Лидл ::53::

• 82 758
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Някой взимал ли е от ножовете ,които са от понеделник?

# 451
etty775 подправките на сьомгата наистина са много и на мен не ми хареса. Прекалено силно овкусена е.
Термобельто за деца какви размери ще бъде? - гледах го в ски каталога.

# 452
  • на Мелмак
etty775 подправките на сьомгата наистина са много и на мен не ми хареса. Прекалено силно овкусена е.
Термобельто за деца какви размери ще бъде? - гледах го в ски каталога.

bouquet Благодаря !

Аз защото слагам максимално малко подправки на сьомгата .
Значи ще взема още една- две в тесто  Flutter

# 453
  • София
Аз миналата година взимах сьомгата в тесто със спанак, хареса ни.
Иначе ако си взема чисто филе обикновенно или  чисто на грил тиган или на шишчета с чушки си го правим, без подправки реално, но и това с тестото ни хареса.

# 454
искам да питам за дивата сьомга - лесно ли се приготвя , вкусна ли е ?
Знам , че относително , но тези подправки отгоре ми се виждат малко множко .
Може да вземеш от дивата без подправки, тамън е промо. Малко по-различна е от стандартното охладено филе, но си е супер.  Rolling Eyes
http://www.lidl.bg/bg/Super_Offers.htm?action=showDetail&id=15209

# 455
Здравейте,въпрос към тези,които си закупиха от конвекторите-имате ли някакви оплаквани така да се каже? Rolling Eyes Снощи нашия нещо сгъна-даде искра и после като погледнах нагревателите,малка част от тях светят... newsm78

# 456
bru_netkata , нали е в гаранция ? Обади се на да ти го ремонтират или сменят.

# 457
Може да вземеш от дивата без подправки, тамън е промо. Малко по-различна е от стандартното охладено филе, но си е супер.  Rolling Eyes

С кожа или без кожа е?

Не е по темата много, но в момента в Карфур и Пикадили котлетите от сьомга са на супер цена Peace

# 458
Имате ли отзиви за дървено влакче от понеделник? Пише че е с батерии и значи ли, че само върви по дървените релси или детето ще го бута или има дистанционно, че нещо не мога да си го представя как върви. Малкия много го хареса и иска да му го донесе дядо Коледа. Laughing

# 459
Ами може да има копче например щом е с батерии или просто да се бутне веднъж и да се задейства.
  Аз си мечтая за влакче да взема да си го купя /моите деца са големи и няма да ги радва особено/ Simple Smile

# 460
  • Варна
Ами може самичко да върви по релсите, ако му сложиш батерии, а може и детето да го бута Laughing Няма дистанционно, просто копче -ако го сложиш на релсите върви по релсите, защото са с улеи и не позволяват да излезе от тях. Ако го сложиш на земята върви по земята. Влакчето е страхотно, ако не бях купила вече друго за това щях да висна още утре рано сутринта пред магазина.

# 461
  • на Мелмак

Благодаря  Hug
Изобщо и не съм я видяла Whistling

А за тази в тестото - взех с белият сос , ще взема и спанака  Peace

# 462
Благодаря за мнението. Това беше последното,което исках да чуя и отивам утре да го купя! Нави ме!Само размерите ако можеш да ми кажеш, писаха че не е много голяма плочата!
само да се събуди щерката и ще отида на терасата да го измеря Wink

# 463
Имате ли отзиви за дървено влакче от понеделник? Пише че е с батерии и значи ли, че само върви по дървените релси или детето ще го бута или има дистанционно, че нещо не мога да си го представя как върви. Малкия много го хареса и иска да му го донесе дядо Коледа. Laughing
Хубаво е, няма дистанционно.Миналата година взехме и двата модела, писта и влак.Батерия има в локомотив/автобус останалите вагони се прикрепват с магнит.Имаше и три допълнителни кутии с още части ако си спомням добре бяха около 10лв. броя.За една година малкия не е успял да го счупи, което си е тест Simple Smile .

# 464
bru_netkata , нали е в гаранция ? Обади се на да ти го ремонтират или сменят.
Сторихме това,едва ли ще го ремонтират,май е издал багажа,но ще чакаме включване,след като го изпратят в София...

Общи условия

Активация на акаунт