Проектозакон за предучилищното и училищното образование

• 137 893
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 1 155
Черна станция се бори за бъдещето на своето дете!
Това откъде точно го разбра?  Grinning

Е то количество на сиренето/парите е константа (делегиран бюджет му казват). Въпросът е кой ще вземе порцията сиренце - СОУ или ЕГ/МГ/ХГ.
Ей това е истината.  В нашия град я има-я няма десетина деца на набор с прилични резултати от състезания, но от няколко години броят паралелки в МГ след четвърти клас стана две. През една от годините от всички кандидатствали само трима не бяха приети. Смешна работа.

# 1 156
Зададох на дамата елементарен въпрос - какви олимпийски резултати имат нейните деца, г-жа Дидева, питам и Вас? В коя област децата Ви прославиха България, че имате такива познания за талантите и олимпиадите? 

# 1 157
  • Ямбол
Лиляна, виждам, че разбираш много от олимпиади, таланти и т.н. Твоите родни деца имали ли са успехи на олимпиади и какви, също така - ти като учител - колко ученика подготви за национални кръгове на олимпиади? Черна станция се бори за бъдещето на своето дете! Ти се опитваш да й натрапваш своите представи за таланти, състезания... Какъв личен опит имаш по този въпрос? В каква област се състезаваха твоите деца, трудно ли постигнаха успехите, какви медали донесоха на България и къде можем да прочетем за тях?
Извинявай, но няма да падна на това ниво. В темата съм да обсъждам проектозакона, а не да си меря децата.
Много, много неправилен подход за провокация. Не съм от тия, които се перят с децата си, макар, че имам какво да кажа.
Ако имаш да кажеш нещо по темата с удоволствие ще го обсъдя с теб, но така - категорично няма да ти отговоря.

# 1 158
Зададох на дамата елементарен въпрос - какви олимпийски резултати имат нейните деца, г-жа Дидева, питам и Вас? В коя област децата Ви прославиха България, че имате такива познания за талантите и олимпиадите?  
И аз Ви зададох елементарен въпрос, но не виждам отговор.
Това откъде точно го разбра?  Grinning

И, за да имаш познания в определена област, не е нужно да си отглеждаш олимпиец вкъщи.

Последна редакция: пн, 27 апр 2015, 22:00 от Анонимен

# 1 159
Лиляна, отговорът ти е ... г-жа Дидева, а Вашия?

# 1 160
А Вашият?
Да повторя.
Това откъде точно го разбра?  Grinning
И ще помоля да спрете с това  г-жа Дидева. Дидева е ник, а не фамилия.

# 1 161

Eti_mili,

регистриралите сте се преди час - затова не сте наясно с постиженията и възгледите на различни потребители.

Ние дето отдавна се си спорим мирно - сме по-наясно. И да, темата не "успехите на моето дете", нали?

# 1 162
Аз не разбирам от таланти и олимпиади като Вас. Вие сте разбиращите. Пишете, та се късате за образованието, сякаш ръководители на националните отбори или сте майки на деца-олимпийци!

# 1 163
Аз не разбирам от таланти и олимпиади като Вас. Вие сте разбиращите. Пишете, та се късате за образованието, сякаш ръководители на националните отбори или сте майки на деца-олимпийци!
Това е форум. Не е страницата на МОН. Всеки може да пише, каквото си иска. И...Откъде знаеш? Може да сме майки на деца- олимпийци. Може дори да съм министърът на образованието под прикритие.
Освен това тук обсъждаме един проектозакон, който засяга децата ни. Трябва ли за тази цел да сме ръководители на национални отбори?
Май модератор малко трябва да поизчисти, че пак се отплеснахме.

# 1 164
Защо да разчиства модератор. Мен ме интересуват и други мнения, освен на някои корифеи тук. Освен това имам съмнения, че това си е стар потребител... с нова регистрация, който си е наясно кой, кой е...

# 1 165
Защо да разчиства модератор. Мен ме интересуват и други мнения, освен на някои корифеи тук. Освен това имам съмнения, че това си е стар потребител... с нова регистрация, който си е наясно кой, кой е...
Последното ти изречение дава отговор на първото. Мултиакаунтингът е забранен в този форум.

# 1 166
И както сме я подкарали да питам от кое Б-я има по-голяма полза - от ХХ на брой олимпиеца в 1-2 гиммазии, или от масово създаване на "инкубатори" в цялата страна.Ей така просто си питам

# 1 167
И както сме я подкарали да питам от кое Б-я има по-голяма полза - от ХХ на брой олимпиеца в 1-2 гиммазии, или от масово създаване на "инкубатори" в цялата страна.Ей така просто си питам

Въпросът само на пръв поглед е риторичен Grinning

Масово можеш да изградиш инкубатори в цялата страна, ама ако нямаш яйца да сложиш в тях нищо няма да се излюпи. Та инкубаторите трябва да съответстват на яйцата. По-точно на оплодените яйца, защото неоплодените са само за омлет. Аз продължавам да твърдя, че само около 10% са добрите яйца. Пък колко инкубатора ще се направят е въпрос на здрав разум.

Относно тези ХХ на брой олимпиеца - състезателите математици също са подредени в йерархична структура от вида "пирамида". За да имаш на върха на пирамидата ХХ медалиста от олимпиади под тях има два пъти повече членове на разширения национален отбор, пет пъти повече класирани за национален кръг, 10 пъти повече класирани за общински кръг и 100 пъти повече с познания доста над средното ниво. И смисълът не е във върха на пирамидата, а в основата.

# 1 168
Последното ти изречение дава отговор на първото. Мултиакаунтингът е забранен в този форум.
Може да е с нов адрес, съответно ново АйПи, ай хвани го кой е...

# 1 169
Сама го каза,  истината е в основата на  пирамидата,  а лантливи деца се раждат в цялата страна,  но по ред причини те не могат да се рязвият.. Или ако не са математици, родени в С-я,  Вн и Бс - кучета ги яли

Общи условия

Активация на акаунт