Лидл ::53::

• 82 824
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • Сливен
някой дали погледна блузите с паетите http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=15466

# 526
Аз си купих черния,изглежда прилично за тези пари,гърбът му е по-дълъг,има и цип,не е толкова лъскав,колкото са розовия и сивия.Взех и розовата риза,изкуствена материя е,но става.Похвалвам и крем-брюлето в стъклените купички,има чудесен вкус.Купих си и намалена светодиодна декорация и ленти за опаковане.

# 527
  • Варна
В Лидл някога пускали ли са овлажнител за въздух? Досега не съм срещала, а наистина ми трябва, защото климатиците много изсушават въздуха и дори честото проветряване на стаите не помага.  Praynig

Тези дни и аз се замислям за овлажнител и ще ми е интересно дали са пускали в Лидл или да си потърся на друго място. И ние се топлим на климатици и откакто съм ги пуснала не мога да се отърва от суха кашлица, когато съм си вкъщи.
Чудих се много на машата, накрая я взех. Ще я пробвам днес и ще дам мнение. Открих си и едни бели скиорски ръкавици. Да облека в четвъртък и детето, и може да идва големият сняг.
Исках и черен сутиен, но не ми хареса.

# 528
  • София
Така, взех комплекта от 5 дървени колички, то не са изцяло дървени, но за тези пари са супер. За каката взех една кукла с пони. Исках от другите с бебето, но те имаха някакви супер дребни части и не ги взех. Междудругото, същите куклички Еви ги има и в Кауфланд, даже дали не бяха по 8 лв.  newsm78
Взех си и клин, да ме пита човек защо като имам същия и не го нося, ама карай.
Взех си и скиорски ръкавици. Исках и шапка, но нямах толкова пари в мен. ММ вкъщи ми се присмя, че съм си взела скиорски ръкавици при положение, че няма да ходя на ски, а за из квартала като извежзам децата.  Tired Ма пък като бутам количката ми е много студено.

# 529
  • София
Ходих днес заради пуловерите. Не ми харесаха. Много груба плетка, според мен несъвместима с бляскавите нишки... На снимката изглеждат доста по-ефектно.
Клиновете - като обикновен дебел чорапогащник.
Сатенените сутиени - доста умалена чашка ми се видя, а дантелата - бодлива.

# 530
  • Варна
Хахаха, Дидка, за ръкавиците и аз няма да ходя на ски, поне със сигурност няма да карам, но си взех, много топлички мисе видяха. Точно и количката ще си бутам с тях.

# 531
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте взех днес машата страхотно изправя къдравата ми коса .
взех и огледало ,но нещо дефектно ми идва , като го гледам все едно половината не е нещо наред почва да ми сълзи окото и да виждам размацано Sad(((( за голямото говоря .

# 532
Ами и аз не съм скиорка, но се обзаведох със скиорски панталон, шапка и ръкавици мин.седмица...

Да се хвърлям смело в снега с малкото, че миналия път, като скочих в снега, и задникът ми се намокри...тези мъже нищо не разбират... Grinning
И аз обичам да ми е топличко, може и рядко да го ползвам ски панталона, ама като го ползвам, кеф ще ми е Mr. Green

# 533
Хахаха, Дидка, за ръкавиците и аз няма да ходя на ски, поне със сигурност няма да карам, но си взех, много топлички мисе видяха. Точно и количката ще си бутам с тях.

От две зими имам такива ръкавички за разходките с кучо, чудесни са, много топли и излязоха здрави. Иначе съм купувала подобни от магазин, точно седмица изтраяха и се изпоразпориха по ръбовете. Тези държат! Peace

# 534
  • Варна
Ами и аз не съм скиорка, но се обзаведох със скиорски панталон, шапка и ръкавици мин.седмица...

Чак сега ме е яд, че не си взех и аз панталон и яке.

# 535
Аз пък искам да помоля за мнение за куклата-бебе, понеже чак утре ще мога да отида до някой магазин и да знам - много ли е малко /пише 30 см. и сигурно изглежда доста малко/ и въобще хубаво ли е? Чудя се дали да не го взема за малката  Thinking

# 536
здравейте взех днес машата страхотно изправя къдравата ми коса .
взех и огледало ,но нещо дефектно ми идва , като го гледам все едно половината не е нещо наред почва да ми сълзи окото и да виждам размацано Sad(((( за голямото говоря .

Тя за изправяне ли е, аз я искам да къдри права коса...дали ще става???

# 537
За спанака споделям веднага-миналата седмица купих замразен,но на цели листа,страхотен е горещо го препоръчвам много вкусен и ароматен не намерих разлика от пресния.

А като е на цели листа реже ли се или....Как го ползвате?
Обожавам лазаня със спанак, ето тук спанака, в Кауфланд любимите ми кори за лазаня  - ще трябва да си направя значи  Wink
Аз не ги рязах,защото нямах време и сложих спанака замразен в тенджерата,но листенцата са малки и млади и се разкъсват при варене.Все пак можеш да си ги нарежеш,аз го готвих с агнешко стана превъзходен.

# 538
Такива ръкавици са много удобни и топли ,особено за деца  при игра в снега .
  Ползваме отдавна ,даже преди доста години бяхме накупили за всички от  втора употреба /те си бяха нови /и изкараха дълги години.
  Яке скиорско /което не знаех ,че е такова Grinning / си купих от Чехия и съм страшно доволна. Така ,че като върши работа и е удобно няма значение ,че няма да е по предназначение.
   Тета 75 , купи си и ски костюм и мъжът ти вместо да се присмива да те заведе на ски  Simple Smile
Машата се използва за оформяне на косата и мисля ,че прави букли или масури . Хич не мога да се занимавам да си изправям косата или някакви подобни. Дъщеря ми има преса с керамични плочи за изправяне на коса . Но ако ти е къдрава /особено както е на майка ми / не ми се вярва да я изправи. За майка ми иде реч  ,тя е пробвала и с нищо не се изправя Grinning .

# 539
  • Русе
Вики написала съм в първото изречение мнението си за замразените Маргарити .
 Споделих просто ,че на мен ми харесват охладените  със сирена са от същият тип.
  Не мога да разбера ,това като раздразние ли да го приема или  по някакъв начин те обидих и засегнах.
 Извинявам се.
  Всеки си има право на мнение и вкус и моя не е определящ като еталон -нито ничии друг.
   С една замразена пица може да се нахраниш ,но оставаш с впечатление ,че си леко гладен и нещо й липсва.
 Една охладена я ядем двамата със сина ми/ на 10г е/  и ни насища .
Не е обида, нито раздразнение, просто уточних, че въпроса е за конкретната пица с Моцарела, не Маргарита, не Салами, не Специале, и т.н.
Уточних също така в първия си пост, че не съм яла пиците на Д-р Йоткер, а жената питаше дали са така вкусни като тях.

Общи условия

Активация на акаунт