Лидл ::53::

• 82 760
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря Simple Smile

# 556
здравейте,някоя от вас засичала ли е одеало с ръкави във вашите магазини? в нашият има одеала ама как да разбера дали са с ръкави Sad имате ли идея на каква цена бяха?
Одеяла с ръкави има в Търново на Лидъла до Качица. Доста бройки си стоят отдавна, цената не я знам, май към 20лв. беше.
.....
в Тракийския в Пловдив има също от тези одеала Peace

Момичета, случайно да сте обърнали внимание на разцветките? Интересува ме конкретно виненото.  Друг е въпроса дали ще искат да ми го доставят    Thinking

# 557
  • Пловдив
магазина е срещу нас - утре ще мина да проверя Peace

# 558
  bouquet  благодаря ти!

# 559
 Чая с круша ми най -харесва като забравя торбичката и чая изстине /има вкус на ошава на баба ми  / - вкуса е най -силен тогава. За студен чай смесен с торбичка черен или зелен ще е идеален.
  За другите плодови чакам коментари /май за малината не беше добър /.

# 560
  • София
И аз се присъединявам към въпроса?
Някой видя ли ги тия тавички? Как са на "живо"?

+1 за чая с круша и карамел

# 561
  • на Мелмак
Ще ходя след малко до Лидл и ще дам отзиви за тавичките , че и мен ме заинтригуваха  Crazy

# 562
  • София
И аз се присъединявам към въпроса?
Някой видя ли ги тия тавички? Как са на "живо"?

Аз ги видях.За съжаление няма да влязат в моята фурна и друго освен габаритите не съм гледала.
Запечатани са т.е. не могат да се видят,но пшомолих да птворя една за да я измеря.
Май ще сменям скоро фурната,че не мога да си намеря свестна тава за нея.

Отзиви за детските грейки /яке и панталон,големите размери/,които ще пуснат в четвъртък?Заслужават ли си парите и най-вече вършат ли работа?

# 563
  • София
Локомотива от дървеното влакче може ли да се движи по дървената магистрала?

# 564
  • sofia

Отзиви за детските грейки /яке и панталон,големите размери/,които ще пуснат в четвъртък?Заслужават ли си парите и най-вече вършат ли работа?
Грейка, като грейка. Моите носят само като са на ски или има сняг и излизат да играят, т.е. много рядко. За по-добри пари може само от втора употреба да се намери.
Що да не вършат работа?  Wink  

# 565
  • София
За грейките последните години все от лидл купувам. Моят на ски не ходи, т.е. само за въргаляне в снега в парка се ползват, идеална работа вършат и са на перфектната цена.
Изкушавах се да взема тази година от декатлон от евтините модели, но се отказах, ужасно широки бяха,  някакви такива плитки и без презрамки...предпочетох да си чакам лидлските Simple Smile
Един минус съм им забелязала - много лесно се късат по ръба на  крачолите долу, ако стигат до земята... ама пък не ми пречи, а и се носи 1 сезон...

# 566
И аз се интересувам от детските якета Thinking Топлят ли достатъчно ,щом са толкова тънички  newsm78 Ние ски не караме и явно затова не съм наясно Embarassed,но искам да взема едно точно за да се въргаля в снега. Само дебелината ме притеснява

# 567
  • София
Не, ако ще карате ски е чудесно да е тънко якето, защото там  човек е доста активен и не му трябва нещо дего да го грее кой знае колко, а по-точно да пази от влага и  вятър. Ако ще ти е за градско яке - тц. С всяко зимно яке детето може да си се въргаля в снега, не е нужно да е скиорско, но дори и такова да е, има и по-дебели, тези на лидл са много тънки. (поне това, което продаваха миналите години, говоря за по-големите размери за деца, за малчовците не съм ги гледала).

# 568
И аз да питам за кафе машината? Дайте снимка отнякъде Praynig

А ски панталоните, детските, мокрят ли се от снега?
Якетата са доста тънки, макар че, в снега пада голямо движение при въргалянето и винаги зачервяваме бузите, аз дори редовно се изпотявам при тези занятия Laughing

Аз миналата година взех от Лидл на детето, но с переспектива-122 номер, сигурно за догодина или пО-догодина ще му стане чак Mr. Green

Една приятелка намерила лидълски детски ски панталон от втората употреба за 7 лв, но аз нямам време да обикалям и ровя, затова ще взема от Лидл...

# 569
Някой да е купил от магическите дъски? Или поне да сте им хвърлили 1 зъркел. Искам да купя на моята госпожица, но най-рано утре ще мога да отида.

Общи условия

Активация на акаунт