се зарадвах, че утре всички ще трият сол на Калинковата глава. Simple Smile Не стига, че всичко стана заради тъпото момче, не стига, че ѝ отнеха детството, ами сега - хоп, вън  smile3513 при това Ананди продължава да се държи супер мило...

На мен ми стана много гадно и когато дъртата показваше снимките с момичетата на Джагои Ананди отиде, а той и каза тя да избере съпругата. Интересно ми е как ще реагира като разбере, че става дума за него.

# 589

И мен ме дразни, та не я дяним  Close Close Close Close Close Close Close Close Close
Само дет не разбрах тая за какво се разрева. Да не си мислеше, че РазвратИ ще я опне на улицата Shocked
Тва не е улицата ма... hahaha hahaha Двора е... Joy Joy
Той се канеше да я опне, ама ревлата се спаси... Joy Joy Joy Joy Joy
Сега реве, че не може да му даде да я изплющи... ooooh! ooooh! ooooh!

А,тия рускини толко са се лостнали в транслейта, че нема на къде...отепаха целата романтика Crossing Arms

# 590

Тва не е улицата ма... hahaha hahaha Двора е... Joy Joy
Той се канеше да я опне, ама ревлата се спаси... Joy Joy Joy Joy Joy
Сега реве, че не може да му даде да я изплющи... ooooh! ooooh! ooooh!

А,тия рускини толко са се лостнали в транслейта, че нема на къде...отепаха целата романтика Crossing Arms
Глей си работата  Hug рускините преведоха улицата  Crossing Arms Видех, че е двора, но в случая и двете места са абсолютно неподходящи.
Ти па кво се фащаш за улицата, се едно на двора им е местото да си къртят ламарините  #Crazy
Зиз  Hug ше ме прощаваш, но аз романтика не видех. И това нема нищо общо с превода. Просто Пратюша не става  Crossing Arms

# 591
Е, романтиката си я прави РазвратИ сам hahaha hahaha hahaha
Обаче рускините беха объркали целия диалог... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire
Такива глупости беха превели, че нема на къде  ooooh! ooooh! ooooh!
За протокола...Джаго я плющя на покрива Naughty Така, че мястото си беше подходящо и РазвратИ даже беше спретнал романтика Joy Joy Joy Тоя ше фалира само от свещи и рози hahaha hahaha hahaha

# 592
Е, романтиката си я прави РазвратИ сам hahaha hahaha hahaha
Обаче рускините беха объркали целия диалог... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire
Такива глупости беха превели, че нема на къде  ooooh! ooooh! ooooh!
За протокола...Джаго я плющя на покрива Naughty Така, че мястото си беше подходящо и РазвратИ даже беше спретнал романтика Joy Joy Joy Тоя ше фалира само от свещи и рози hahaha hahaha hahaha

Ох бееееее, ми те покривите им са пригодени баш за това  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha, там е жега, да се не потат много  Joy Joy Joy Joy Joy, но на двора, знам ли  newsm78 при условие че целото Шейкър си е дома  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 593
Абе моля ти се...Шейкърци ше се изпокрият в миши дупки та младото да се изплющи... Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Голема оФца тая бе... ooooh! А, РазвратИ по-голем овен от нея... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Аз на нейно място...хич немаше да го бавя hahaha hahaha hahaha

# 594
Абе моля ти се...Шейкърци ше се изпокрият в миши дупки та младото да се изплющи... Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Голема оФца тая бе... ooooh! А, РазвратИ по-голем овен от нея... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 595

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Кво ма... Laughing принципно говоря Joy Joy Joy Joy

# 596
Днес просто се пукнах от смях, аз не можах добре да го запомня това за конете, а и за дето учителят ням, ученикът глух го забравих, те толкова реплики, а също Сантош се изцепи, че не за сватбата, а даже за пенсионирането на човека нямало да могат да направят сладките. Май толкова смешни епизоди не бяха давали до сега, Сантош наистина е много забавна, когато се ядоса. Особено с това дето единият бил кйопав, другия глупав като се сетя още ми е смешно. После пък тоя бащата на Сурач и каза, че била неговата тигрица и най я обичал когато започне да ръмжи. Тия двамата са уникални.

