Детски обувки

• 1 892
  • 15
  •   1
Отговори
Обувките са ръчна изработка и са от естествена кожа. Модела много ми харесва, но не мога да преценя дали си заслужават парите.  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 1
  • София
Не, естествено.
Още повече, че с малко креативност можеш да сътвориш същите с матрица за 20лв.

# 2
Ти като не можеш, ние как да преценим?! Ако това ще ти помогне по някакъв начин - обувките на моето дете са доста по-скъпи. Всичко е въпрос на разбирания и финансови възможности. Ако става въпрос за обувките от снимката по-горе (момичешките с каишката), аз лично не бих дала толкова пари за тях, но пак казвам - въпрос на преценка.

# 3
Също трябва да се прецени колко време ще се носят.
До 3 год. обувките много бързо умаляват, после вече могат да се носят поне 1-1,5 г.
Ако ще ги обуе 4-5 пъти, според мен не си струва, но, ако се носят интензивно /маратонки или ежедневни обувки/, може би е добре цената, особено, ако са и качествени....

# 4
Също трябва да се прецени колко време ще се носят.
До 3 год. обувките много бързо умаляват, после вече могат да се носят поне 1-1,5 г.
Ако ще ги обуе 4-5 пъти, според мен не си струва, но, ако се носят интензивно /маратонки или ежедневни обувки/, може би е добре цената, особено, ако са и качествени....
Трябват ми за специален повод и исках нещо различно ,но нали и след това ще се носят .За качеството нямам съмнение ръчна изработка са. Гледах и на КК ,но нищо интересно по -ежедневни са  , а цената не е много по- ниска . Има ги и в розово. Благодаря за мненията

# 5
Щом ти харесват и смяташ, че на детето ще са му удобни, вземи ги. На тази възраст децата са все още малки и не вдяват, така че удоволствието е по-голямо за родителите. Направи си го, лошо няма  Simple Smile

# 6
  • София
Изобщо не ми харесват и не бих дала толкова пари за това нещо от снимката.. отделно не ги намирам удобни и подходящи за дете, което е в началото  на кариерата си на ходене, а ми изглеждат като за мини краче.

# 7

А в розово по-добре ли е?

# 8
  • София
Самата обувка не е добре за  малко дете. Да кажем за еднократно обуване за някой друг час бива... но до там. Т.е. ако ще се носят и след това, са зле, ако ще в къвто ще цвят да са... и 5 лв да са...

# 9
Самата обувка не е добре за  малко дете. Да кажем за еднократно обуване за някой друг час бива... но до там. Т.е. ако ще се носят и след това, са зле, ако ще в къвто ще цвят да са... и 5 лв да са...

Мм не знам, все пак са ръчна изработка с абсорбенти в подметката и са официални. Далеч съм от мисълта, че са за всеки ден. Става въпрос за модела. Благодаря ти за мнението!

# 10
  • София
Това, че са ръчна изработка нищо не значи, на вс отгоре изглеждат като с надигната пета, което е направо недопустимо при прохождащи деца.
Ако ще ги обуе 2-3 пъти за по час-два - добре, ако ги мислиш за по-често носене - не...(но и за кратко бих предпочела други, подходящи за  оформящ се крак обувки), разбирам, че ти харесват, че са кукленски с тези рози отзад, но това за мен е най-маловажното, пък и се съмнявам някой друг освен теб да гледа обувчиците на дъщеря ти.

# 11
И аз мисля,че този вид обувки не са удобни за малко дете.

# 12
Благодаря, все пак мненията ви са някакъв коректив и ще взема да се насоча към тези. Вярно по-скъпи са (120лв), но от гледна точка на издръжливост и удобство изглеждат перфектно.

# 13
Тези са по хубави,защото обхващат плътно крачето.Ще са много по удобни,красиви са,макар и без голяма панделка.

# 14
  • София
И за мен са по-добре и с по-добра подметка, въпреки, че пък е с вирнати пръсти. Бих търсила нещо по-равно, от този тип http://www.kidi.bg/detski-obuvki-bialo-daphne-white.html но пък не са така фръц-фръц.
Или нещо малко по-високо http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/66921

Последна редакция: нд, 23 ное 2014, 11:46 от Angel_Dust

Общи условия

Активация на акаунт