След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.34

• 18 181
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
много са хубави и много си отиват ....и аз смятам ,че когато хорат се обичат им личи и няма причина да го крият ...дори и да свърши бързо .....просто човек трябва да си го изживее до край ....  Heart Eyes
много им се радвам
Всеки прекрасен миг трябва да се изживее с пълни гърди  Peace
Ся представи си Киро и Ошмулена ей така  Whistling Дали ще му падне рейтинга  Thinking Аз не мисля... Не им разбирам тактиката, честно  ooooh!

# 211
  • Керодиспансера
Здравейте, слънчица Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Честит рожден ден! на Ханде  Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet Желая и много щастие,истински приятели и успешно проекти, с които да ни радва  Heart Eyes
Отново показва, че уважава феновете си игледа на тях с любов  Peace
Като ви чета,разбирам, че снощи при Баяз нищо ново нито се е казало, нито показали като поведение. На снимките Кирето ми изглежда притеснен, с това потриване на устата -а ние знаем кога го прави, когато е ядосан,притеснен и когато не знае какво да каже.
Трите кифли изобщо няма да коментирам, като че ли най- стойностен, без преиграване е Рошко.

# 212
много са хубави и много си отиват ....и аз смятам ,че когато хорат се обичат им личи и няма причина да го крият ...дори и да свърши бързо .....просто човек трябва да си го изживее до край ....  Heart Eyes
много им се радвам
Всеки прекрасен миг трябва да се изживее с пълни гърди  Peace
Ся представи си Киро и Ошмулена ей така  Whistling Дали ще му падне рейтинга  Thinking Аз не мисля... Не им разбирам тактиката, честно  ooooh!

+1
и аз мисля ,че ако беше се показал с ЯТ ---ей така , всичко в момента ще ше да е ОК . Или не я обича и затова го прави или гъзинката не му държи ..... Whistling

Последна редакция: сб, 22 ное 2014, 11:49 от Катето- Време е за истината - Ханкер форевър

# 213
  • Керодиспансера
Трябваше да се появи с нея още зимата, а не да говори, че е сам и няма гадже.Тогава щеше да спести много от негативизма ,който се изля и върху Ханде, и върху Ямур. Той с поведението си провокира всички да си мечтаят за Ханкер, затова трудно можем да приемем,че паралелно с това е имало Ямкер.Помня думите на ЯТ-"Мразите някого без да го познавате, а няма да го опознаете,защото го мразите!" Има много истина в тях! Ние просто не можем да и простим, че е с Керем и че толкова време ни залъгваха, криха и заблуждаваха  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 214
  • Под Сините камъни

ммммммммм много хубави ....... не приличат на друга двойка в Мола , ама хич  Mr. Green Whistling Whistling Whistling
Кате тя другата двойка е за парлама  Mr. Green

# 215
  • У Диспансера ...♥♥♥
Кокорчо, е фаворитнал в туитър написаното от Ханде  Peace

# 216
  • У Диспансера ...♥♥♥

Показвам нагледно.

# 217
http://instagram.com/p/vrkm8VoVRq/
Тоя брадатия и снимка е качил.. Mr. Green

Аууу, дали ще я поздрави за рождения и ден?  Mr. Green

# 218