Менакши като чу пак, че ще трябва да дават пари за домакинството никак не и стана приятно

Аз като цяло доста се смея с този сериал! Нямам търпение да стигна до тези епизоди. Ще бъде забавно ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 597
Бубулина, Shirindeniz благодаря ви за епизодите Hug Hug
Бубулина сега разбирам защо толкова мразиш Менекши и аз днес изпитах същото като теб. Колкото и да е забавна днес тя премина всички граници, а на всичкото отгоре Сурадж й вярва. Дано по-скоро да разбере що за стока е Мена. Сандия започна много да ми харесва откакто започна да гледа Сурадж в очите и да му се усмихва, започна да готви с него. Сега ми е жал за нея. Много се радвам, че Сантош ще й даде втори шанс изобщо много ми харесва разговора й със Сурадж и Сандия. Сега с нетърпение чакам да видя кога Сандия ще прости на Анкур тогава щастието ще е пълно. Мисля, че отсега нататък започват романтичните моменти на Сурадж и Сандия Heart Eyes Наистина е възможно това с пожара да стане скоро. За толкова много епизоди също си мисля, че като се появи терориста Раджкумар ще започне да ни трови нервите и той. В началото ще се преструва, докато един ден не си покаже ноктите и вземе Сурадж за заложник, тогава Сандия ще го прати в затвора. Въпреки това актъора си е бонбонче Heart Eyes

Да, точно затова я намразих, защото Сандия тича да освобождава свекърва си, застъпва се за цялото семейство, а те всичките и обърнаха гръб, а оная ни лук яла, ни лук мирисала се върна и продължава да си царува. Толкова ли бързо забравиха какво стори? Нейната грешка е много по голяма от тази на Сандия, защото исценира грабеж и после рева като магарица, освен това Сантош сума пари и даде, Сурач и той работи барабар със Сандия да изпълнят поръчката, че да дадат парите на тия двама наглеци и накрая тя хубавата, Сандия грешната, дето и собствените си пари предложи да им даде. Е как да не се дразни човек на тая несправедливост? Забавна, забавна, ама всичко си има граници. Това, което прави никак не е забавно, да не говорим, че на всичкото отгоре обвини Сандия, че тя е подала жалба срещу свекърва и, което пак беше дело на нейното семейство. Сантош даде шанс на Сандия, но не знам какво точно ще е изпитанието. Ако я кара да готви без някой да и помага това ще е трудно за нея и предполагам няма да издържи, сигурно тогава ще си тръгне и Сурач ще тръгне с нея. Кефи ме Сандия, защото вече не си мълчи, когато трябва се защитава и винаги гледа да помогне на семейството, както правеше Садна, когато се омъжи за Алек. Аз очаквах Сандия да се държи надменно и грубо, понеже когато я даваха в първите епизоди не изглеждаше толкова кротка и примиряваща се със ситуациите. Даже Анкита и се подиграваше, че ако се омъжи ще арестува свекърва си.

Без съмнение Менакши доста прекалява! Че е забавна - забавна е, но нейните интриги са прекалени. Трябва да си получи заслуженото, че после да се осъзнае ...  Peace

Сурадж и Сандия са хубава двойка! Страхотно е, че тя вече се промени - не мълчи и не го гледа на криво. Той е толкова готин, мил и добър. Когато се гледат и усмихват един на друг са толкова сладки ...  newsm76  Kissing Heart  love001

Ани - Историята около този терорист е ужасна, особено като добавим неговите съучастнички. На мен актьора не ми допада особено - не е лош, но не е мой тип. Разбира се всеки мисли различно ...
newsm10

# 598
Рокси, Анас Рашид - Сурадж дали има инстаграм Thinking Ако има ще ми го дадеш ли? Благодаря предварително Hug

Честно казано - не знам! Поразрових се малко, но не попаднах на нищо. Вероятно още няма. Надявам се да си направи скоро - определено Анас е страхотен. Ако разбера, че има и го намеря - ще ти го дам ...  newsm10

# 599
Днешните епизоди на "Светлината" по БТВ бяха страхотни ...  smile3525

В началото полицията дойде да арестува Сантош! Всички бяха против и се молеха да не го правят, защото тя е невинна. Попитаха кой е подал жалбата. Полицая каза, че е била жена и им показа документа. Чави го взе да го чете, защото уж била най-образованата. Сантош каза, че дори да не й кажат коя е жената - тя знае, че е била Менакши. Сестрата на Сантош и клюкарките също се появиха да видят какво става ...  Peace

Този път Викрам искрено се притесняваше за майка си! Каза на полицая, че не бива да арестуват майка му, защото тя е невинна, а той щял да им доведе истинската виновница. После взе телефона и се обади на Менакши - каза й, че наистина се е оказала много подла. Попита я как е могла да обвини майка му в такова нещо. Менакши се правеше, че не е тя и че не знае нищо. Викрам обаче й каза, че не й вярва и че иска веднага да оттегли жалбата иначе повече няма да го види. После й тресна телефона ...  smile3501

Полицая тръгна да отвежда Сантош - Сурадж го умоляваше да не го прави. Тогава Сандия каза на полицая, че няма право да я отведе, защото според законите в Индия, когато арестуват жена - трябва да я арестува жена полицай. Той се съгласи и се обади да извикат полицайка. В това време Сандия звънна на Прити понеже мъжа й е адвокат. Разбраха се да се видят в съда ...  Wink

