Лидл ::53::

• 82 789
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
teta75
Скрит текст:
Имате ли отзиви за дървено влакче от понеделник? Пише че е с батерии и значи ли, че само върви по дървените релси или детето ще го бута или има дистанционно, че нещо не мога да си го представя как върви. Малкия много го хареса и иска да му го донесе дядо Коледа. Laughing
Хубаво е, няма дистанционно.Миналата година взехме и двата модела, писта и влак.Батерия има в локомотив/автобус останалите вагони се прикрепват с магнит.Имаше и три допълнителни кутии с още части ако си спомням добре бяха около 10лв. броя.За една година малкия не е успял да го счупи, което си е тест Simple Smile .

# 481
Аз се чудя за утрешното влакче с релсите...имаме подобно пластмасов вариант, батерия в локомотива и само върви по релсите, които са в кръг също..

Това утре такова ли е? Разбрах, че върви само, така ли? Ако се накачат пет-шест колички зад вагона, върви ли?
За каква възраст го вземате? Моето е на 4г., с пластмасовият вариант си игра няколко дена и сега е захвърлено нейде...та се чудя..

Иначе съм набелязала картонената къщичка за игра и глобусът от следващите седмици...
5-6 му идват много.Иначе е здраво и занимателно. Локомотива е с батерия и копче, останалите се закачат и ги тегли.Малкия беше на 3 като го взехме, все още си играе но иска и компания не му е интересно сам.

# 482
Момичета -yulmana, Дари,  благодаря ви за отзивите за влакчето..  bouquet
Ще помисля до утре..имам време Grinning

И без това ще ходя за закачалките, ще го погледна и на място..

# 483
Някой взимал ли е от ножовете ,които са от понеделник?
Никой ли не е ползвал ножовете?

# 484
Съжалявам за закъснението с размерите на раклет-грила, преди малко се сетих и го измерих  Embarassed размерите са 26х41см. Извинявам се още веднъж че забавих  Hug

# 485
nevituuu   bouquet

# 486
Ски якетата са много тънки като за сняг.
Взех от така хваленият чай с круша, като го опитам ще дам отзив.

Тези соленки са страхотни!  Heart Eyes

Цена 2 лв.

# 487
На мен тези соленки са  ми много солени, аз взимам от натуралните в червена опаковка са.
Този чай с крушата може ли да кажете в кои магазини го има (в София)?
Карола, одеялото с ръкави се познава,на кутията има рисунка и снимки отстрани. Моята е още тук,та погледнах. Цената май беше 29,90 но не съм на сто процента сигурна. След него имаше едно пак мекичко,но то е двоен размер и е на тази цена.

Последна редакция: нд, 30 ное 2014, 22:02 от Анонимен

# 488
В Лидл до Халите го има чая с круша - стана любим у дома.

# 489
Влакчето съвместимо ли е с дървеното влакче от ИКЕА?

По-назад и аз питах. Отговориха ми, че не е - шифтовете на релсите били по-дълги. Ние влакчето го пропускаме по тази причина.

# 490
Момичета, заръчаха ми да  купя мъжки полар с качулка, но обиколих 3 магазина и никъде го няма. Да сте го мяркали някъде?

# 491
и аз търся точно такъв, но след обикаляне на 3 магазина не намерих.

# 492
Каква е цената на пиците Trattoria Alfredo Pizza

Скрит текст:

Лидл не ми е особено близо и не ми се разкарва напразно. Много ми приличат на пиците на пиците Dr Oetker ristorante pizza mozzarella, които са страхотни. Или тези само приличат, а не са така вкусни?

# 493
  • Sofia
Момичета, отзиви за дървеното влакче с батерии?

# 494
Върни се 3 поста назад !

Общи условия

Активация на акаунт