The Walking Dead - 13

• 28 971
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Рики правеше секс преди да овдовее.
За Шейн и Андреа да не споменавам... тук обаче идва връзката, че за жените не е здравословно, повишава се риска от смъртен изход  Mr. Green

Сега ми направи впечатление репликата на Мишон за сигурно място.
Няма ли кастинг новини от сериала?
Време им е да се установят за по-дълго време и да пуснат корените.

# 331
  • София
Шейн и Андреа май беше еднократно в колата, освен ако не са го оставили на въображението, но не и моето.

# 332
Андреа правИ секс с Губи неведнАж Joy

# 333
Ако не друго, Андреа поне умря задоволена. Mr. Green

# 334
  • София
Ако не друго, Андреа поне умря задоволена. Mr. Green

smile3532

# 335
  • София
Хайде на подписката  Twisted Evil
аз ще се подпиша

https://www.change.org/p/the-walking-dead-bring-beth-back

Скрит текст:
Импровизираната петиция е стартирана на 3 декември – три дни след финала на полусезона на TWD, в който Бет Грийн бе изненадващо убита. Организаторите призовават феновете да изпращат пластмасови лъжици в офисите на AMC в Джорджия с написани върху тях любими цитати от Бет (бел. ред. лъжицата е препратка към сувенира, който Бет намира в един от епизодите).

Текстът на подписката гласи още „смъртта на Бет дойде твърде рано и сценаристите с лека ръка захвърлиха потенциала на един перфектно изграден герой. Историята ѝ не беше приключила. Емили Кини и героинята ѝ не заслужават това. Бет беше лъчът надежда, с който много жени се идентифицираха. Чрез нескопосаната ѝ смърт сценаристите доказаха, че тя бе използвана само за да развие историята на Дерил. Разбираме, че обстоятелствата, при които Бет умря, са необратими, но това е телевизия. Всичко е възможно. Подписвайки се под тази петиция, поне показвате подкрепата си за Бет. Нека да покажем на Емили Кини колко много я обичаме и че я искаме обратно“.

Към момента от AMC са отказали коментар.

Едва ли ще стане, но искам Къркинатора да разбере каква огромна грешка направи. Не може да затриваш персонаж с голям потенциал за развитие само заради някаква си там драмичка или си изигра ролята да развие образа на Деръл и айде после да я свитнем.

Апропо четох, че Киркман решил да убие Бет още в момента в който я отвлякоха с колата и че в крайна сметка няма да бъде спасена и да се завърне в групата. Можела да се развива още, но все пак били показали колко силна може да е
А самата актриса разбрала окончателно присъдата си докато снимали седмия епизод от този сезон и
била много изненадана и не можела да си обясни защо ще убият нея, след като очаквала образа й да се развие още...

както се вика
'епик фейл'  bowuu

п.п. ясно е, че няма да я върнат дори и Барак Обама да се обади за нея, все пак я застреляха в главата. Дори и като зомби няма да я видим.  Mr. Green

# 336
  • Ænima/Albuquerque
Каква невероятна, футболна драма, драги зрители!  doh

# 337
  • София
мииии да  Grinning
46 000 са се подписали Wink

# 338
  • МАРС
Само на мен ли ми убягва смисълът на тази подписка!? newsm78

# 339
  • София
46000 човека са 0, и колко процента от милионите фенове?

Стига с тая Бет! Като не са я развили досега, значи няма да стане. Туй-то!

Синовете на анархията приключиха и съм в траур!

# 340
Е, чак пък подписка, твърде се драматизира. И аз я харесвах, ама... get over it!

# 341
  • София
46000 човека са 0, и колко процента от милионите фенове?

Стига с тая Бет! Като не са я развили досега, значи няма да стане. Туй-то!

все пак досега за друг убит главен герой не е имало такава дандания (камо ли пък подписка), а и тук нямаше никаква логика.
а и какво значи това, колко процента от милионите фенове? милиони са тези които гледат сериала, истинските фенове обаче са много по-малко, а тези хора които са склонни да пускат съобщения по телефона, попълват подписки и т.н. са още по-малко. Това което се е получило си е направо огромен успех (не че ще промени нещо де, просто е любопитно и за това го публикувах и без това няма нищо друго интересно).

# 342
  • Ænima/Albuquerque
О, айде стига лигавщина вече. За малката лигла седнали да реват, дето нищо интересно не е направила, откакто се пръкна в сериала. Не искам да си представям какво ще стане, ако убият някой наистина главен, важен. Четете Рик, Даръл, Мишон...

Ние, дето не подписваме подписки да я връщат, не сме никакви фенове, верно.

# 343
  • София
не съм казал, че не сте фенове де  Hug
много се ядосвам когато някои хора изваждат нещата от контекста или ти вкарват думи в устата, които не си изрекъл, нито си имал намерение.
тук сте се събрали едни от най-големите фенове, които съм виждал във виртуалното пространство, за това и пуснах това, понеже е любопитна новина, иначе изобщо не бих си правил трудът. А това дали някоя от вас ще се разпише там или не изобщо не ме вълнува. Сериозно.  bowuu
Толкоз, нищо повече или по-малко.

# 344
  • Ænima/Albuquerque
Мне, бе, аз на теб нищо не казвам, ама малко в повече ми идва. Как не се сетих да пусна петиция за Хършил...

Общи условия

Активация на акаунт