Лидл ::53::

• 82 848
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Купила съм от пулверизаторите, които бяха заредени с оцет - балсамов и от белия. Пръскат много хубаво. И е по-много малко, така че да няма опасност да прекиселиш салатата. Разпръскването е много фино и не е на струя, а на облак.

# 496
  • Sofia
Аз прочетох, че е здраво и не е съвместимо с тези на Икеа, но ми се искаше малко повече информация...както и да е. Следя редовно темата и ще се радвам да прочета повече мнения

# 497
  • Варна
Влакчето го коментирахме няколко пъти, всички отзиви са положителни! Купувай, че вече ме хваща яд като чета за него, накрая аз ще го купя, нищо че ще ми станат две подобни играчки Mr. Green (шегичка, не се засягай Hug )
Дървените колички как са? Много се колебая между два комплекта - четирите коли с хеликоптера или двата камиона с ремаркето и товара.

# 498
Какво по точно те интересува ? Имами миналогодишното и все още е здраво,като се има предвид ,че се играе основно с него всеки ден от две момчета ,които хич не пазят. Купихме тази година пистата.

# 499
Здравейте, миналата седмица видях поставка за крака, за под бюро, някой ползвла ли е ? Удобна ли е! Струваше 34 лв.

# 500
Влакчето го коментирахме няколко пъти, всички отзиви са положителни! Купувай, че вече ме хваща яд като чета за него, накрая аз ще го купя, нищо че ще ми станат две подобни играчки Mr. Green (шегичка, не се засягай Hug )
Дървените колички как са? Много се колебая между два комплекта - четирите коли с хеликоптера или двата камиона с ремаркето и товара.
5 части е най добре, те са различни превозни средства.7 са 4 конуса и три превозни средства. 4 са три превозни средства и 1 кутия за крана която представлява товар. Малкия най се радваше на 5те части.Хубавото е ,че са съвместими и с влака и с пистата. При нас комбинирахме подаръците, мама взе основния комплект, баба едното допълнение, леля и прабаба останалите две Simple Smile .Така всички бяха доволни.Тази година е кошмар с избора защото не успяваме да измислим нищо което да го няма вече.

# 501
По късно ще мина да видя куклите, евентуално ако ми харесат за малката и да взема памперси от втория месец сме с toujours и не ги заменям за нищо друго.

# 502
Взех влакчето и допълнителни колички-4 броя, с крана и товарът.
Голяма съм разсипница... Mr. Green
Ще го отворя довечера да го разгледам, а ще го връчвам почивните дни на малкия..

И закачалки си взех - от тези с картинките...

# 503
Моля, ако някой е успял да разгледа клиновете да сподели дали са тънки като последните, които пускаха!

# 504
  • Пловдив
здравейте,някоя от вас засичала ли е одеало с ръкави във вашите магазини? в нашият има одеала ама как да разбера дали са с ръкави Sad имате ли идея на каква цена бяха?
в Тракийския в Пловдив има също от тези одеала Peace

# 505
  • Sofia
Благодаря за отговорите! Simple Smile

# 506
Момичета, имате ли отзиви за металните хеликоптери от днес. Благодаря.

# 507
  • Пловдив
Пловдив-Филипово има от дървените играчки,снощи  видях Simple Smile

# 508
Взехме магистралата. Шифтовете с релсите на Икеа са несъвместими, наистина. Но пък ширината на улеите е същата, количките ще могат да се движат по икейските релси. С батерии е само нещо като трамвайче с един вагон. Изглежда много добре. Прибрах го за Коледа. Мъжа ми изрично ме предупреди да не си играя с него докато малкия спи Joy.
Приятно изненадана съм от детските прибори. Очаквах да са по-малки, но са доста по-големи - някъде между 3-6 годишна възраст идеални, според мен /имаме метални по-малки, та няма да ни се дублират, поне като размер/.

# 509
  • Варна
От миналата година имаме хеликоптера-детето ми е на 5г. е се справя много добре с управлението.До ден днешен се ползва,засега без повреди или счупвания.

Общи условия

Активация на акаунт