Лидл ::53::

• 82 751
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Зехтина на Промиена, който ще е на промоция от 1-7.12 хубав ли е? Забеляза ли ли сте разлика в качеството на продуктите когато са на редовна цена и когато са на промоция / и не само в Лидъл/?

# 466
Зехтина на Промиена, който ще е на промоция от 1-7.12 хубав ли е? Забеляза ли ли сте разлика в качеството на продуктите когато са на редовна цена и когато са на промоция / и не само в Лидъл/?
Ние редовно взимаме от него и сме доволни. Нямам голяма база за сравнение, пък и зависи ти какъв си свикнала да използваш. Едва ли може да се сравнява с по-скъпите марки, но на нас си ни върши работа. Относно качеството, аз и преди съм писала, че натуралния сок портокал, когато е в XXL седмицата е отвратителен. Два пъти се излъгах, трети няма да има.

# 467
Момичета някой виждал ли е някъде изостанали от мъжките суитчари от четвъртък М размер - питам за София .

# 468
здравейте,някоя от вас засичала ли е одеало с ръкави във вашите магазини? в нашият има одеала ама как да разбера дали са с ръкави Sad имате ли идея на каква цена бяха?

# 469
здравейте,някоя от вас засичала ли е одеало с ръкави във вашите магазини? в нашият има одеала ама как да разбера дали са с ръкави Sad имате ли идея на каква цена бяха?
Одеяла с ръкави има в Търново на Лидъла до Качица. Доста бройки си стоят отдавна, цената не я знам, май към 20лв. беше.

# 470
Влакчето съвместимо ли е с дървеното влакче от ИКЕА?

# 471
Може да вземеш от дивата без подправки, тамън е промо. Малко по-различна е от стандартното охладено филе, но си е супер.  Rolling Eyes
http://www.lidl.bg/bg/Super_Offers.htm?action=showDetail&id=15209

С кожа или без кожа е?

Не е по темата много, но в момента в Карфур и Пикадили котлетите от сьомга са на супер цена Peace

Без кожа е, 2 парчета поотделно опаковани във вакумиран плик, изглежда чудесно, но на мен ми дойде малко по-суха. Много е вероятно и аз да съм си виновна, от начина ми на приготвяне да е.

# 472
Ами може самичко да върви по релсите, ако му сложиш батерии, а може и детето да го бута Laughing Няма дистанционно, просто копче -ако го сложиш на релсите върви по релсите, защото са с улеи и не позволяват да излезе от тях. Ако го сложиш на земята върви по земята. Влакчето е страхотно, ако не бях купила вече друго за това щях да висна още утре рано сутринта пред магазина.
тъкмо щях да питами аз за магистралата ....от миналата година имаме три камионета от тези допълнителните ....тогава не можах да купя магистралата но надявам се тази година да се вредим ако останат до 17 часа ....

# 473
Влакчето съвместимо ли е с дървеното влакче от ИКЕА?

Това, което е в картонената кутия според мен не е особено съвместимо. Доста хлабаво стои закрепено към икейските релси и има леко разминаване в самите улеи, по които се движи влака.
За това утре ще го върна и ще взема комплекта от 40 лв.

Да попитам и аз нещо- има ли подходящи храни за почерпка в детска градина /децата са набор 2011 г./  newsm78 Соковете хубави ли са за същата цел? Ще има и торта и се чудя дали сладки или соленки да занеса  Thinking

# 474
Дивата сьомга е по-суха, определено.

# 475

Без кожа е, 2 парчета поотделно опаковани във вакумиран плик, изглежда чудесно, но на мен ми дойде малко по-суха. Много е вероятно и аз да съм си виновна, от начина ми на приготвяне да е.
[/quote]

Нещо не ми се получи цитирането Sad Rolling Eyes Peace

# 476
  • Бургас
Има едни крекери тип maxi mix, но в правоъгълна опаковка, солети, мини десертчета, сокове има и малки/200мл/ със сламка...

# 477
йоко, аз за утрешното се чудя дали е съвместимо с икейското.

# 478
Има  чаени и линдзерови сладки ,маслени в метални кутии ,рула и кексове . Соковете в стъклени шишета тип нектар са хубави .
 Желирани бонбони ,шоколодови целувки / малките са в кутия по 32бр - синът ми ходи и на занималня и две кутии са достатъчни за почерпката/.

# 479
Аз се чудя за утрешното влакче с релсите...имаме подобно пластмасов вариант, батерия в локомотива и само върви по релсите, които са в кръг също..

Това утре такова ли е? Разбрах, че върви само, така ли? Ако се накачат пет-шест колички зад вагона, върви ли?
За каква възраст го вземате? Моето е на 4г., с пластмасовият вариант си игра няколко дена и сега е захвърлено нейде...та се чудя..

Иначе съм набелязала картонената къщичка за игра и глобусът от следващите седмици...

Общи условия

Активация на акаунт