Лидл ::53::

• 82 807
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Някой беше питал за одеялото с ръкави - цена 22 лева - сега си ревизирах касовите бележки! Simple Smile.
На Скобелев миналата седмица май мярнах останали от тези с животинските мотиви - гепардови или нещо подобно!
Аз съм горд притежател на черно и бордо, много се тачат вкъщи. След две пранета - не са мръднали! Меки, топли, а с Коколиното ми и ароматни!

# 511
И аз се интересувам от клиновете  Peace

А светещият глобус от каталога с играчки какво представлява, проектира картите или просто свети. Видях в каталога с няколко вида карти?
http://issuu.com/lidlbg/docs/wt1448_51_spielwarenkatalog?e=9356139/10249601

Последна редакция: пн, 01 дек 2014, 12:56 от Freyda

# 512
Портокалите в мрежа за 1.30 лв. са супер- с тънка, но лесно белеща се кора, сочни и малко по-кисели, както ги харесваме вкъщи.
В Лидл някога пускали ли са овлажнител за въздух? Досега не съм срещала, а наистина ми трябва, защото климатиците много изсушават въздуха и дори честото проветряване на стаите не помага.  Praynig

# 513
  • Пловдив
Аз минах сутринта и забърсах 2 сутиена,най-после малки с подплънки да пуснат  Mr. Green
Клиновете са много тънки за мен(...като чорапогащник (взех си от Кауфланд чорапогащник със същата дебелина)  Peace
И да споделя за всички които чакат кафемашина - видях плакат в магазина - от другия понеделник,119лв  Peace

# 514
  • Русе
Каква е цената на пиците Trattoria Alfredo Pizza
Скрит текст:
Лидл не ми е особено близо и не ми се разкарва напразно. Много ми приличат на пиците на пиците Dr Oetker ristorante pizza mozzarella, които са страхотни. Или тези само приличат, а не са така вкусни?
Ако не се лъжа цената е около 3,50 лв. +-. Купували сме няколко пъти по настояване на децата(по принцип избягвам да купувам полуфабрикати). Точно тази с моцарелата много ми харесва, някак си по-сочна стои, има и много босилек, другите са по-сухи. Не съм яла пиците на д-р Йоткер.

Последна редакция: пн, 01 дек 2014, 13:27 от viki_1974

# 515
Мдааа..кафе машината изглежда много добре, направо се зачудих дали да не пенсионирам Делонгито и да грабна тази Mr. Green

# 516
Seengirl, благодаря!   bouquet
И този път ще ги пропусна клиновете, значи.

# 517

Скрит текст:

Лидл не ми е особено близо и не ми се разкарва напразно. Много ми приличат на пиците на пиците Dr Oetker ristorante pizza mozzarella, които са страхотни. Или тези само приличат, а не са така вкусни?
Замразените не са лоши на са бедни откъм плънка .
  Охладените със сирена са по-хубави и като са на промо са изгодни.  
   Защо ми се струва ,че охладените пици изчезнаха от постоянен асортимент или само при нас не ги зареждан !? Да не са им сменили мястото ?Бяха до лазанята .

Беше коментиран замразеният спанак в стари теми. Моля да споделите ,който точно е по -добър /има май около три вида - 2 в пакети и един с масло в кутия / Ако не се лъжа се хвалеше един на топчета или кубчета ?

# 518
Отчитам се с приборите за хранене,изглеждат доста надеждни имаше избор от 2 дизайна и по мое мнение не отстъпват на тези от над 100лв.,купихме и количките от 5 броя за младежа който е на 6,но мноооого ги харесва от миналата година,а влакчето дори и мен ме изкушава видях,че е до 8 годишна възраст.Купих и портокали от 1лв.,но все още не сме ги пробвали на вкус затова пък имат добър външен вид.

# 519

Скрит текст:

Замразените не са лоши на са бедни откъм плънка .
  Охладените със сирена са по-хубави и като са на промо са изгодни.  
   Защо ми се струва ,че охладените пици изчезнаха от постоянен асортимент или само при нас не ги зареждан !? Да не са им сменили мястото ?Бяха до лазанята .

Беше коментиран замразеният спанак в стари теми. Моля да споделите ,който точно е по -добър /има май около три вида - 2 в пакети и един с масло в кутия / Ако не се лъжа се хвалеше един на топчета или кубчета ?

За спанака споделям веднага-миналата седмица купих замразен,но на цели листа,страхотен е горещо го препоръчвам много вкусен и ароматен не намерих разлика от пресния.

# 520
  • Русе
Скрит текст:
  ...........................
yulmana, жената пита конкретно за тази с моцарелата, а те са само замразени, охладени такива няма.

# 521
  • Пловдив
Кога ще пускат интерактивния пъзел от 19,99 ? Някой с мнение за него?

# 522
За спанака споделям веднага-миналата седмица купих замразен,но на цели листа,страхотен е горещо го препоръчвам много вкусен и ароматен не намерих разлика от пресния.

А като е на цели листа реже ли се или....Как го ползвате?
Обожавам лазаня със спанак, ето тук спанака, в Кауфланд любимите ми кори за лазаня  - ще трябва да си направя значи  Wink

# 523
  • София
Да се оплача от 3Д пъзела - този с Ню Йорк. Бяха го намалили в събота на 6 лв. и си взехме да се забавляваме. Е, няма такава мъка - два дни очите ни изтекоха, само някакви парченца сглобихме, целия е в сиво, преливащо, парченцата са показват различни нещо под различен ъгъл. Ад... Mr. Green

# 524
Вики написала съм в първото изречение мнението си за замразените Маргарити .
 Споделих просто ,че на мен ми харесват охладените  със сирена са от същият тип.
  Не мога да разбера ,това като раздразние ли да го приема или  по някакъв начин те обидих и засегнах.
 Извинявам се.
  Всеки си има право на мнение и вкус и моя не е определящ като еталон -нито ничии друг.
   С една замразена пица може да се нахраниш ,но оставаш с впечатление ,че си леко гладен и нещо й липсва.
 Една охладена я ядем двамата със сина ми/ на 10г е/  и ни насища .

Общи условия

Активация на акаунт