Жената полицай дойде и тръгна да слага белезници на Сантош! Тогава Сурадж, Викрам и Мухит се хванаха за ръце и застанаха пред майка си, за да я защитят и да попречат да я отведат. Много силна сцена. Браво и на тримата ...  newsm44

Полицая им каза да се отдръпнат, защото ще арестуват и тях. Те отказаха - Сандия дойде и каза на Сурадж да се дръпне, защото ако пречат на закона ще стане по-лошо за майка му. В крайна сметка те се дръпнаха. Сандия помоли да не слагат белезници на свекърва й. Полицая се съгласи. Докато я водеха по улицата хората се бяха събрали и ги гледаха. Сурадж и Викрам бяха неотлъчно до Сантош от двете й страни. Отидоха с нея и в участъка. Плачеха искрено и се молеха за майка си ...  newsm10

Чави плачеше и изпусна жалбата на земята! Сандия я взе и отиде с нея при мъжа на Прити - адвоката! Обясни му, че свекърва й не е лоша и се държи еднакво както със снахите си, така и с децата си. Винаги когато сгрешат ги наказва, но в никакъв случай не ги малтретира. Адвоката каза, че има само един начин да освободят свекърва й - трябвало да дадат подкуп. Сандия каза, че няма да го направи и в никакъв начин няма да потъпче принципите си. Каза, че ще намери друг начин - после си тръгна ...  Hug

Докато стоеше отвън отново погледна жалбата! Видя, че според написаното вътре Менакши е настанена в някаква болница. Потърси адреса и разбра, че няма такава болница и всичко е лъжа. Затова отиде при съдията и му показа документа. Така го убедии, че жалбата е измислена - страхотна е ...  newsm76

В това време Менакши се появи в участъка заедно с подлата си майка. Започна да се жалва, че тя не е подавала жалба. Как можело да арестуват свекърва й, която е толкова добра. Полицая я попита щом е така, тогава къде е била тя, когато са я арестували. Менакши излъга, че била на гости при майка си. Полицая попита тогава защо съпруга й Викрам й е крещял по телефона. Менакши каза, че те често се карали. Сега било така, защото той си бил загубил чорапа. От къде ги измисля тези неща не знам ...  Mr. Green

Полицая каза, че не може да я пуснат просто така - тогава  се обади съдията и нареди да я освободят. Всички помислиха, че е заради Менакше, а всъщност е благодарение на Сандия. Така Менакши се върна в къщата - ужасна е ...  #2gunfire

Много ми хареса Викрам, когато се прибраха - каза на Менакши, че ако направи още една грешка този път ще я изхвърли завинаги и повече няма да го види ...  Heart Eyes

Сандия успокой Сурадж, че вече всичко е наред. Каза му, че не бива да унива, защото той е стълбът, който крепи това семейство. Сурадж я погледна и се усмихна. Много бяха сладки ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Както си седеше в стаята изведнъж Сантош чу някакво тропане! Каза, че снахите за нищо не ги бива. Отиде в дневната и какво да види - Чави си оправя ноктите, Сандия и Менакши седнали една до друга и оправят някакви дрехи, а Сурадж, Викрам, Мухит и баща им готвят в кухнята. Сантош попита синовете си защо са тук - как можело те да работят, а снахите да седят. Сурадж каза на майка си, че той им е казал така, защото искали този път те да й сготвят ...  Two Hearts

Сурадж каза, че той ще прави леща, Викрам ще пече хлебчета, а Мухит ще реже карфиол - също като едно време. Сантош се усмихна - всички бяха щастливи. Такава идилия между братята в кухнята. Много ме зарадваха ...  newsm51

Всички започнаха да си спомнят случки от детството и да ги разказват! Сантош каза, че като малки Сурадж и Викрам са готвели и после са давали чинията на Мухит. Той я е носил, а с другата си ръка си държал гащите. Когато му хвърлели нещо той за да го хване си пускал ръката и гащите му падали - така се хилих ...  Joy Joy Joy

Чави попита тя какво е правела тогава - Сантош й каза, че е и тогава също като сега не е правела нищо. Винаги е мързелувала, но нейния живот щял да започне като стане снаха и иде в друг дом при свекърва си ...  hahaha hahaha hahaha

Бащата на Сурадж каза, че лещата му тогава била много солена, а хлебчетата на Викрам ставали криви. Сантош каза, че щом е така тогава защо е изяждал толкова много купички. Мухит взе някаква кръгла малка тава и каза, че хлебчетата / питките на Викрам и сега са станали криви, но той ги е изрязал кръгли по тавата. Сантош каза, че той отдавна си е такъв. Всички започнаха да се смеят. Такава хубава идилия имаше - напълниха ми душата ...
  txtloves ppp  Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт