Отговори
# 585
И аз, Или - все гледам дните на лентичката.  Grinning
За темата - редактирането на пост става до 24 часа, така, че няма кой да ви прибави на 1 стр. в тази тема, освен модератор, но едва ли ще се занимава с това. Така че изчакайте още малко, да свърши тази и ще бъдете добавени.

# 586
Мишолина, къде ходите на прегледи?
Аз ходя в Шейново и засега съм доволна.
Иначе ние сме казали на всички по- близки приятели , на роднините, на колегите на съпруга ми и т.н.
Мислех да не казвам, ама всички като видяха, че не пия и сами се досетиха... Simple Smile
За всеки случай съм си вързала червено конче против уроки.
Нямам по- голямо дете, но докторът каза, че вдигането на тежко не може да предизвика спонтанен аборт. Според него абортът  в първия триместър се държи на настинки,инфекции или аномалии на плода, както и на недостиг на определени хормони.

# 587
  • до едно тепе
Въпроса е кой ще се заеме с новата тема Thinking В някои подфоруми може да се редактира непрекъснато първия пост, но само от човека, пуснал темата Peace
Мишолина аз не го нося от момента, в който разбрах че съм бременна. Докато свикне ми беше мноого сърдит, но свикна. Сега си знае че само тате носи. Проговарянето е индивидуално. Към 2-2 и няколко месеца вече му разбирах повечето думи.

# 588
Здравейте! Следя темата и най сетне се реших да се включа,макар нищо да не е съвсем ясно.
От Плевен съм, на 20 години  Laughing , първа бременност. Живея в София и до момента съм ходила веднъж на преглед за потвърждение на бременността в 8 г.с, понеже нямам възможност да пътувам често. Следващите дни си отивам за направление за ЖК. Нямам търпение вече да разбера как е бебчо, да чуя сърчицето. От единствения преглед и по моите данни за първи ден на последния цикъл, терминът е за 5 юли, доктора тогава каза, че отговаря точно на 8 г.с.
Искам да попитам нормално ли е понякога просто да не се чувствам бременна, извинявам се за глупавия въпрос, но на моменти ми е лошо,чувствам се отпаднала и т.н., а на другия ден не чувствам нищо? До сега съм на същите килограми, дано бебето да е добре. След прегледа ще участвам активно в темата и много ще се радвам да споделяме моменти от тази толкова важна и прекрасна част от живота на жената, а именно бременността! 
Бъдете здрави и усмихнати!    bouquet Hug

# 589
  • София
Доби ходя в едно ДКЦ в Дружба 1 ,доста ми е далеч но лекаря които избрах работи само там със здравна каса,иначе аз първо ходих във Втора градска че ми е супер близо,живея в Хаджи Димитър,лекарят ми и там работи но само със заплащане. Колкото до казване или не аз не съм суеверна с първата бременност всички разбраха в деня в които разбрах и аз. Сега пак си усещам корема стегнат и това почва да ме притеснява на някоя случвало ли се е толкова рано в 10 седмица съм само,предния път бях вече в средата на четвърти месец когато почна така да се стяга,поне не боли но е неприятно.
Поспаланчо сигурно твоето детенце е по-големичко,моя син е само на 2 и 3 месеца и нищо не разбира от такива обяснения,а и съм сама по цял ден с него,мъжа ми излиза в 5 сутрин и се прибира в късния следобед или пък още по-късно,няма как вдигам го от леглото,да го сложа на масата и така, е гледам когато е възможно сам да слиза или се качва, но все се налага.А за говорене ,казва някои думи, но е далече от нормален разговор.

# 590
Добре дошла, Ванеса! Така като гледам всичко си е съвсем ясно Simple Smile Честито и лека бременност!

Само родителите ни, брат ми и сестрата на ММ знаят от роднините. Забранила съм всякакви споделяния, подмятания и прочие. Не че съм суеверна, но искам да мине и вторият преглед, за да сме сигурни, че всичко е наред. Тъкмо ще им съобщим на другите като за коледен подарък Mr. Green Иначе от приятелите... Оказа се, че когато спреш цигарите и алкохола всички разбират защо си го направил Crazy Така че, тези с които сме се виждали за нещо повече от следобедно кафе вече знаят, без значение исках или не исках да казвам Simple Smile

Гледам да не вдигам тежко. Даже като ходя да пазарувам зарязвам всичко в колата и като се върне ММ му връчвам ключовете да прибере торбите. Добре, че е студено вече, че иначе всичко щеше да се разваля преди да стигне до хладилника Grinning

# 591
Добре дошла, Ванеса! Нормално е някои бременни да не усещат почти нищо - така съм и аз. Според мен се чувстваш отпаднала, защото кръвното ти е по-ниско, при мен е същото. Моят лекар ме предупреди за това, така че не се притеснявай.

Мами, дайте предложения за заглавие на следващата тема  baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 592
Зима вее и фучи, а Юлчето на топло спи   newsm12

# 593
Благодаря! Simple Smile А кръвното налягане при мен,наистина е доста ниско, надявам се всичко да е наред, лекарят  ще го изясни. Знам, че е много индивидуално, та дори и при една жена всяка от бременността може да бъде абсолютно различна, но като слушам/чета колко тежко я прекарват някои и ми е странно, а това може само да ме радва, че съм сравнително добре. 

# 594
"Нетърпеливо чака ЮЛСКАТА дружина, с радост и надежда Новата година"
 Joy

# 595
  • до едно тепе
Ванеса добре дошла. Ако не ми стягаха дънките нямаше да чувствам, че съм бременна. Страдам само от ужасна сънливост и то вече не е всеки ден.
Мишолина на почти 3 е. Понякога е учудващо колко малки разбират нещата, които им обясняваме. Както казах една седмица ми беше върло обиден и сърдит. Тръшкаше се и истерясваше, но разбра че този път няма да стане както е решил. Не го вдигам и нося, защото предната бременност(с него) кървях и сега ме е страх именно от това, иначе не е много тежък-12-13 кг е Whistling
Близките ни вече знаят за бебето. Бъдещия батко се похвали на бабите си  Laughing Реално няма значение дали ще крия или не. Peace

# 596
Здравейте на всички бих искала да се присъединя към вас аз съм с термин 11 юли.2015г.Втора бременност ми е на на 31г ....Благодаря ви предварително с интерес ще следя всички коментари

# 597
Vanessa Mitkova , geri_st2 Добре дошли, желая ви от сърце безпроблемно бременеене и на финала пухави бебчета  Hug

# 598
Благодаря много Vanessa Mitkova ще има какво да споделим и отменим опит на всички успех

# 599
Имам много голям проблем... Мъчи ме много световъртеж и леко гадене,но не се издържа на това виене на свят.Как и с какво да го овладея.Хапна ли нещо и няма след 30мин се почва в 9г.с. съм . Може ли някой да ми даде съвет

Общи условия

Активация на акаунт