The Walking Dead - 13

• 28 969
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • МАРС
Ъхъ, щяха да му зашият главата и готово. Mr. Green
Иначе определено неговата петиция щеше да бие на Бета.

# 346
  • Ænima/Albuquerque
Ми да. На Бет сега ще ѝ лепят главата, ко? Съвсем логични са феновете.  Mr. Green

# 347
Усещам, че ако убият Даръл или Рик и ще избухне 3-та световна. Rolling Eyes Ама този път и аз ще изляза с факла и вила! Mr. Green

# 348
  • София
Искам да пусна петиция за онова нещастно зомби, което седеше до едно дърво в горичката и беше с невероятен потенциал. Не можаха да му развият образа и туй то, а можехме още колко да видим.

# 349
Бетка ми липсва, пък! Crossing Arms

# 350
Кой решава, че даден образ има потенциал? - феновете? И друг път съм споменавала, че нямам против изтребването на главни герои. Смел ход на сценаристи и продуценти. Вдига се шумотевица, реклама около сериала...често идват достойни заместници. Пък да ми правят звезда, някой некадърник имал шанса да стартира в миманса на развиващ се сериал? - хайде няма нужда!

# 351
Нов пост. Специален поздрав за Diavolo  Wink

# 352
# 353
  • София
Cafelate  Hug

много е сладка и страхотно гласче има  bowuu

# 354
hahaha hahaha

Мда, сладка е, ама много заспала. Rolling Eyes Иначе имаме еднакви мечти. Mr. Green

# 355
  • София
Сладките нямат място в апокалипсиса, само таф гайс ни трябват.

# 356
# 357
  • София
много обичам такива анкети, но защо никакъв го няма Рик?  Shocked
както и да е, голяма част от моите любимци изобщо не ги виждам сред 47 те номинирани

иначе моята лична класация е

1. Аря Старк - с огромна преднина пред всичко останало
2. Рик
3. Деръл

нататък ми е супер сложно и каквото и да напиша няма да е вярно. Mr. Green

като изключим многото ми любимци от Троновете и Бродещите, то съм голям фен на
Икабод Крейн, Хенри Морган, Редингтън, Лео Фитц, Грант Уорд, Дач Велдерс, Фелисити и Ванеса Айвс  Simple Smile

# 358
  • Gotham City
Искам да пусна петиция за онова нещастно зомби, което седеше до едно дърво в горичката и беше с невероятен потенциал. Не можаха да му развият образа и туй то, а можехме още колко да видим.

hahaha hahaha hahaha

Стига бе, хора, няма как да я върнат просто.
Най-много (ако не бяха вече заснети епизодите) да я вкарат в още един, два, в случай, че Маги се побърка като Рик и започне да я вижда.

Аз ще пусна подписки за Хърши, Дейл, T-Dog и Шейн

# 359
  • София
^
между другото мен за дядо Коледа най-много ме е яд.
убиха всичко добро в тоз сериал когато го убиха, а начина по който го направиха направооо.....  Sick

Общи условия

Активация на акаунт