Лидл ::53::

• 82 780
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Пробвах машата. Аз съм с права и тънка коса. Къдрици не успях да направя, но наистина добре изправя и придава лек обем. Наподобява ми изправяне с четка и сешоар.

# 541
Охладените пици са си в асортимента (някой питаше напред в темата) сега погледнах, пак си стоят до лазанята.
Днес пазарувах набързо, основно хранителни продукти, новото, което взех (ново за мен, не в асортимента) са бисквитите с подправки от коледния щанд, шарен боб (много е ситен, дано увира бързо) и пърленки.

# 542

Взех си и клин, да ме пита човек защо като имам същия и не го нося, ама карай.

Клинът как е на дължина? Аз когато пускаха преди около месец си взех от чорапогащниците с две лица и ми се струва, че този клин е същия без ходилата. Питам за дължина, защото всички клинове, които се водят дълги на мен са ми като 7/8.

# 543
  • Пловдив
Съжалявам за закъснението с размерите на раклет-грила, преди малко се сетих и го измерих  Embarassed размерите са 26х41см. Извинявам се още веднъж че забавих  Hug
Благодаря, аз вече го купих! Hug

# 544
  • София
bru_netkata , нали е в гаранция ? Обади се на да ти го ремонтират или сменят.
Сторихме това,едва ли ще го ремонтират,май е издал багажа,но ще чакаме включване,след като го изпратят в София...
bru_netkata,
Какво стана с конвектора, смениха ли ти го или ти върнаха парите? При мен работи нон стоп и няма засега проблеми, но се сетих, че както го оставям на 20 градуса денонощно(дори когато няма никой в къщи), може и да се подпалим ако гръмне.

Да попитам за миксера - по-точно за пасатора.
Как се слага тая бъркалка, че нещо не се справям, не мога да я завинтя и това е.
Отделно, че в упътването на български е написано да се слага при монтирани и другите бъркалки - да ама на кой ще му е приятно когато пасира да му се въртят още 2 бъркалки. Проверих в немското упътване - пише KEINE  други бъркалки.
Е това какво е - някой лицензиран преводач е изпуснал 1 дума, която променя коренно нещата, нали си има и редактори и т.н....Абе нямам думи - представих си някой, който не знае езика да седи с включени всички бъркалки и отвсякъде да му се въртят- егати цирка!

# 545
  • Бургас
Със сигурност не се слага с другите бъркалки.Отвора на пасатора по спомен е на дъното под дръжката.Мисля,че се приплъзваше пластмасовото капаче на отвора и рязко вкарваш пасатора.Като се прибера ще погледна,че рядко го ползвам.

# 546
  • Пловдив
Тавите http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=15492 как са като дебелина?

# 547
Здравейте, преди дни сестра ми е гледала каталог с налични грейки за топла вода в плетена дрешка. Не знам как да обясня по -точно Simple Smile Сега иска да вземе, но не намира и не помни от коя брошура са били. Ще се радвам, ако помогнете. Благодаря! Hug

# 548

Ако не се лъжа цената е около 3,50 лв. +-. Купували сме няколко пъти по настояване на децата(по принцип избягвам да купувам полуфабрикати). Точно тази с моцарелата много ми харесва, някак си по-сочна стои, има и много босилек, другите са по-сухи. Не съм яла пиците на д-р Йоткер.

Благодаря ти  bouquet Simple Smile
Доста са изгодни като цена, ще ги пробвам. На Dr. Oetker са безумно вкусни, но не са никак евтини - това им е лошото Laughing

yulmana, мерси и на теб  bouquet
Не знам какви са тези охладени пици, за пръв път чувам, ще ги проверя, дано има такива без месо.

# 549

Не знам какви са тези охладени пици, за пръв път чувам, ще ги проверя, дано има такива без месо.

Два вида са, единият само със сирена.

# 550
tuturutka1 ,има си точно място където се поставя ,малко е неудобно ,прибираш навътре -една сива част/ под задната
част на дръжката е /  -нещо като кръг е и приплъзваш навътре ,отдолу има отвори и винт и завиваш накрайника /моят модел е от преди 3 г и пак е с купа ,но е целият бял и може да има разлика /. Но по принцип е така.

# 551

Да попитам за миксера - по-точно за пасатора.
Как се слага тая бъркалка, че нещо не се справям, не мога да я завинтя и това е.

tuturutka1, в клипа е показано как и къде се поставя, след 3 мин. Peace

# 552
Някой по-назад питаше къде в София има чай с круша и карамел - бул. Скобелев.
Трябва да се прегледат внимателно всички плодови чайове, защото са смесени.

# 553
Здравейте. Заинтересува ме кафемашината, която ще пускат в Lidl. Има ли снимка и информация за нея в нета, тъй като не съм видяла брошурата и рекламата ѝ. Какви са отзивите ви за нея, струва ли си като качество? Багодаря Ви Simple Smile

# 554
Здравейте, преди дни сестра ми е гледала каталог с налични грейки за топла вода в плетена дрешка. Не знам как да обясня по -точно Simple Smile Сега иска да вземе, но не намира и не помни от коя брошура са били. Ще се радвам, ако помогнете. Благодаря! Hug
Май не бяха плетени, а поларени. И аз ги изтървах. След като мина седмицата им видях една останала в нашия магазин, но на следващия ден я търсих и я нямаше.
Та на Скобелев НЯМА, не че е кой знае каква помощ ама да кажа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт