След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.34

• 17 983
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 61
Ели, да ти е жив и здрав, много да те радва и да го слушаш.   Mr. Green Heart Eyes

# 62
# 63
  • София
Ели, ЧРД на внука! Да е жив и здрав!  newsm59

# 64
# 65

Извинявайте обаче ...на тази снимка ...направо ....е  Crazy.........   стягам багажа за ..Истанбул.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Лилче , с кой мъж в подписа ти изневеряваш на наш Кире  newsm78 Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 21 ное 2014, 20:32 от Катето- Време е за истината - Ханкер форевър

# 66

Ханде е приказна ................

# 67
току що е публикува .....отстрани на снимката пише /превод с гуги ,да не си помислите ,че съм научила турски  Joy Joy Joy Joy Joy Joy/  че е направила важна стъпка в някакъв проект Била развълнувана и ще сподели при първа възможност Благодари на всички , които са го направили възможно ....

Последна редакция: пт, 21 ное 2014, 15:59 от Катето- Време е за истината - Ханкер форевър

# 68
няма никой .................  Rolling Eyes  какво да правя ...... newsm78...освен да си попея .... Whistling

Тишината вали във прозореца
като бяла надежда до мен
и сред толкова стъпки на хора
чувам Вашите  стъпки да стенат.

И сърцето ви чувам да бие
над звезди и пътеки бездомни‚
вие не можете от мен да се скриете‚
да останете единствено спомен.

Тишина, тишина ...
Само тя ми остава след ВАС
Тишина, тишина ...

Аз съм сам, без любов‚
търся ВАШИТЕ  нежни ръце
Аз сам, без любов.ооооооооооооо

определено не съм сама .... Joy Joy Joy Joy Joy Joy  Звездите ми говорят  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
тръгвам ....щото поста ми  не говори хубаво за мен ..... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пт, 21 ное 2014, 16:07 от Катето- Време е за истината - Ханкер форевър

# 69
              На Слънчевото бабче Ели да и е живо и здраво вундерчето!Много да ви радва!!

Момичета,
   Обявявам ви среща в 23ч15 мин при Беяз!До тогава! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 70
  • Керодиспансера
Бабче Hug Heart Eyes Hug
Катеее  Hug къв Истанбул бе,джанъм, като не си научила турския newsm78 кск ще се разберете с Кирето  newsm78 с езика на жестовете  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Сега ми раздразни любопитството с тоя нов решаващ проект на Ханде  Thinking какво ли ще е  newsm78

# 71
  • Керодиспансера
Лил Hug Heart Eyes Мише Hug Heart Eyes

# 72
  • София
Кате, тръгвай, тръгвай, тя Зъбла чака. Пази си го ЯТ.  Laughing

# 73
Ама ЯТ хубаво я канят в шоуто ама тя много много не може да говори как ще говори не знам.

# 74
  • Керодиспансера
В кое шоу я канят Зъбла  newsm78 като не знае какво да каже, само ще се зъби  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт