Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 9

• 41 266
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
На Калиани убиването й е малко  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Как можа да направи това, че и на годишнината от сватбата на Ананди и Джагдиш. Направо ме отвращава с тази постъпка...Обичала Ананди колкото Сугна...само
Зиз то всяко зло за добро, но постъпката й е отвратителна. Безбожница....Ананди спаси внука й, но тя мисли само за нейните.

# 616
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Калинка си мисли правилно от нейната гледана точка и под давлението на оная лудата Типри hahaha hahaha hahaha Ако не беше Типри нямаше да го направи... Laughing
Споко...всичко е цайс newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Кеееееееееф.... Party Party Party Party Party Party

# 617
Малиииииииии...ся Байрон кат яхне метлата...ох лелелееееееее.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 618
Тая Калиани ако ми е една свекърва ще и извия врата без грам да се замисля. Как може да е толкова нагла? Хората са се приготвили да празнуват, жена му в къщата тя тръгнала точно на годишнината му да му прави друга сватба, е това е прекалено. Поне да  беше минал този ден, абсолютно тъпо, простачка от всякъде
Малиии...как си подпалила, пък аз си умирам от кеф Party Party Party Party Party Party Party Party Party
Добре, че беше тая сватба...инак нямаше да има Развратови hahaha hahaha hahaha

Е защо? Нали в крайна сметка после Ананди си е останала с Джаго, а после са се развили другите истории. Въпросът е, че точно в този ден не беше честно да постъпи толкова отвратително и точно в този момент, когато Ананди спаси тъпия и внук и е болна.

# 619
Тя си остана, ама и Гаури имаше да отмъщава, та станаха хубавите работи.
Инак Джаго можеше да си остане с Ананди, а това леке не я заслужава Crossing Arms

Просто тази сватба преобърна всичко...за добро Peaceю

чей да рипнем на Джаго за сватбята newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 dancing dancing dancing dancing dancing dancing

# 620
Малиииииииии...ся Байрон кат яхне метлата...ох лелелееееееее.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Какво гледаш бе мац Hug
Новата серия пак пълнеж Peace
Нанду нищо не каза и оставиха Гена да се оправя с него. Развратови се връщат при Шейкъровци. Докато пътуваха жената на Развратовия приятел се обади на Ананди и нещо я напрегна ooooh!
Вивек чак днес разбра, че жена му я нема и не показа да е разстроен.
Крюела психически тормози Санчи, но Алок я чу и и сви перките. Оня кретен бизнесмена я защити, та се изпокараха братята зарад нея и те така - пълнеж.  Crossing Arms До кога още ще гледам тая изродка Крюела  newsm78 #Cussing out

Нема джубморе , а и пак се заформят интриги та ми става зле  Close Close Close Close Close Close Close

# 621
Ей, Зиз, не знам за теб, ама аз съм като Бубето и другите - Калинка яко ме дразни тия серии!  Naughty

# 622
Марвелита Hug Hug добре, че резюмира серията, че ме мързеше... Laughing
Много рипам на Джаго за сватбята и не мой сколасам да се изходим по новата серия. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Верно сега нови депресии със Санчи... ooooh! ooooh! ooooh!
Нема джумба, джумба...а на тая Санчи обикновено много и карат проблемите. Дано Вивек се сети,ч е е женен и дойде да си прибере невестата, че ми писна Crossing Arms

Послание: "Преди да напуснеш мъжа си...помисли...има реална опасност да не дойде да те прибере обратно" Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 623
Ей, Зиз, не знам за теб, ама аз съм като Бубето и другите - Калинка яко ме дразни тия серии!  Naughty
Аз си рипам и ми е кеф... newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 624
Много рипам на Джаго за сватбята и не мой сколасам да се изходим по новата серия. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Нема джумба, джумба...а на тая Санчи обикновено много и карат проблемите. Дано Вивек се сети,ч е е женен и дойде да си прибере невестата, че ми писна Crossing Arms

Послание: "Преди да напуснеш мъжа си...помисли...има реална опасност да не дойде да те прибере обратно" Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ше я прибере ма, не бой се. Peace  Иначе какво ще е посланието - И да изневеряваш и да не изневеряваш, се ти се брои изневяра Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 03 дек 2014, 18:26 от marvela

# 625

Ше я прибере ма не бой се. Peace  Иначе какво ще е посланието - И да изневеряваш и да не изневеряваш, се ти се брои изневяра Joy Joy Joy Joy Joy Joy
TЦ! Naughty По скоро ще дойде така..."Изневери ли ми? Не съм! Да си...!" hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Нищо не си каза за гащите Joy Joy Joy

# 626
Тия пак бавят серията Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 627
bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Да отбележим - чичеците са за гащите ми. Супер са   bouquet

За посланието - баш те това имах в предвид  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 628
Тва намерих у гардероба  hahaha hahaha hahaha hahaha
Малко олд скуул...ама карай... hahaha hahaha hahaha Ей от тия гащи една от щерките ми вика,ч е РазвратИ мязал Серго... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 629
Тва намерих у гардероба  hahaha hahaha hahaha hahaha
Малко олд скуул...ама карай... hahaha hahaha hahaha Ей от тия гащи една от щерките ми вика,ч е РазвратИ мязал Серго... hahaha hahaha hahaha hahaha

РазвратИ и Серго  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Кажи и да ходи на очен  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Нема да ми обижда РазвратИ Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт